Įkraunama...
Įkraunama...

Džiovinti krapai

gal kas zinote kaip pasidziovinti krapus ? salia manes nera kur juos parduoda sviezius. turiu atsivesti is toliau, bet jie sviezi neilgai issilaiko, tenka kruva ismesti. uztai perku dziovintus, bet iseina gana brangiai, nes naudoju labai daug. gal kas zinot kaip pasidziovinti paciai ? nu jei juokingas klausimas, nesijuokit is tundros laugh.gif tikrai nezinau kaip rolleyes.gif
Atsakyti
Paskleisk plonu sluoksniu ant popieriaus ir padėk sausai - turėtų sudžiūti wink.gif
Atsakyti
Taure, siulau tau uzsisaldyti krapu. Nuplautus ir isdziuvusius supjaustyk smulkiai ir i stiklainiuka. Dek ji i saldikli - kada reik - i sriuba ar kitur, po to atgal i saldikli. Gali labai smulkiai susipjaustyt, o gi gali ir nesipjaustyt -kaip norisi. Sviezi visa ziema wink.gif
Atsakyti
QUOTE (vepla @ 2004 01 03, 21:28)
Taure, siulau tau uzsisaldyti krapu. Nuplautus ir isdziuvusius supjaustyk smulkiai ir i stiklainiuka. Dek ji i saldikli - kada reik - i sriuba ar kitur, po to atgal i saldikli. Gali labai smulkiai susipjaustyt, o gi gali ir nesipjaustyt -kaip norisi. Sviezi visa ziema wink.gif

o kaip tu juos atskaldai kai reikia det i sriuba ?
Atsakyti
Cia veplai adresuota, bet negaliu nekalbeti tongue.gif

Kai krapai uzsaldomi nusausinti, jie nesulimpa - buna birus. Taigi, gali ju pasisemti tiesiog saukstu - ir vel i saldikli.
Atsakyti
vepla, aciu, gavosi zinok tongue.gif
Atsakyti
DAr galima ne į stiklainiuką, o į vienkartines pusės litro ar mažesnes stiklines.Į jas aš ir trintas braškes bei avietes dedu.LAbai gerai.Suvalgei ir išmetei. thumbup.gif
Atsakyti
taip pat galima smulkintus susudyti ir laikyti saldytuve stiklainiukuose. Tinka i sriubas, troskinius, bulves.
Atsakyti
Aš irgi krapus šaldau. Susidedu pav. nuo margarino indelius arba į plastmasinius kibirėlius, ir vietos daug neužima ir visada švieži, atšildyti neriaikia, iškart dedu visur.
Atsakyti
Aš irgi šaldau:imu šviežias šakutes, nuplaunu, paimu punduką ir susuku į plėvelę.Kai reikia,atsipjauni-tipo kaip dešrą laugh.gif ,o tada galima smulkinti, galima atšildžius patiekalus puošti "cielom" šakutėm.
Atsakyti
QUOTE (vepla @ 2004 01 03, 21:28)
Taure, siulau tau uzsisaldyti krapu. Nuplautus ir isdziuvusius supjaustyk smulkiai ir i stiklainiuka. Dek ji i saldikli - kada reik - i sriuba ar kitur, po to atgal i saldikli. Gali labai smulkiai susipjaustyt, o gi gali ir nesipjaustyt -kaip norisi. Sviezi visa ziema wink.gif

as irgi taip darau kaip tu labai cool gaunasi o dziovinti man tai primena sieno kvapa nepatinka net ir sudyti.
Atsakyti
QUOTE(Naujoji @ 2004 01 06, 09:58)
taip pat galima smulkintus susudyti ir laikyti saldytuve stiklainiukuose. Tinka i sriubas, troskinius, bulves.


o kiek ant kiek druskos det?Kaip tik sugalvojau tokiu budu susudyt krapus ir ziemai pasidet i saldytuva.Tik va nezinau kiek druskos reiktu....
Atsakyti