QUOTE(Olimpiete @ 2007 09 02, 16:00)
baikit gasdint niu..niu..niu...
as viska uzsisakiau 2-3 metai savo dvimeciui, tik treningines kelnes 1.5-2 metai, tai mes tada visame kame turetume skesti su savo 90 cm.
gal jusu vaikas blogai ismatuotas mano drauge nusivede savo 2.3 m. pas gydytoja, tai ismatavo ir sake kad ugis 99 cm, o pries 3 men. buvo 90 cm negi paaugo 9 cm per tiek mazai laiko? biski ne i tema...
as viska uzsisakiau 2-3 metai savo dvimeciui, tik treningines kelnes 1.5-2 metai, tai mes tada visame kame turetume skesti su savo 90 cm.
gal jusu vaikas blogai ismatuotas mano drauge nusivede savo 2.3 m. pas gydytoja, tai ismatavo ir sake kad ugis 99 cm, o pries 3 men. buvo 90 cm negi paaugo 9 cm per tiek mazai laiko? biski ne i tema...
as ismatvau treningiuku vidine siule jums, pamatuokit kokias kelnyte dabartines vaiko ir pamatysit ar gerai bus ar ne.
o del tu cm ir kelniu - nugi pamatysiu, kaip bus, pasirodysim, blogiausiu atveju atidesim pavasariui kai mano maze 90 m, nesiruosiu pirt ismeros kur iki 92 cm visada perku isaugimui kazkiek o pagal cm man normaliausia atrodo 2-3 metai ismera
toks ilgis nauju dzinsu man yra idealus - truputuka palenkta, bet ne atraitota 5 kartus