Įkraunama...
Įkraunama...

Siunčiamų drabužėlių dydžiai

QUOTE(Olimpiete @ 2007 09 02, 12:24)
dabar dar patarimo man reikia.
mano kleckas 90 cm ugis. tai noreciau treninginiu kelniu.
kokias imt is nexto - 12-18 men, ar 1.5-2 m.
matau, kad vienu kur as noriu tik 12-18 men. dydis, ar nebus jos trumpos? ar laukt 6 sav ilgesniu?

imkit 18-2 jos skaitosi iki 92cm o iki 18 men 86cm gali buti trumpokos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tutifruti: 02 rugsėjo 2007 - 11:29
matau, kad vienu kur as noriu tik 12-18 men. dydis, ar nebus jos trumpos? ar laukt 6 sav ilgesniu?

1,5-2, ne mazesnes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Pukė @ 2007 09 02, 12:21)
uz Urmo bazes i kuria puse reikia pasukti?? ir nuo kur vaziuojant uz bazes?  blush2.gif noriu nutempt seima ten smile.gif

pabandysiu paaiškint biggrin.gif
yra sankryža už bazės, kur pizza jazz traukinukas, tai sankryzoje pasukti į dešinę, bazė tuoje pačioje pusėje tik ją jau pravaziavus. važiuoji tuo keliuku, matai bazes įvažiavimą, pravažiuoji, ir šalia bus keliukas, suki į dešinę, truputi pravažiuojant vel į dešinė ir įškart matosi sandeliai. ten ir bus next krautuvėlė 4u.gif
Atsakyti

mano maze 90 cm, tai zinok butent treningines Next yra kaip tik 1,5-2 metuku smile.gif gal dzinsiuku pas juos kitokie ilgiai, bet vat nextiniu treninginiu - pamatuoju dabar - 30 cm vidine siule, nuo klynuko iki galo smile.gif patarciau imt 2-3 metu ismera mirksiukas.gif aiksu, jei nori, kad butu siek tiek isaugimui smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 02, 12:30)
pabandysiu paaiškint biggrin.gif
yra sankryža už bazės, kur pizza jazz traukinukas, tai sankryzoje pasukti į dešinę, bazė tuoje pačioje pusėje tik ją jau pravaziavus. važiuoji tuo keliuku, matai bazes įvažiavimą, pravažiuoji, ir šalia bus keliukas, suki į dešinę, truputi pravažiuojant vel į dešinė ir įškart matosi sandeliai. ten ir bus next krautuvėlė  4u.gif

aciu, bandysim ieskot smile.gif o adreso tikslaus ner? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 02 rugsėjo 2007 - 11:41
QUOTE(Pukė @ 2007 09 02, 10:34)
mano maze 90 cm, tai zinok butent treningines Next yra kaip tik 1,5-2 metuku smile.gif gal dzinsiuku pas juos kitokie ilgiai, bet vat nextiniu treninginiu - pamatuoju dabar - 30 cm vidine siule, nuo klynuko iki galo smile.gif patarciau imt 2-3 metu ismera mirksiukas.gif

Nejuokaukit schmoll.gif Paskęs 90cm vaikas 2-3 m kelnytėse doh.gif
Pilnai užteks 1,5-2 m visai žiemai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristtute @ 2007 09 02, 12:40)
Nejuokaukit  schmoll.gif  Paskęs 90cm vaikas 2-3 m kelnytėse  doh.gif
Pilnai užteks 1,5-2 m visai žiemai  biggrin.gif

na, mum kaip tik jos smile.gif tikrai nepirkciau tokiu kaip tik, visada perkju isaugimui smile.gif bet cia kiekvienos mamos reikalas smile.gif

visus dzinsiukus uzsakiau 2-3 metuku smile.gif vat ryt poryt gausim ir rodysimes - nemanau, kad skesim smile.gif
Atsakyti
Treningines NEXT kelnytes 2-3m. (98cm) maniškis nešiojo praeitą žiemą būdamas apie 100-102cm, tai galiu pasakyt, kad buvo kaip tik 4u.gif Čia iš tų buvo kur po 2vnt , mėlynos tamsiai ir rudos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristtute @ 2007 09 02, 11:59)
Treningines NEXT kelnytes 2-3m. (98cm) maniškis nešiojo praeitą žiemą  būdamas apie 100-102cm, tai galiu pasakyt, kad buvo kaip tik 4u.gif  Čia iš tų buvo kur po 2vnt , mėlynos tamsiai ir rudos  ax.gif

tai as tokias pacias noriu imti, nes dar tokios su pilkos su tamsiai melynom tai dydzio 1,5-2 metai laukti 6 sav. tai imsiu tas rudas ir melynas1.5-2 metai. labai aciu visoms atsakiusios, o tai meciaus cia smile.gif
kristutte, o tos kelnytes nesusibumbulavo po skalbimo, keliukai neisoko?
Atsakyti
pas mus nesusibumbuliavo, jos viduje su pukeliu, siltesnės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2007 09 02, 11:03)
tai as tokias pacias noriu imti, nes dar tokios su pilkos su tamsiai melynom tai dydzio 1,5-2 metai laukti 6 sav. tai imsiu tas rudas ir melynas1.5-2 metai. labai aciu visoms atsakiusios, o tai meciaus cia smile.gif
kristutte, o tos kelnytes nesusibumbulavo po skalbimo, keliukai neisoko?

Kai ant kelių pavaikščiodavo gerai, tai lyg ir kažkiek išsitempdavo keliukai, bet tikrai labai nežymiai smile.gif Nekabodavo schmoll.gif
Išskalbus vėl būdavo kaip naujos thumbup.gif Nei bluko, nei traukėsi, nei bumbuliavosi schmoll.gif Užtad ir sakau, kad daržui tai nepamainomas dalykas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2007 09 01, 23:56)
Turiu tik džinsus ir sijoną. Išmatuot galėsiu rytoj-miegas akis jau lipdo. ax.gif

Labai ačiū. Būtų labai gerai, lauksiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2007 09 02, 11:43)
visus dzinsiukus uzsakiau 2-3 metuku smile.gif vat ryt poryt gausim ir rodysimes - nemanau, kad skesim smile.gif

Man atrodo, kad skesite biggrin.gif , maniskio ugis 101, bet geri is Next dzinsiukai 1.5-2 m.
Tai kazkaip dar bijau pirkti 2-3 m. Nors atlenkciau ir nesiotu.
Atsakyti
QUOTE(Blizgė @ 2007 09 02, 14:50)
Man atrodo, kad skesite biggrin.gif , maniskio ugis 101, bet geri is Next dzinsiukai 1.5-2 m.
Tai kazkaip dar bijau pirkti 2-3 m. Nors atlenkciau ir nesiotu.

baikit gasdint smile.gif niu..niu..niu... smile.gif
as viska uzsisakiau 2-3 metai savo dvimeciui, tik treningines kelnes 1.5-2 metai, tai mes tada visame kame turetume skesti su savo 90 cm.
gal jusu vaikas blogai ismatuotas smile.gif mano drauge nusivede savo 2.3 m. pas gydytoja, tai ismatavo ir sake kad ugis 99 cm, o pries 3 men. buvo 90 cm smile.gif negi paaugo 9 cm per tiek mazai laiko? biski ne i tema... smile.gif
Atsakyti