Įkraunama...
Įkraunama...

Spurgos

QUOTE(Kettim @ 2009 08 27, 20:27)
as ciandien kepiau sias spurgas,kadangi liko baltymu,tai pasidarem glauju ir papuosem mudvieju su dukryte rinktom uogytem.
receptas
http://www.supermama...;#entry25277830
user posted image


Nei viena nesupranta apie ka kalbu... doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaiiva @ 2009 08 26, 16:15)
Gal gali įdėti to aparato foto? Nelabai įsivaizduoju apie ką kalbi  blush2.gif



http://www.barflysho..._Maker_6950.jpg stai nuoroda, pasiziurekit kaip atrodo tokie aparatai. Beje jau sitoj temo buvo cia apie juos kalbeta. tongue.gif
Atsakyti
O kiek laiko jas reikia virti? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniska: 13 rugsėjo 2009 - 09:58
sveikos,
pasiskolinau recepta ir iskepiau mazu spurgyciu smile.gif
o jau skanums, skanums - apsiryti galima smile.gif
Atsakyti
nu siandien ir as darysiu spurgas, prisiskaiciau cia visokiu receptuku.. smile.gif O jau kaip Mute prajuokino su tais kepimo milteliais.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu va, pagaliau prisiruosiau as tas spurgas daryti, darysiu pagal Bea recepta, o kiek laiko jas virti ten man reikia? g.gif
Atsakyti
pasigaminau ir as spurgyciu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Liusii spurges lb niamniskos essen.gif
Atsakyti
O kokie miltai tinka spurgoms? Tinka paprasti Auksciausios rusies, ar reikia tu geresniu, pvz. Ekstra..?
Atsakyti
Vakar ir aš prisikepiau spurgų, pasidalinsiu receptuku, nes tikrai laaaaabai skaniai gavosi thumbup.gif Pagal originalą - tai spurgų su džemu receptas mirksiukas.gif aš kepiau be džemo, kadagi man nepavyko užspausti kraštukų taip, kad džemas neišlystų iš spurgytės doh.gif tai prikepiau tiesiog paprastučių skanutėlių mini spurgyčių wub.gif Bet jūs bandykite, gal jums pavyks ir su džemu mirksiukas.gif Viską dariau pagal receptą, varškės nepertryniau, o sudėjus visus produktus (prieš beriant miltus) viską sublenderiavau ax.gif miltus naudojau paprastus 550D mirksiukas.gif Kepiau iš dvigubos normos ax.gif

SPURGOS SU DŽEMU (pas mane be džemo)
Originalus receptas

user posted image

300 g varškės
6 v. š. pieno
1 kiaušinis
8 v. š. aliejaus
100 g cukraus
1 a. š. tarkuotų žievelių (nebūtina)
žiupsnelis druskos
400 g miltų
2 a. š. kepimo miltelių
200 g džemo (braškių, vyšnių...)
cukraus pudros
aliejaus virmui.

Varškę pertrinkite per sietelį. Sumaišykite su pienu, kiaušiniu, cukrumi, aliejumi, žievelėmis ir druska. Į varškės masę persijokite miltus su kepimo milteliais. Gerai išminkykite tešlą. Rankas truputį pasitepkite aliejumi. Susukite 23 rutuliukus. Padarykite iš jų paplotėlius 5–6 cm skersmens. Ant kiekvieno jų centro uždėkite po arbatinį šaukštelį džemo. Gerai užspauskite paplotėlių kraštus, suformuokite vėl rutuliukus. Kepkite aliejuje iki gražios auksinės spalvos. Ataušinkite ant popierinių rankšluosčių. Patiekiant spurgas apibarstykite cukraus pudra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 29 rugsėjo 2009 - 13:04
Niu mergaiciukes!!!! Ale jusu spurgos kooookios user posted image Jau tokios apetita zadinancios. O jau formos lygumas, lygut lyguteles thumbup.gif
Gerai, kad varskes neturiu, o tai begciau daryt tuctuojau. O man visokios spurgos, bandeles ne i nauda blink.gif

Niam, niam visai pasivaisinviau, nors keliom blush2.gif
Atsakyti
Rimami spurgytės labai sudomino, receptas man nematytas toks, reiks būtinai išbandyt. Džemo ir aš nedrįsčiau taip dėt blush2.gif
Aš vis kepdavau pagal inočkos receptuką spurgytes, man jos labai skanios ir svarbiausia, kad ir kitą dieną minkštutės išlieka...
Atsakyti
Va ir as pasigirsiu su savo spurgikem biggrin.gif Be proto skanios gavosi ir traskios is virsasus gavosi thumbup.gif
user posted image

Keptas pagal RiMami recepta,aciukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morgan: 02 spalio 2009 - 08:08