Įkraunama...
Įkraunama...

Spurgos

QUOTE(Night_ @ 2010 03 12, 18:34)
Nu bandysim ir mes... tikiuosi, išeis biggrin.gif

Visos spurgas tik kepa kepa.Kazkaip reikia prisiruošti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cafe del mar: 12 kovo 2010 - 17:40
QUOTE(Night_ @ 2010 03 12, 18:34)
Nu bandysim ir mes... tikiuosi, išeis biggrin.gif


Tikrai viskas paprasta, svarbiausia nepadauginkite miltu, tesla turi gautis skystoka, lipni, pries darant rutuliukus, sudrekinkite rankas vandeniu smile.gif ir virkite ant mazos ugnies.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus notworthy.gif
Atsakyti
Atnesu jums rytini pasizaidima virtuveje 109 varskes spurgytes tingineles

user posted image



600 gr sausesnes varskes
150 gr cukraus
pakelis vanilinio cukraus
330 gr miltu
1 saukstelis sodos

aliejaus virimui

cukraus pudros pabarstymui


varske istrinam su cukrum, vanile ir soda. Suberiam 300 gr miltu ir uzminkom minksta tesla. Likusiais miltais pasibarstom stala ir suvoliojam tesla i volelius kaip tinginiams, ir supjaustom i tinginukus. metam i verdanti alieju . Pageltus vienai pusei, apverciam. Isgriebiam ir apibarstom cukraus pudra.

p.s. skaiciuojancioms kalorijas, vienoj spurgyteje tik 28 kcal
Atsakyti
aš kepiau šiandien spurgytes, tiksliau spurgius pagal Beatos receptą, bet deja nesigavo minkštos ir purios ir burnoj netirpsta verysad.gif ir niekaip nesugalvoju, ką ne taip padariau. kaip buvo gražiai parudę vieną išėmiau pažiūrėt ar vidus iškepęs, kadangi buvo šlapia tai dar palikau virti, žodžiu gavosi tamsiai rudos.
kaip suprasti ar spurga išvirus?
Atsakyti
As noreciau paklausti del aliejaus ax.gif
O isvire spurgas, ka darot su aliejum? Naudojat dar karta (kiek kartu?) ar pilat lauk? g.gif
Atsakyti
Aš porą kartų panaudoju aliejų, o paskui jau pilu. Įdomu kaip kitos darote? g.gif
Atsakyti
Kettim,spurgos tirpsta burnoje,dar kisieliaus padariau,visa seima laimingi kerta jas,ir mazoji-nevalgioji dukryte sako skanu.
alieju ispilu,antru kart schmoll.gif
Atsakyti
Purios spurgos su dz. spanguolem ir cinamonu

user posted image

receptas
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2010 03 19, 15:09)

.........


600 gr sausesnes varskes
150 gr cukraus
pakelis vanilinio cukraus
330 gr miltu
1 saukstelis sodos

aliejaus virimui

cukraus pudros pabarstymui


varske istrinam su cukrum, vanile ir soda. Suberiam 300 gr miltu ir uzminkom minksta tesla. Likusiais miltais pasibarstom stala ir suvoliojam tesla i volelius kaip tinginiams, ir supjaustom i tinginukus. metam i verdanti alieju . Pageltus vienai pusei, apverciam. Isgriebiam ir apibarstom cukraus pudra.

Jau norejau deti savo receptuka, ogi panasiai ir as darau spurgytes drinks_cheers.gif , tik as dar grietines stikline suverciu kartu su soda arba kepimo milteliais, kartais ir kiausini imusu i tesla, uzvakar kepiau, po Velyku ne vieno kiausinio buvo nelike, tai visai skaniai gavosi ir be kiausiniu, gal netgi skaniau nei su jais thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 08 gegužės 2010 - 22:23
Mielines spurgos su dziovintomis vysniomis 4u.gif

user posted image
Atsakyti
ka tik prikepiau spurgyciu el keptuveje mirksiukas.gif
kepiau pagal si recepta:
200 gr miltu
1,5 saukstelio kepimo milteliu
2 saukstai greitai paruosiamu aviziniu dripsniu
100 gr cukraus (kas megsta saldziau galima deti 150gr)
2 kiausiniai
100 gr margarino (dejau 100 gr aliejaus saulegrazu)
100 ml pieno
vanilinio cukraus
uogu (nedejau si karta)
kepe nerealiai greitai ir visai neriebios wub.gif
user posted image
Atsakyti