Įkraunama...
Įkraunama...

Siunčiamų drabužėlių dydžiai

Mergaites, o Gymboree vaikiski rubeliai atitinka dydzius? Noriu savo vyriokui i darza kelis rubukus paimti, jis pas man prie mazesniu ir smulkesniu, dabar jam 3,5metu, jei imsiu 3T nebus per mazi?
Atsakyti
QUOTE(Migele @ 2007 08 25, 12:00)
Mergaites, o Gymboree vaikiski rubeliai atitinka dydzius? Noriu savo vyriokui i darza kelis rubukus paimti, jis pas man prie mazesniu ir smulkesniu, dabar jam 3,5metu, jei imsiu 3T nebus per mazi?

is gymboree visad imu didesnius rubelius
dukrytei beveik 8men. uzsakineju 12-18men. nes 6-12 kai kurie jau mazoki.
aisku ir nuo vaikucio priklauso, maniske dicke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Enejuke @ 2007 08 25, 13:53)
is gymboree visad imu didesnius rubelius
dukrytei beveik 8men. uzsakineju 12-18men.  nes 6-12 kai kurie jau mazoki.
aisku ir nuo vaikucio priklauso, maniske dicke  smile.gif

Mano berniukui dar tik 6.5 men, bet 6-12 nesioja, ir maniskis palyginti nedidelis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Migele @ 2007 08 25, 13:00)

Man atrodo, turėtų tikti 3T. Maniškis tokio pat amžiaus, irgi iš smulkesnių (neseniai matavomės - 99 ūgis, 15,5 svoris), tai tik dabar baigiam išaugti 2T bliuzonus, kelnes ką tik 3T užsisakiau, tikuos nebus mažos unsure.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaštonė: 25 rugpjūčio 2007 - 15:10
QUOTE(Kaštonė @ 2007 08 25, 13:10)
Man atrodo, turėtų tikti 3T. Maniškis tokio pat amžiaus, irgi iš smulkesnių (neseniai matavomės - 99 ūgis, 15,5 svoris), tai tik dabar baigiam išaugti 2T bliuzonus, kelnes ką tik 3T užsisakiau, tikuos nebus mažos  unsure.gif .

Dekui visoms atsakiusioms mergaitems, bandysiu as 3T uzsakinet. O batuku neuzsakineajai?
Atsakyti
QUOTE(Migele @ 2007 08 25, 12:00)

Manau neturetu... Palyginimui-Arnoldas nesioja 4 dydi, o jis siuo metu apie 108 cm...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 25 rugpjūčio 2007 - 20:25
mergytes, kaip su adamsu didziais? mano mergina dabar nesioja 56cm, tai ar tiktu jai pats maziausias newborn 5lb? ax.gif
Atsakyti
jei noorii tik tik, tai turetu but geri, jei nori siek tiek didesniu tada manau jau reiktu
56-63 up to 3men
Atsakyti
Merginos, o kaip su vaikisku batuku dydziais is next? Nezinau, koki reiktu uzsakyt, jei mes nesiojam 25 lietuviska? Tai kaip su next?Nerandu dydziu lenteles verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilteee3: 26 rugpjūčio 2007 - 17:10
QUOTE(vilteee3 @ 2007 08 26, 18:10)
Merginos, o kaip su vaikisku batuku dydziais is next? Nezinau, koki reiktu uzsakyt, jei mes nesiojam 25 lietuviska? Tai kaip su next?Nerandu dydziu lenteles verysad.gif

25 dydis - tai Next 8 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip su Gap megztukų ir džemperiukų dydžiai? nepemažinti jie? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lina* @ 2007 08 29, 07:46)
su batukais,praūoviau dydį verysad.gif o tokie faini kedukai verysad.gif  ėmiau 5 dydį.bet labai labai mažučiai batukai

Turbūt skaičiavot pagal angliškus dydžius, o užsakinėjot tai iš JAV smile.gif Reikėjo imt dydžiu didesnius negu angliškų smile.gif
Atsakyti