Įkraunama...
Įkraunama...

Spurgos

QUOTE(barbarisa @ 2009 11 26, 16:52)
Na va, viriau tas spurgas su mesa, bet kazkaip nesigavo man jos doh.gif produktus daug maz is akies dejau, nes svarstykliu neturejau tai is teslos pyrageliai idejus mesos nelabai dares doh.gif na, tikiuosi, kad kita karta geriau pavyks biggrin.gif

Nu va,jei yra receptūra,tai reikia jos ir laikytis.....

Su mieline tešlyte reikia "dirbti", ją prisipratinti smile.gif Na gal kitą kartą jau geriau pavyks. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2009 11 26, 20:21)
Nu va,jei yra receptūra,tai reikia jos ir laikytis.....

Su mieline tešlyte reikia "dirbti", ją prisipratinti smile.gif  Na gal kitą kartą jau geriau pavyks. 4u.gif

Va, buvo atejusi anyta, tai pavaisinau ja savo spurgytemis, sake, kad labai skanu tik druskos mazoka blush2.gif
Atsakyti
Spurgytės, pagal jau minėtą Kettim receptuką, man jis pačiausias.
Turiu klausimą, gal kas turi spurgų keptuvę, tu ziedelių ir zino kokį receptuką super duper, kad galėtų pasidalint su visomis.Aš vis planuoju įsigyt tą keptuvę, įdomu būtų atsiliepimai apie spurgytes iškeptas toj keptuvėj 4u.gif
Atsakyti
O kaip darote zagarelius? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2009 11 30, 19:52)
Spurgytės, pagal jau minėtą Kettim receptuką, man jis pačiausias.
Turiu klausimą, gal kas turi spurgų keptuvę, tu ziedelių ir zino kokį receptuką super duper, kad galėtų pasidalint su visomis.Aš vis planuoju įsigyt tą keptuvę, įdomu būtų atsiliepimai apie spurgytes iškeptas toj keptuvėj 4u.gif

del tu spurgu keptuves - ten jos mazytes, tikrai ne tokio dydzio spurgos bus kaip maximoj 4u.gif
as pati ja nesenai turiu tai dar experimentuoju su receptais. Kol kas viena labai aisku kad joje netinka visai kepti varskes spurgas. Forume buvau radusi spurgu spec recepta kepti formoj arba elektrinej keptuvej. Kai isbandysiu, pranesiu kaip sekes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2009 12 02, 15:05)
del tu spurgu keptuves - ten jos mazytes, tikrai ne tokio dydzio spurgos bus kaip maximoj  4u.gif
as pati ja nesenai turiu tai dar experimentuoju su receptais. Kol kas viena labai aisku kad joje netinka visai kepti varskes spurgas. Forume buvau radusi spurgu spec recepta kepti formoj arba elektrinej keptuvej. Kai isbandysiu, pranesiu kaip sekes  4u.gif

Žinau, kokio dydžio tos spurgytės bus mirksiukas.gif
Aš taip pat žiūrėjau angliškuose tinklapuose specialias tešlas surpgų, skirtų kepti Donut Maker keptuveje, tačiau sakau gal kas bandė ir pasakys visus pliusus ir minusus.Ta keptuvė labai nebrangi, tačiau žinot kaip paskui būna su nenaudojamais daiktais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaryta @ 2009 07 05, 14:51)
na va, mergytes bigsmile.gif  galiu ir as pasigirti, spurgos jau iskeptos, paskutines verda cool.gif  tikrai skanios, o svarbiausia lengva paruosti tesla ir labai greitai apsisukau, o gavosi spurgyciu tikrai nemazai thumbup.gif  essen.gif

o as vis negaliu atsidziaugti siuo receptuku, tai vakar vel kepiau po ilgos pertraukos ir keliu nuotraukyte mirksiukas.gif essen.gif
user posted image
gavosi 56vnt., darau visada tokias mazas spurgeles 4u.gif
Atsakyti
verysad.gif o as kvaile ipyliau i puoda aliejaus ir laukiau kol isils matyt per daug ikaito bet ne neburbuliavo, visas butas smirda kad net laukan begau su puodu-kazkaip ne taip darau-nors raso kad ir kepimo aliejuje verda... doh.gif
Please pagelbekite ka galima padaryti is teslos spurgom-ar iseitu juos iskepus orkaiteje-sausainiukai kokie, ar nieko ? Pagelbekite 4u.gif verysad.gif
Tesla internete radau paprastute: 6 sausktai cukraus, 6 sausktai miltu, varskes 400gramu, 3 kiausiniai, 6 sausktai grietines. Ar iseitu jei orkaiteje juos kaip sausainelius ar tinka si tesla verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kettim @ 2009 10 13, 16:37)
Kepiau ir as varskines spurgytes.

300g varskes
2kiausiniai
cukraus(net nezinau kiek dejau,cia pagal skoni,as dejau nemazai  biggrin.gif )
2a.s vaniles
ir apie 10 v.s miltu su kaupu,gal truputi daugiau
1a.s kepimo milteliu

isplakiau kiausinius su cukrumi,pertryniau varske,sumaisiau su kiausinio plakiniu ir dejau miltus su kepimo milteliais.
gavosi slapios,purios spurgytes.niam.... essen.gif  smile.gif

sitos spurgos mano megstamiausios 4u.gif
Atsakyti
Fui antra karta pavyko , valgome skanias spurgytes , eh.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorkiuke @ 2010 01 31, 00:17)
Fui antra karta pavyko , valgome skanias spurgytes , eh.. blush2.gif

tau 4u.gif zinok is pirkmo karto daznai kam nesigauna ax.gif
Atsakyti
4u.gif blush2.gif malonu,kad esu naudinga. biggrin.gif

o spurgos tokios apetitnos. essen.gif
Atsakyti