Nemazai turim next rubeliu ir galiu pasakyti kad jie mums tai visai neatrode padidinti, o kaip tik.
O del dydziu tai turiu pavyzdi nesamoninga, vasara nesiojom treningines kelnytes 1,5-2 dydi, ir mums dar nesuejus 2 metams jos jau buvo trumpos, o jau dabar iki kauliuku, betcia jos is vasaros kolekcijos kaip as speju ar pernai metu, be pukelio. O dabar pamatavau is sitos kolekcijos tokias treningines ir jos net 3-4 cm. didesnes. Tai suprask kaip nori .
Tai net nezinau kokias siustis, beje uz savaites gausiu 2-3 m. treningines kelnytes jei kam reis galesiu pamatuot, o dabar galiu jei reikia 1,5-2 pamatuot.
QUOTE(Mariposa @ 2007 09 24, 21:14)
gal kas is kidsurfplus uzsakiejote vaikams drabuzelius? ar padidinti ar pamazinti?
As uzsakinejau, siek tiek pamazinti, pvz pirkau sportini kostiumeli mergytei, paemiau 3T tai atitinka kazkur 92-98 (per viduriuka kazkur, didesni nei 92,bet mazesni nei 98 , cia su next liginau), dar pirkau suknele per ispardavima kitai vasarai, tai irgi paemiau 3T, mazei tada bus 2 metukai tai kaip tik bus, ir dabar beveik gerai tik, kad ilgoka. Bet kokybe tai sakyciau ne super next man daug daug geresni
Help, kokio dydzio bodziukus ir sliauztus imti is GAP 11men pupoms? Sveriam apie 9500g, ugis 76cm. 12-18men nebus mazi? Gal geriau 18-24men
QUOTE(hereja @ 2007 11 04, 16:43)
Help, kokio dydzio bodziukus ir sliauztus imti is GAP 11men pupoms? Sveriam apie 9500g, ugis 76cm. 12-18men nebus mazi? Gal geriau 18-24men
as tavo vietoj pirkciau 18-24men,o kai gauzi ziurek, jei dideli labai, tada dar mazesnius uzsisakyk
Padekyt, supermamytes, koki batu ismera reikia is amerikonu uzsakyt, eigu europietiskas 26 dydis?
prisikroviau krepsi H&M is 12 rubeliu ir dar ne viskas, kas krito i aki tik nezinau, ar 98, ar 104 dydi imt tas ir stabdo
ar pamazinti, ar padidinti ju rubai gal kas ka uzssaket jau is vasarines kolekcijos
o jau pyragas
ar pamazinti, ar padidinti ju rubai gal kas ka uzssaket jau is vasarines kolekcijos
o jau pyragas
QUOTE(Pukė @ 2008 01 13, 17:30)
prisikroviau krepsi H&M is 12 rubeliu ir dar ne viskas, kas krito i aki tik nezinau, ar 98, ar 104 dydi imt tas ir stabdo
o jau pyragas
o jau pyragas
turim daug h&m rubu ir pati net dabar su h&m bliuske sedziu tai dydziai atitinka pagal cm ir jai imsi 104cm tai skesi
QUOTE(Pukė @ 2008 01 13, 17:46)
o jei vaiko ugis gale vasaros bus apie 99-100cm (jeigu ) tai nebus labai jau mazi rubeliai bus vietos dar kazi reik gal ka uzsisakyt pabandymui
Aha, as ir is h&m prisiziurejau rubu savo panai, tai irgi abejoju, koki dydi imt, ar 98 , ar 104. Tai uzsakiau viena bliuskute vasarai pabandymui, zuiresiu, kaip ten su tais dydziais. Prisiziurejau tu rubeliu, bet kad daugumos dar ir nera, raso, kad bus tik 8, 10 ar 11, ar 12 savaite, tai gaunas apie vasario pabaiga -kovo pradzia.
QUOTE(Pukė @ 2008 01 13, 17:46)
ne, ji cia taip maivosi akis primerkia, sukioja galva i sonus pozuoja
Papildyta:
o jei vaiko ugis gale vasaros bus apie 99-100cm (jeigu ) tai nebus labai jau mazi rubeliai bus vietos dar kazi reik gal ka uzsisakyt pabandymui
Papildyta:
aha as imciau 98cm maikes ,sortus sijonukus,tunikos,leginsus o dzinsus kelnytes jai nori vasaros gale kad tiktu tai bandik 104cm
as savo dukrytei pvz imu 92cm vasarai o dabar ji 87-88cm
QUOTE(Pukė @ 2008 01 13, 16:30)
Aš jau dviejų užsakymų laukiu... Ir dar trečią suruošiau
Šiaip atitinka cm jie... Bent jau maikytės, džemperiukai, džinsai. Striukės gal šiek tiek į didesnę pusę, bet nežymiai. Bent jau dabar maniškis vaikšto su 104cm H&M striuke, jam kaip tik, nors ūgis jo 108
QUOTE(Pukė @ 2008 01 13, 16:46)
ne, ji cia taip maivosi akis primerkia, sukioja galva i sonus pozuoja
Papildyta:
Papildyta:
Manau užteks 98cm
QUOTE(Pukė @ 2008 01 13, 17:54)
vat man vyras ka tik priburbuliavo, kad kokybe gali but nelabai tipo, isskalbi ir dings spalva ar forma
na, reik pabandyt, zodziu tada galesiu sneket
na, reik pabandyt, zodziu tada galesiu sneket
nu kokibe geresne nei next'o dzinsai kelnes sijonukai visur reguliojasi liemo ir pats dzinsas labai geras ne kaip next.o seip tikrai kokibiski rubai nenusiskalbe ne susibumbuliavo nei ka
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 01 13, 17:55)
oii brangioji, cia ne visa spinta, cia labai maza dalelyte rubeliu pamatet
ne tai aš suvokiu, kad man slėptis po lapais reikia, nes tave aš prisimenu daar iš mymos temų, kur tu vis į naugarduko g-vę tempdavai ryšulius
O H&M padidinti ar kokie? Jei jau sapnavau, kad iš ten perku tai ir pirksiu, juolab, kad ant vyro pykstu, jei aš SM esu, tai jis reikšiasi gali miegoti, nors namuose po svečių kalnas indų ir tt. O aš čia relax noriu pagauti Nusikaliau kavutes ir visa kitą siūlydama, o dar ir vaikas mano vienos Fe, ir jam ricinos