QUOTE (molli @ 2004 01 09, 16:19) |
Skanios spurgos be mielių 2 pok. varškės 3-4 kiaušiniai 7-8 šaukštai miltų vanilinio cukraus 3-4 šaukštai cukraus 1 arbatinis šaukštelis sodos(nugesinti) Kiaušinius su cukrum išplakt, sudėt vanilinį cukrų, varškę, miltus, sodą ir išminkyt.Daryt spurgas ir virt aliejuj.Nedaryti didleių, nes vidus po to būna žalias Skanaus |
tai tas pac kaip mano receptas, tik du pokeliai pas tave varshkes... atitinkamai ir keushu daugeu.
pasiulysiu dar viena spurgu recepta - truputi kitoks:
0.5 kg varskes
8 saukstai miltu
4 saukstai cukraus
2 tryniai
2 kiausiniai
sodos (kelimo milteliu) - nubraukta sauksteli
citrinos zieveles
druskos
Kiausiniai istrinami su cukrumi, issukama varske, sumaisoma su kiausiniais ir kitais produktais. Isminkoma, daromos graikisko riesuto dydzio spurgytes ir verdamos taukuose + aliejuje. Apibarstomos cukraus pudra.
Mano mama jas daznai daro, labai skaniai gaunasi.
0.5 kg varskes
8 saukstai miltu
4 saukstai cukraus
2 tryniai
2 kiausiniai
sodos (kelimo milteliu) - nubraukta sauksteli
citrinos zieveles
druskos
Kiausiniai istrinami su cukrumi, issukama varske, sumaisoma su kiausiniais ir kitais produktais. Isminkoma, daromos graikisko riesuto dydzio spurgytes ir verdamos taukuose + aliejuje. Apibarstomos cukraus pudra.
Mano mama jas daznai daro, labai skaniai gaunasi.
o kur likusius du baltymus kisht???
QUOTE (bea @ 2004 01 11, 15:40) |
o kur likusius du baltymus kisht??? |
ismest, arba pietums issikepti blynu
sinuhe, tai vadinasi putesiai..
QUOTE (bea @ 2004 01 12, 16:45) |
sinuhe, tai vadinasi putesiai.. |
Bea gal turi kokiu putesiu receptu?
QUOTE (bea @ 2004 01 09, 20:12) | ||
tai tas pac kaip mano receptas, tik du pokeliai pas tave varshkes... atitinkamai ir keushu daugeu. |
2 pak. varskes- 5 kiausiniai . Visa kita- taip pat. Tesla nelabai kieta, dar besivelianti ant ranku, tai spurgas formuoju sudrekinus rankas.
QUOTE (JurgitaM @ 2004 01 12, 17:57) | ||
Bea gal turi kokiu putesiu receptu? |
kaip ir turiu, bet ce labeu sezoninis dalykas, t.y. kai sviezios uogos. paieskosiu kai laiko turesiu...
As irgi siandien bandziau spurgas kept, jau taip norejau taip norejau, ...... o nesigavo Gavosi gana kietos, nepurios. Bea dariau pagal tavo recepta tik naudojau liesa svelniaja varske, ar varskes liesumas(riebumas) cia turi itakos?
Beje vyrui tai tiko, labai matyt alkanas buvo po darbo dienos
Beje vyrui tai tiko, labai matyt alkanas buvo po darbo dienos
tai miltu perdauk idejei matyt...