Gal kuri mamytė pasidalins receptu spurgyčių kepamų elektrinėj keptuvėje.
Papildyta:
Gal kuri mamytė pasidalins receptu spurgyčių kepamų elektrinėj keptuvėje.
Papildyta:
Gal kuri mamytė pasidalins receptu spurgyčių kepamų elektrinėj keptuvėje.
kas zino recepta tokiam aparate kepti? kazkaip neuzsipildo normaliai mums
QUOTE(grali @ 2012 06 01, 16:22)
Kabai jau skanios jūsų spurgytės KAIP JŪS JAS FORMUOJAT????
O maniškės tai į plekšnes panašios, kol kepa dar kaip ir apvalios, ištrauki - ir suplokšėja. Pamaniau, gal kepimo miltelių per mažai, įmaišiau dar, tai dabar jau ir skonis sodos jaučiasi
lelijabalta1, sunku pasakyti kodel nesigauna ir subliuksta... gal per trumpai verdate? gal temperatura per auksta ir isore apskrunda o vidus zalias ir subliuksta? Bandykit issiaiskinti priezasti . As formuoju mazytes spurgytes-rutuliukus , verdu taukuose o ne aliejuje, ir ant silpnos ugnies kad tolygiai iskeptu
QUOTE(grali @ 2014 08 02, 14:13)
lelijabalta1, sunku pasakyti kodel nesigauna ir subliuksta... gal per trumpai verdate? gal temperatura per auksta ir isore apskrunda o vidus zalias ir subliuksta? Bandykit issiaiskinti priezasti . As formuoju mazytes spurgytes-rutuliukus , verdu taukuose o ne aliejuje, ir ant silpnos ugnies kad tolygiai iskeptu
Verda gan ilgokai, maždaug 15 min., vidus gerai iškepęs, liepsna nedidelė, kaip jūs ir sakėt. Gal miltų per mažai dėjau (norėjau kad puresnės būtų), kabinau šaukštu ir leidau į aliejų? Kaip sakiau, pradžioj jos beveik apvalios būna, išrtauki ir bliūkšta. Kol kas prisikepiau apsčiai, dar ir šiandien nesuvalgėm, kitą kartą mėginsiu su daugiau miltų - ar tikrai jų dėti tiek, kad rankom minkyti?
Bent man tesla kimba prie ranku,nera taip tvirtai minkoma. Tik as spurgytes formuoju aliejumi drekintomis rankomis . Jei bus padauginta miltu spurgos bus kietos...
QUOTE(glinglingas @ 2014 05 04, 20:16)
Sveika, nezinau nei vieno recepto kuris tiktu siai keptuvei, seip greiciausiai pati keptuve yra brokuota, nes isore kur paciwm virsui visiskai nekepa, kepa tik apacia, bandziau vartyti, bet š gaunas vidus sukrenta ir vsio, zodziu sudelis ta keptuve,rytoj dukros gimtadienis va kepu subliuskusias tas popses ir nervinuos...nesigauna jie pagal joki recepta viskas sukrenta
QUOTE(Laurika5 @ 2014 12 18, 18:09)
Sveika, nezinau nei vieno recepto kuris tiktu siai keptuvei, seip greiciausiai pati keptuve yra brokuota, nes isore kur paciwm virsui visiskai nekepa, kepa tik apacia, bandziau vartyti, bet š gaunas vidus sukrenta ir vsio, zodziu sudelis ta keptuve,rytoj dukros gimtadienis va kepu subliuskusias tas popses ir nervinuos...nesigauna jie pagal joki recepta viskas sukrenta
pabandykite vieną kartą pagal keksiukų receptą, kur maišeliuose ar dėžutėse, pardavinėjami yra visuose didžiuosiuose prekybų centruose.
Kepu pagal bet kokį kekso receptą. Svarbiausia sąlyga - kad būtų riebalų.
Turiu tokią (gal ne tos firmos) - kepa kuo puikiausiai, gal kiek viršutinė dalis mažiau.
dedu tešlos šaukšeliu, pripildau apatinį pusrutulį
Gal kuri zinote anglisku |Donuts" spurgu recepta? ir jos kepamos riebaluose? na turiu omenyje, kodel viduriukas buna baltas toks..per skresmeny..?
Gal turite receptą spurgų, kurias galima kepti su spurgų samčiu? Įsigijau štai tokį samtį, bet niekur nerandu recepto, kuriame tešla būtų skysta. Gal kas palgebėtumėt?