gal kas zinote kaip pasidziovinti krapus ? salia manes nera kur juos parduoda sviezius. turiu atsivesti is toliau, bet jie sviezi neilgai issilaiko, tenka kruva ismesti. uztai perku dziovintus, bet iseina gana brangiai, nes naudoju labai daug. gal kas zinot kaip pasidziovinti paciai ? nu jei juokingas klausimas, nesijuokit is tundros tikrai nezinau kaip
Taure, siulau tau uzsisaldyti krapu. Nuplautus ir isdziuvusius supjaustyk smulkiai ir i stiklainiuka. Dek ji i saldikli - kada reik - i sriuba ar kitur, po to atgal i saldikli. Gali labai smulkiai susipjaustyt, o gi gali ir nesipjaustyt -kaip norisi. Sviezi visa ziema
QUOTE (vepla @ 2004 01 03, 21:28) |
Taure, siulau tau uzsisaldyti krapu. Nuplautus ir isdziuvusius supjaustyk smulkiai ir i stiklainiuka. Dek ji i saldikli - kada reik - i sriuba ar kitur, po to atgal i saldikli. Gali labai smulkiai susipjaustyt, o gi gali ir nesipjaustyt -kaip norisi. Sviezi visa ziema |
o kaip tu juos atskaldai kai reikia det i sriuba ?
vepla, aciu, gavosi zinok
DAr galima ne į stiklainiuką, o į vienkartines pusės litro ar mažesnes stiklines.Į jas aš ir trintas braškes bei avietes dedu.LAbai gerai.Suvalgei ir išmetei.
taip pat galima smulkintus susudyti ir laikyti saldytuve stiklainiukuose. Tinka i sriubas, troskinius, bulves.
Aš irgi krapus šaldau. Susidedu pav. nuo margarino indelius arba į plastmasinius kibirėlius, ir vietos daug neužima ir visada švieži, atšildyti neriaikia, iškart dedu visur.
Aš irgi šaldau:imu šviežias šakutes, nuplaunu, paimu punduką ir susuku į plėvelę.Kai reikia,atsipjauni-tipo kaip dešrą ,o tada galima smulkinti, galima atšildžius patiekalus puošti "cielom" šakutėm.
QUOTE (vepla @ 2004 01 03, 21:28) |
Taure, siulau tau uzsisaldyti krapu. Nuplautus ir isdziuvusius supjaustyk smulkiai ir i stiklainiuka. Dek ji i saldikli - kada reik - i sriuba ar kitur, po to atgal i saldikli. Gali labai smulkiai susipjaustyt, o gi gali ir nesipjaustyt -kaip norisi. Sviezi visa ziema |
as irgi taip darau kaip tu labai cool gaunasi o dziovinti man tai primena sieno kvapa nepatinka net ir sudyti.
QUOTE(Naujoji @ 2004 01 06, 09:58)
taip pat galima smulkintus susudyti ir laikyti saldytuve stiklainiukuose. Tinka i sriubas, troskinius, bulves.
o kiek ant kiek druskos det?Kaip tik sugalvojau tokiu budu susudyt krapus ir ziemai pasidet i saldytuva.Tik va nezinau kiek druskos reiktu....