Įkraunama...
Įkraunama...

Siunčiamų drabužėlių dydžiai

QUOTE(Olimpiete @ 2007 09 02, 16:00)
baikit gasdint smile.gif niu..niu..niu... smile.gif
as viska uzsisakiau 2-3 metai savo dvimeciui, tik treningines kelnes 1.5-2 metai, tai mes tada visame kame turetume skesti su savo 90 cm.
gal jusu vaikas blogai ismatuotas smile.gif mano drauge nusivede savo 2.3 m. pas gydytoja, tai ismatavo ir sake kad ugis 99 cm, o pries 3 men. buvo 90 cm smile.gif negi paaugo 9 cm per tiek mazai laiko? biski ne i tema... smile.gif

as ismatvau treningiuku vidine siule jums, pamatuokit kokias kelnyte dabartines vaiko ir pamatysit ar gerai bus ar ne.

o del tu cm ir kelniu - nugi pamatysiu, kaip bus, pasirodysim, blogiausiu atveju atidesim pavasariui cool.gif kai mano maze 90 m, nesiruosiu pirt ismeros kur iki 92 cm smile.gif visada perku isaugimui kazkiek smile.gif o pagal cm man normaliausia atrodo 2-3 metai ismera smile.gif

toks ilgis nauju dzinsu man yra idealus - truputuka palenkta, bet ne atraitota 5 kartus lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
man reiktu kad nuo vidines siules butu 28-30 cm.
Atsakyti
QUOTE(Blizgė @ 2007 09 02, 16:50)
Man atrodo, kad skesite biggrin.gif , maniskio ugis 101, bet geri is Next dzinsiukai 1.5-2 m.
Tai kazkaip dar bijau pirkti 2-3 m. Nors atlenkciau ir nesiotu.

g.gif keista, bet maiskis galima sakyt tokio pat ugio, na 1 cm aukstesnis, bet 2-3 dzinsai tik tik g.gif
Papildyta:
QUOTE(Olimpiete @ 2007 09 02, 17:00)
baikit gasdint smile.gif niu..niu..niu... smile.gif
as viska uzsisakiau 2-3 metai savo dvimeciui, tik treningines kelnes 1.5-2 metai, tai mes tada visame kame turetume skesti su savo 90 cm.
gal jusu vaikas blogai ismatuotas smile.gif mano drauge nusivede savo 2.3 m. pas gydytoja, tai ismatavo ir sake kad ugis 99 cm, o pries 3 men. buvo 90 cm smile.gif negi paaugo 9 cm per tiek mazai laiko? biski ne i tema... smile.gif

tai jau tada gerai turejo pasijaust per rubelius doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2007 09 02, 16:25)
man reiktu kad nuo vidines siules butu 28-30 cm.

yra 30 cm mirksiukas.gif sakau - bus kaip tik jums jos smile.gif

QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 02, 16:35)
g.gif keista, bet maiskis galima sakyt tokio pat ugio, na 1 cm aukstesnis, bet 2-3 dzinsai tik tik g.gif

nu va drinks_cheers.gif

ziuresim, jau kaip nekantrauju bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Tų Next dydžių, tai kartais neina suprasti. Šią vasarą mes nešiojom dvejas kelnes, kurios buvo 1,5-2 metams, nos mano mažoji buvo jau virš dviejų metų. Dabar turim vienus džinsus 2-3 metams, tai dar didoki (kaip ir atitinka tuos 98 cm, nes mes dabar 94 cm), bet va parsisiuntėm kitus džinsus 2-3 metams, tai kaip tik ir kažin, ar iki 3 metų nebus per trumpi g.gif.
Atsakyti
prasau padeti. la bai skubus klausimas.

ar gap dydziai vaikuciams padidinti (pvz., kaip next) ar ne? mano sunui dabar 1 metai 1 menuo. noriu uzsakyti ziemini kombinezona ir nezinau, ar imti 12-18 men, ar 18-24 men.

patarkit, kas turi patirties.

aciu labai
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2007 09 03, 09:37)
ar kas nors uzsisakinejote is childrensplace? kaip kokybe?  g.gif

super thumbup.gif

QUOTE(krembriule @ 2007 09 03, 09:56)
ar gap dydziai vaikuciams padidinti (pvz., kaip next) ar ne? mano sunui dabar 1 metai 1 menuo. noriu uzsakyti ziemini kombinezona ir nezinau, ar imti 12-18 men, ar 18-24 men.

žieminį tikrai imk 18-24. mes turim džemperiuką 12-18 (mum 1mentai ir 1 mėnuo), ilgis geras, rankovės geros, o per pilvą kaip tik. o žiemai vistiek reik laisvesnio, plius dar vaikas paaugs.
Atsakyti
išmatavimai

raudona bliuskytė 12-18 mėn
user posted image

rankovytė nuo petukų 28cm
visas ilgis 34cm
plotis per krutinę 29cm

raudonos kelnytės 1,5-2m
user posted image

liemuo 23 cm tamposi
nuo liemens iki klyniuko 19 cm
ilgis vidine siūle nuo klyniuko 31cm
bendras ilgis 50 cm
per klubus 31 cm

morkinė golfytė 12-18 (su likra taigi tamposi)
user posted image

rankovytė nuo petukų 30 cm
visas ilgis 34,5cm
plotis 26 cm

Treningiukai 1,5-2
user posted image

megztukas
rankovytė nuo petukų 35 cm
plotis 33 cm
ilgis 34 cm

kelnytės

liemuo 22 cm , tamposi
nuo liemens iki klyniuko 21 cm
nuo klyniuko žemyn vidine siūle 30 cm
bendras 51 cm
per klubus 30 cm

kostiumėlis 1,5-2
user posted image
džemperiukas

rankovytė nuo petukų 28 xm
plotis 33 cm
ilgis 36 cm

džinsiukai

liemuo 25 cm
nuo liemens iki klyniuko 20 cm
nuo kluniuko žemyn vidine siūle 28 cm
visas ilgas 48
per klubus 31 cm

turim dar tokų kostiumėlį 2-3 m jei kam reikia išmatavimų sakykit
user posted image

Atsakyti
merginos: tai as kaip supratau, jeigu vaikinas nesioja 92 dydzio, tai next reiktu imt 1,5-2 metuku dydi? Nes next padidinti rubeliai siek tiek, ane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Otra @ 2007 09 04, 08:15)
merginos: tai as kaip supratau, jeigu vaikinas nesioja 92 dydzio, tai next reiktu imt 1,5-2 metuku dydi? Nes next padidinti rubeliai siek tiek, ane?  g.gif

pvz, maniškė yra 91 cm (11kg ) ėmiau 1,5-2 m rūbelius tai kelnės per plačios .12-18 mėn bliuskytės vos vos didokos.ėmiau džinsiukus su šleikutėm 2-3 m mano vaikui jos gerokai per didelės
Atsakyti
noreciau paklaust kaip su dydziais is children palace? nes paziurejus lentele, tai ten kazkokie pamazinti, jei vaikas 84cm ir 11kg, kazi koki dydi geriau imti?
Atsakyti
QUOTE(nerko @ 2007 09 04, 12:35)
noreciau paklaust kaip su dydziais is children palace? nes paziurejus lentele, tai ten kazkokie pamazinti, jei vaikas 84cm ir 11kg, kazi koki dydi geriau imti?

geriausei 2T dabartiniam nesiojimui 4u.gif
Atsakyti