as turiu 3-5 vasarine, tai ji gerai ,kad siaurinasi, nes maniskiui tikrai didele, iki 5metu laisvai uzteks
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 08 18, 23:03)
as turiu 3-5 vasarine, tai ji gerai ,kad siaurinasi, nes maniskiui tikrai didele, iki 5metu laisvai uzteks
Su snapuku kepurė?
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 08 18, 23:07)
Su snapuku kepurė?
taip, tokia zyrda, su snapuku ir kur dar kartu buvo keputryte -skarele
Gal kas gali pasufleruoti - musu koja 15,5 cm tai europietiska dydi nesiojam 25. Noreciau nupirkti batukus is Adams Kids, kurie atitiktu gal koki 26, tai suabejojau imti 8 ar 9?
QUOTE(Mariposa @ 2007 08 19, 15:26)
Gal kas gali pasufleruoti - musu koja 15,5 cm tai europietiska dydi nesiojam 25. Noreciau nupirkti batukus is Adams Kids, kurie atitiktu gal koki 26, tai suabejojau imti 8 ar 9?
mes adams pirkom 5 d vidui 14cm buvo,batukai buvo labai patogus su supinatorium viskas kaip turi buti geriausei pas myma pasiklauskit kokio jum reikia dydzio,man atrodo 7 ar 8 bet ne 9 tikrai
pirkom tokius,gaila kad greit isaugom
]My Webpage[/URL]
]My Webpage[/URL]
va cia mes su seis batukais
Kiek čia gražių modeliukų Man labai patiko Next žieminė striukytė mergytei. Kažin, ji padidinta ar atitinka dydį?
QUOTE(vilmase @ 2007 08 20, 09:10)
Kiek čia gražių modeliukų Man labai patiko Next žieminė striukytė mergytei. Kažin, ji padidinta ar atitinka dydį?
Pagal ūgį žiūrėkit, o ne pagal metus
Nes ūgį rašomą daug maž atitinka Next
Tarkim 3 metams, rašo 98cm... Tai tas rūbelis realiai bus geras maždaug 96-102cm vaikui. Bent jau iš savo praktikos taip sakau... Niekad neprašoviau su Next dydžiais
O va Adams jeigu rašo 98cm, tai realiai bus kokių 92-98cm vaikui, kadangi siauresni rūbeliai.
Tiesą sakant, aš niekur nerandu Next vaikų dydžių rodyklės. Kur ją rasti?
http://www.next.co.uk/help/WinHelp.asp
sizing guides
children
turim viena ilgom rankovytem adams bliuzkute 104, tai nezinau, ji kokiam 110 turbut, nes siaubingai didele, du kartus rankoves gali atlenkti
next 104 zymiai mazesne
sizing guides
children
turim viena ilgom rankovytem adams bliuzkute 104, tai nezinau, ji kokiam 110 turbut, nes siaubingai didele, du kartus rankoves gali atlenkti
next 104 zymiai mazesne
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 08 20, 09:40)
http://www.next.co.uk/help/WinHelp.asp
sizing guides
children
next 104 zymiai mazesne
sizing guides
children
next 104 zymiai mazesne
Tai čia turbūt vienetinis variantas pas jumi papuolė Mes kiek turėjom viskas tiko idealiai.
gal kas galit mestelt Macys dydžų lentelę vaikams (niekaip nerandu ), ar pakomentuot kaip dydžiai atitinka (domina 86 cm - kokį dydį reikėtų žiūrėt)
Sveikos norejau paklaust kaip su The children's place dydziais? Padidinti, pamazinti? per kiek laiko ateina uzsakymas?