Skaiciau, skaiciau cia ir as uzsimaniau varskes spurgu
Reiks nieko nelaukt ir artimiausiu metu issikept
O tiesa, keik jus aliejaus pilate, ar kad visiskai tas spurgytes apsemtu ar kaip? ir verdate puode turbut? ane?
Klausiu, nes dar niekad nekepiau, tikiuosi, kad iseis
Beje, dar girdejau, kad reikia ipilti spirito ar degtines sauksta, kad aliejaus maziau prisigertu
Reiks nieko nelaukt ir artimiausiu metu issikept
O tiesa, keik jus aliejaus pilate, ar kad visiskai tas spurgytes apsemtu ar kaip? ir verdate puode turbut? ane?
Klausiu, nes dar niekad nekepiau, tikiuosi, kad iseis
Beje, dar girdejau, kad reikia ipilti spirito ar degtines sauksta, kad aliejaus maziau prisigertu
QUOTE (Ingute @ 2004 03 14, 16:07) |
Beje, dar girdejau, kad reikia ipilti spirito ar degtines sauksta, kad aliejaus maziau prisigertu |
Tik puoda reikia nuimti nuo ugnies kad neuzsiliepsnotu
QUOTE (Libra @ 2004 03 15, 09:10) | ||
Tik puoda reikia nuimti nuo ugnies kad neuzsiliepsnotu |
QUOTE (bea @ 2004 01 08, 19:32) |
Mano mamos varskines spurgytes (ji viska ish akies daro.. taigi ir receptas toks) 1 pakelis varshkes 2 kiaushiniai cukrus pagal skoni miltai kepimo milteliai vaniline esencija tesla suminkom tokia, kad neliptu prie ranku. tada pavoliojam tokias deshreles, ju galus sulipdom (na kad gautusi tokios apskritos su skyle viduj). Verdam ikaitintame aliejuje. Ishvirus pabarstom cukraus pudra. |
o gali konkreciai surasyti ko kiek reikia deti ir kiek varskes pakelyje pleaaaaaaaase
QUOTE (molli @ 2004 01 09, 16:19) |
Skanios spurgos be mielių 2 pok. varškės 3-4 kiaušiniai 7-8 šaukštai miltų vanilinio cukraus 3-4 šaukštai cukraus 1 arbatinis šaukštelis sodos(nugesinti) Kiaušinius su cukrum išplakt, sudėt vanilinį cukrų, varškę, miltus, sodą ir išminkyt.Daryt spurgas ir virt aliejuj.Nedaryti didleių, nes vidus po to būna žalias Skanaus |
tai kiek tame pokelyje varskes yra ba pas mus pakeliai tai po 425g maziausi
QUOTE (Libra @ 2004 03 15, 09:10) | ||
Tik puoda reikia nuimti nuo ugnies kad neuzsiliepsnotu |
tai gal i tesla ta degtinele, ba rimtai i vora islekti galima, jei i alieju
QUOTE (TauRe @ 2004 03 16, 05:23) |
tai kiek tame pokelyje varskes yra ba pas mus pakeliai tai po 425g maziausi |
Pas mus 1 pakelis yra 200 g.
QUOTE (TauRe @ 2004 03 16, 05:31) |
tai gal i tesla ta degtinele, ba rimtai i vora islekti galima, jei i alieju |
As tai pilu i alieju, tik nuimu puoda nuo ugnies
QUOTE (TauRe @ 2004 03 16, 05:31) |
tai gal i tesla ta degtinele, ba rimtai i vora islekti galima, jei i alieju |
na, as girdejau, kad spirita ar degtine reikia pilti i tesla tada tikai neuzsiliepsnos
QUOTE (TauRe @ 2004 03 16, 05:23) |
tai kiek tame pokelyje varskes yra ba pas mus pakeliai tai po 425g maziausi |
taip Taure, pas mumi varskes pakeliai yra po 200 g, taip, kad du pakeliai yra 400 g. Manau, drasiai gali deti ta jusu maziausia varskes pakeli
QUOTE(molli @ 2004 01 09, 16:20)
Skanios spurgos be mielių
2 pok. varškės
3-4 kiaušiniai
7-8 šaukštai miltų
vanilinio cukraus
3-4 šaukštai cukraus
1 arbatinis šaukštelis sodos(nugesinti)
Kiaušinius su cukrum išplakt, sudėt vanilinį cukrų, varškę, miltus, sodą ir išminkyt.Daryt spurgas ir virt aliejuj.Nedaryti didleių, nes vidus po to būna žalias
Skanaus
2 pok. varškės
3-4 kiaušiniai
7-8 šaukštai miltų
vanilinio cukraus
3-4 šaukštai cukraus
1 arbatinis šaukštelis sodos(nugesinti)
Kiaušinius su cukrum išplakt, sudėt vanilinį cukrų, varškę, miltus, sodą ir išminkyt.Daryt spurgas ir virt aliejuj.Nedaryti didleių, nes vidus po to būna žalias
Skanaus
Aciu Pasinaudojau jusu receptu. Gavosi labai skanios spurgos Tik as miltu daugiau dejau, nes labai prie ranku lipo.