QUOTE (Gosh @ 2004 02 08, 16:21) |
Visos tiap skaniai apie spurgas kalbat Bea,tai va ir as darysiu |
Daryk - rekomenduoju
Na va,pridariau Vyras pasake,kad kita syk dviguba porcija daryciau,nes labai jau greit lekste istustejo
Seniai norejau ismokti spurgas daryti, tai va pabandziau pagal bea receptuka LIUKS gavosi :smilie
Mums irgi patiko Bea spurgos. Ačiū už gerą receptuką.
ingaja, manyte :aciu visada labai dziaugiuos, jei kam patinka mano receptai
As prie Bea pasiulytu proporciju dar pridejau puse pakelio varskes,tai spurgos gavosi dar puresnes. Skani buvo vakariene
QUOTE (bea @ 2004 01 03, 19:05) |
Viena forumiete paprashe manes spurgu, taigi prashom Vienos spurgos (saltinis: Dine with Europes Master Chefs: Pastries) paruoshimo laikas 2 val Virimas 10 min 8 porcijos Teshlai: 40 g mieliu 200 ml pieno 600 g miltu druskos 10 g vanilinio cukraus 80 g sviesto, ishtirpinti 20 ml romo 2 kiausiniai 80 g cukraus Idarui: 300 g abrikosu dzemo Cukraus pudra papuosimui Mieles sumaishyti su trecdaliu shiltoko pieno, bei ketvirtadaliu miltu. Ishplakti kiausinius ir cukru iki purumo inde istatytame i inda su kaitinamu vandeniu (taip vadinamas "double boiler"). Imaishyti i mieles likusius miltus, piena, druska, vanilini cukru ir suminkyti teshla. tada i kiaushiniu mase ideti ta teshla, sviesta, roma. Leisti teshlai pastoveti 10 min. Suformuoti ish teshlos spurgu rutuliukus, mazdaug 40 g kiekvienas. Ikaitinti alieju kepimui iki 180 laipsniu (nzn kajp ce pamatuot..), kepti jame spurgas 4-5 min ish abieju pusiu, atvesinti ant popieriniu ranksluosciu. Su konditeriniu svirksu ishvirkshti i kiekviena spurga dzemo, pabarstyti cukraus pudra. |
Ar dare, kas nors sitas purgas,
O tai as nesuprantu proceso eigos -
QUOTE |
Imaishyti i mieles likusius miltus, piena, druska, vanilini cukru ir suminkyti teshla. tada i kiaushiniu mase ideti ta teshla, sviesta, roma. Leisti teshlai pastoveti 10 min. Suformuoti ish teshlos spurgu rutuliukus, mazdaug 40 g kiekvienas. |
O tai peminkyti tai reikia su tais kiausiniais ta tesla, ar kaip cia?
na taip. perminkyti.. na kai darysi pamatysi
QUOTE (Natalija @ 2004 02 05, 20:27) |
O as patikekit , varskes spurgu nemoku kept, nors esu maisto gamibos virtuozas.Kiek bandziau nesigauna.........Aai......spjoviau ir nusprendziau nebekept.Man tik blinai is varskes gaunasi , kaip spurgos,nors tesla darau kaip blinams. Spurgos darau be varskes,rugpienio ir sodos dedu tirstai uzmaisau,vanile,cukrus,druskos,vienu zodziu ,viskas kaip priklauso.Kabinu tesla su saukstu ir i ikaitinta alieju. Ir viskas ciki.......... cukraus pudros dar uzbarstau. |
Natalija ir mano mama tokias spurgas kepa
jos tiesiog fantastiskos , visada ju persivalgau Gerai, kad jau dabar ne su mama gyvenu
Aš irgi prisiruošiau ir išsikepiau bea varškės spurgyčių. Niam...niam niamu niam Ir svarbiausia kaip smagu kai viskas taip puikiai ir skaniai pavyksta iš pirmo karto Labai ačiū už receptuką.