Įkraunama...
Įkraunama...

Spurgos

QUOTE
Natalija ir mano mama tokias spurgas kepa 
jos tiesiog fantastiskos  , visada ju persivalgau 
thumbup.gif
Atsakyti
Skaiciau, skaiciau cia ir as uzsimaniau varskes spurgu rolleyes.gif
Reiks nieko nelaukt ir artimiausiu metu issikept wink.gif
O tiesa, keik jus aliejaus pilate, ar kad visiskai tas spurgytes apsemtu ar kaip? ir verdate puode turbut? ane? wink.gif
Klausiu, nes dar niekad nekepiau, tikiuosi, kad iseis rolleyes.gif
Beje, dar girdejau, kad reikia ipilti spirito ar degtines sauksta, kad aliejaus maziau prisigertu wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Ingute @ 2004 03 14, 16:07)

Beje, dar girdejau, kad reikia ipilti spirito ar degtines sauksta, kad aliejaus maziau prisigertu wink.gif

Tik puoda reikia nuimti nuo ugnies kad neuzsiliepsnotu
Atsakyti
QUOTE (Libra @ 2004 03 15, 09:10)
QUOTE (Ingute @ 2004 03 14, 16:07)

Beje, dar girdejau, kad reikia ipilti spirito ar degtines sauksta, kad aliejaus maziau prisigertu  wink.gif

Tik puoda reikia nuimti nuo ugnies kad neuzsiliepsnotu

blink.gif
Atsakyti
QUOTE (bea @ 2004 01 08, 19:32)
Mano mamos varskines spurgytes (ji viska ish akies daro.. taigi ir receptas toks)

1 pakelis varshkes
2 kiaushiniai
cukrus pagal skoni
miltai
kepimo milteliai
vaniline esencija

tesla suminkom tokia, kad neliptu prie ranku. tada pavoliojam tokias deshreles, ju galus sulipdom (na kad gautusi tokios apskritos su skyle viduj). Verdam ikaitintame aliejuje. Ishvirus pabarstom cukraus pudra.

o gali konkreciai surasyti ko kiek reikia deti ir kiek varskes pakelyje g.gif pleaaaaaaaase unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (molli @ 2004 01 09, 16:19)
Skanios spurgos be mielių biggrin.gif
2 pok. varškės
3-4 kiaušiniai
7-8 šaukštai miltų
vanilinio cukraus
3-4 šaukštai cukraus
1 arbatinis šaukštelis sodos(nugesinti)

Kiaušinius su cukrum išplakt, sudėt vanilinį cukrų, varškę, miltus, sodą ir išminkyt.Daryt spurgas ir virt aliejuj.Nedaryti didleių, nes vidus po to būna žalias biggrin.gif
Skanaus thumbup.gif

tai kiek tame pokelyje varskes yra unsure.gif ba pas mus pakeliai tai po 425g maziausi g.gif
Atsakyti
QUOTE (Libra @ 2004 03 15, 09:10)
QUOTE (Ingute @ 2004 03 14, 16:07)

Beje, dar girdejau, kad reikia ipilti spirito ar degtines sauksta, kad aliejaus maziau prisigertu  wink.gif

Tik puoda reikia nuimti nuo ugnies kad neuzsiliepsnotu

tai gal i tesla ta degtinele, ba rimtai i vora islekti galima, jei i alieju blink.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 03 16, 05:23)
tai kiek tame pokelyje varskes yra unsure.gif ba pas mus pakeliai tai po 425g maziausi g.gif

Pas mus 1 pakelis yra 200 g. smile.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 03 16, 05:31)

tai gal i tesla ta degtinele, ba rimtai i vora islekti galima, jei i alieju blink.gif

As tai pilu i alieju, tik nuimu puoda nuo ugnies
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 03 16, 05:31)
tai gal i tesla ta degtinele, ba rimtai i vora islekti galima, jei i alieju blink.gif

na, as girdejau, kad spirita ar degtine reikia pilti i tesla wink.gif tada tikai neuzsiliepsnos wink.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 03 16, 05:23)
tai kiek tame pokelyje varskes yra unsure.gif ba pas mus pakeliai tai po 425g maziausi g.gif

taip Taure, pas mumi varskes pakeliai yra po 200 g, taip, kad du pakeliai yra 400 g. Manau, drasiai gali deti ta jusu maziausia varskes pakeli thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(molli @ 2004 01 09, 16:20)
Skanios spurgos be mielių biggrin.gif
2 pok. varškės
3-4 kiaušiniai
7-8 šaukštai miltų
vanilinio cukraus
3-4 šaukštai cukraus
1 arbatinis šaukštelis sodos(nugesinti)

Kiaušinius su cukrum išplakt, sudėt vanilinį cukrų, varškę, miltus, sodą ir išminkyt.Daryt spurgas ir virt aliejuj.Nedaryti didleių, nes vidus po to būna žalias biggrin.gif
Skanaus thumbup.gif



Aciu biggrin.gif Pasinaudojau jusu receptu. Gavosi labai skanios spurgos thumbup.gif Tik as miltu daugiau dejau, nes labai prie ranku lipo.
Atsakyti