Prie ko man savo Danielę HM psl priskirti? prie BABY? , ji metukų ir dviejų mėn.
QUOTE(tutifruti @ 2008 01 13, 16:59)
nu kokibe geresne nei next'o dzinsai kelnes sijonukai visur reguliojasi liemo ir pats dzinsas labai geras ne kaip next.o seip tikrai kokibiski rubai nenusiskalbe ne susibumbuliavo nei ka
O aš sakyčiau, kad vienoda daugmaž kokybė... Aišku jeigu lygint su Next tais visais 3pck, tai H&M geresni... Nes Next tie kur po kelis rūbelius būna, tai skystoki tokie.. Tik namie arba į daržą tinka...
Beja dėl džinsų Next... Turim iš praeitos vasaros kolekcijos džinsiukus Next, tai tikrai labai geras džinsas, neskystas, o toks net prie storesnių, minkštas, liemuo reguliuojasi pilnai... Labai faini, bus pats tas maniškiui pavasarį Čia matyt kaip papuola...
QUOTE(Pukė @ 2008 01 13, 17:54)
As ir bandysiu. Puke, o tavo panelei kiek dabar ugio? Musu , jauciu, labai panasios Maniskei rudeni kai matavo, buvo 94, svoris 14. Na, dabar gal kokius 2 cm jau bus paaugus. Tai vat irgi abejoju del to dydzio... Vasara tai dar tolokai...
Noriu iš HM va ko:
Ar Danielei geras būtų 92 "griobas"-dydis, ji 80cm dabar yra
Ar Danielei geras būtų 92 "griobas"-dydis, ji 80cm dabar yra
QUOTE(Pukė @ 2008 01 13, 16:30)
prisikroviau krepsi H&M is 12 rubeliu ir dar ne viskas, kas krito i aki tik nezinau, ar 98, ar 104 dydi imt tas ir stabdo
ar pamazinti, ar padidinti ju rubai gal kas ka uzssaket jau is vasarines kolekcijos
o jau pyragas
ar pamazinti, ar padidinti ju rubai gal kas ka uzssaket jau is vasarines kolekcijos
o jau pyragas
laba
na pagal mano mazaja smulkiaja princese tai H&M ziauriai padidinti, nes dabar jai geri 18-24 drabuzeliai, o jai dabar realiai 33 menesiai kiek esu parvezusi is Danijos, tai vis nepataikydavau
Papildyta:
kaip ir su Next, jai 2-3 butu ziauuuuriai per dideli, o vat 1,5-2 pats tas
NOMIKA, tai kokius man tada imti? Šiaip kažkada sarafaną iš HM turėjom, tai jis 62cm buvo, o mes nešiojom gal kokių 10m4n Jei gerai pamenu
QUOTE(light blue @ 2008 01 13, 18:42)
NOMIKA, tai kokius man tada imti? Šiaip kažkada sarafaną iš HM turėjom, tai jis 62cm buvo, o mes nešiojom gal kokių 10m4n Jei gerai pamenu
Jeigu vasarai, tai aš 86cm imčiau
QUOTE(light blue @ 2008 01 13, 18:42)
bijau ka ir patarti, galeciau tik ismatuoti turimus drabuziukus bet i didesne puse tikrai neimciau
QUOTE(Nomika @ 2008 01 13, 20:07)
bijau ka ir patarti, galeciau tik ismatuoti turimus drabuziukus bet i didesne puse tikrai neimciau
kas ta didžioji pusė? ta prasme sakai, kad gal būt 86 tiktų
KĄ KITOS PASAKYS?
Beje, koks Vokietijoje shipingas prisideda už HM ir kiek mokate už atsiuntimą į LT Kiek supratau pas Mamicy sakotės
QUOTE(light blue @ 2008 01 13, 19:12)
KĄ KITOS PASAKYS?
Beje, koks Vokietijoje shipingas prisideda už HM ir kiek mokate už atsiuntimą į LT Kiek supratau pas Mamicy sakotės
KĄ KITOS PASAKYS?
na i didziaja tai reiskia tu 92 cm ,ypac kai paziurejau ka issirinkai, tai tikrai siulyciau imt 86 vat kokius dzinsiuku tai gal ir ilgesnius reiketu nors....as asmeniskai nemegstu per dideliu drabuziu vaikui - man turi buti kaip tik, o ne dviem dydziais didesni, arba su atraitotomis tris kartus rankovemis
QUOTE(light blue @ 2008 01 13, 20:12)
As imciau 86 cm
Musu spokiukas 88 cm, tai 92 cm dydzio H&M megstuko rankovytes dar atlenkiu, nors is plocio pats tas
Sakyciau, kad H&M nepamazinti tikrai. Atitinka daugiausiai, o kartais ir i didziaja puse. Gavom labai grazu solidu H&M kostiumeli dovanu (2-3 metai), tai labai jame skesta.
vat vat, kelnytes, ypac visokius kaprius, sortus ir kt. trumpas kelnias, savo pupai tai is viso zinok imciau netgi ne 86 cm o 82 ar koks ten mazesnis buna, nes pas ja uzpakaliuko nera, o kojytes sakaliukai