Įkraunama...
Įkraunama...

Siunčiamų drabužėlių dydžiai

QUOTE(Kristtute @ 2007 08 30, 18:26)
Pamažinti GAP'ai  smile.gif
Maniškiui 3 metai su puse (106cm), jau reik 5T dydžio  doh.gif  Nes 4T jau mažoki rūbeliai.

blink.gif ogo, nu mes kiek turim, nes yra galimybė iš ten parsivežti, tai oastoviai ir su dydžiais nepataikau blink.gif tik atveze maike ilgom, tai pati maike ilga kaip ir, o rankoves jau trumpos g.gif tai vat bijau, nz koki dydį čia paprašyti kad nupirktų rolleyes.gif jai dabar 2,6 mėn, kokį imt?
Atsakyti
QUOTE(inga76 @ 2007 08 30, 14:09)
Planuoju bandyti uzsisakineti is Next. Gal galite patarti su dydziais.
Mazoji mano 7,6 kg ir 70 cm, tai 9- 12 men?

zinok sunku ka ir patarti, manoji sveria 9kg, ugis 71cm, tai 9-12men rubeliai kai kurie geri, kai kurie per dideli stipriai...jei ne po daug priaugat per menesi, tai gal tada geriau imt 6-9men, nes kaip matau jum dar ir nera 9 menesiu g.gif o 9-12 men ugi ant kai kuriu raso 80cm...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristuska13: 30 rugpjūčio 2007 - 17:36
QUOTE(Zana4 @ 2007 08 30, 16:31)
blink.gif  ogo, nu mes kiek turim, nes yra galimybė iš ten parsivežti, tai oastoviai ir su dydžiais nepataikau  blink.gif  tik atveze maike ilgom, tai pati maike ilga kaip ir, o rankoves jau trumpos  g.gif  tai vat bijau, nz koki dydį čia paprašyti kad nupirktų  rolleyes.gif  jai dabar 2,6 mėn, kokį imt?

O koks ūgis taviškio?
Atsakyti
QUOTE(Kristtute @ 2007 08 30, 18:38)
O koks ūgis taviškio?

seniai matavomes buvo 93, ucb rūbelius perkam xxs bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zana4: 30 rugpjūčio 2007 - 17:45
QUOTE(Zana4 @ 2007 08 30, 16:44)
seniai matavomes buvo 93, ucb rūbelius perkam xxs  bigsmile.gif

Manau 3T taviškiui būtų kaip tik.. 4T jau ant kokių 98-100 eina g.gif Kiek iš savo praktikos galiu pasakyt ax.gif
O Benetton mes XS perkam, nors turim vieną treningiuką XXS rašo, bet dar laisvokas maniškiui g.gif Kažkaip su dyžiais Benettone įdomiai labai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristtute @ 2007 08 30, 18:52)
Manau 3T taviškiui būtų kaip tik.. 4T jau ant kokių 98-100 eina  g.gif  Kiek iš savo praktikos galiu pasakyt  ax.gif
O Benetton mes XS perkam, nors turim vieną treningiuką XXS rašo, bet dar laisvokas maniškiui  g.gif  Kažkaip su dyžiais Benettone įdomiai labai  ax.gif

o dabar išvis su nauja kolekcija ucb xxs dideli, turim dzinsus tai iki siol skesta juose, nauji taip ir guli , niu as ir galvojau 3T biggrin.gif ačiū
Atsakyti
QUOTE(Mona @ 2007 08 30, 18:10)
Aš irgi esu girdėjus, kad GAP pamažinti, bet turim porą bliuskučių, kurių dydis 2T, o jos mums kaip tik, nors jau esam 2,5 metų  g.gif.

Ne pagal metus žiūrėt reik, o pagal sudėjimą vaiko ir ūgį... Jeigu mergytė vidutinio ūgio, kūdutė, o bliuskytės trumpom rankovėm arba 3/4 tai nieko keisto.
Atsakyti
QUOTE(Kristtute @ 2007 08 30, 20:45)
Ne pagal metus žiūrėt reik, o pagal sudėjimą vaiko ir ūgį... Jeigu mergytė vidutinio ūgio, kūdutė, o bliuskytės trumpom rankovėm arba 3/4 tai nieko keisto.

Tai va, kad mergytė kūdutė, bet aukštoka ir bliuskutės ilgom rankovėm mirksiukas.gif.
Atsakyti
QUOTE(Mona @ 2007 08 30, 20:10)
Mano mažiukės galvos apimtis 50 cm, o pirkau jai 3-4T dydį, tai šiek tiek didoka, bet nešioti tikrai galima  4u.gif - nuotrauką matėt  mirksiukas.gif

aciu, man to ir reikejo wub.gif
Atsakyti
kaip su kohls dydziais?gal galit pakomentuot 4u.gif
Atsakyti
O kaip su children's batais vaikams? Gal kas pirkot? Kaip su dydziais? Ar atitinka, o gal pamazinti, ar padidinti? Ar yra kur dydziu lentele?
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2007 08 31, 09:46)
man atrodo pamazinti, nes mes 91cm tai sakem treninguti ant 3T, ten lenteleje ugis coliais, viena mamyte pamokino, kad colius padaugint is 2,54 ir suzinosim kiek cm mirksiukas.gif

o geras smile.gif ačiū už informaciją thumbup.gif
Papildyta:
o kur ta lentelė?
Atsakyti