Įkraunama...
Įkraunama...

Spurgos

QUOTE(Akvija @ 2004 01 09, 17:19)
Skanios spurgos be mielių biggrin.gif
2 pok. varškės
3-4 kiaušiniai
7-8 šaukštai miltų
vanilinio cukraus
3-4 šaukštai cukraus
1 arbatinis šaukštelis sodos(nugesinti)

Kiaušinius su cukrum išplakt, sudėt vanilinį cukrų, varškę, miltus, sodą ir išminkyt.Daryt spurgas ir virt aliejuj.Nedaryti didleių, nes vidus po to būna žalias biggrin.gif
Skanaus thumbup.gif

As siandien pasigaminau seniai issvajotu varskes spurgu pagal si receptuka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gavosi kaip pirktines. Jau saldytuve vel guli varske, nes ryt vel kepsiu. Tik as dejau 10 saukstu miltu ir 1 valgomajame saukste grietines nugesinau soda. Ir viska maisiau kombaine, ir dideles dariau. Viskas graziai iskepe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asaraa: 25 liepos 2009 - 20:29
na siandien jau noriu pasidziaugti savo antrom spurgom ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asaraa: 26 liepos 2009 - 10:00
Kątik ir aš bandžiau kept spurgas "Auselės". Taip ir galvojau, kad jos man nesigaus vien dėl to, kad sausos mielės doh.gif Akurat doh.gif Laikiau kokią pusantros valandos, kad tešla pakiltų. Nepakilo doh.gif Tešlos juk nemesi lauk, tai kepiau ir tokias. Gavosi jos priplepusios, plonutės, bet skanūs rolleyes.gif Ir tokios minkštutės smile.gif Kitą kartą bandysiu su šviežiom mielėm, su jom man nėra problemų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2009 07 26, 09:58)
na siandien jau noriu pasidziaugti savo antrom spurgom  ax.gif

Kokios didelės ir gražios bigsmile.gif Sakyk pagal kokį receptuką kepei ir ar vidus neliko žalias, gerai iškepė? ax.gif Taip noriu išsikepti tokių didesnių varškės spurgų, bet kad vidus pusžalis lieka, o pačios dega verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiiva @ 2009 07 28, 13:25)
Kokios didelės ir gražios  bigsmile.gif  Sakyk pagal kokį receptuką kepei ir ar vidus neliko žalias, gerai iškepė? ax.gif  Taip noriu išsikepti tokių didesnių varškės spurgų, bet kad vidus pusžalis lieka, o pačios dega  verysad.gif

kepiau pagal auksciau mano poste pamineta recepta. Vidus tikrai nezalias. Pas mane elektrine virykle, tai pirma partija kepu ant 6 stiprumo, o likusias ant 1 ir 3 (keitinejant). Ir is 1 porcijos man isejo 15 tokiu dideliu spurgu. Tik i aliejuu nededu didelio teslos gabaliuko, nes jis issipucia mirksiukas.gif Sekmes kepant 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asaraa: 28 liepos 2009 - 14:19
sveikos kepaiu ir as siandien pirma kart tas varskes spurgas smile.gif pavyko tik tesla biski prie ranku kibo unsure.gif bet pasislapinau ir gerai buvo jos tikrai minkstos ir skanios tik bijojau kad vidus zalias nebutu tai kepaiu ant silpnos ugnies ax.gif skanu 4u.gif Akvija aciu uz recepta 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Gal kuri turit ta aparata spurgytems kepti ir esat atradusios receptu geru? Nes as dariau pagal recepta, pateikta instrukcijoj tai nieko gero nesigauna. verysad.gif Buciau begalo dekinga jei atsilieptumet unsure.gif
Atsakyti
sitoj temoj tikrai mergaites parase daug receptu,tik reikia issirinkti sau patinkanti ir kept mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai tame esme kad nera tu specialiu receptu tam aparatui. O cia su tais aliejais tai pilna tu receptu, tik jei ka, tai man jie netinka. Supranti?
Atsakyti
Tai niekas nezino nei vieno recepto tam aparatui? Kad rase kazkuri, jog pirko ir bandys kept, dar buvo prasyta jos, kad parasytu, kaip gavosi, bet nieko neparase.
Atsakyti
QUOTE(Neringa99ew @ 2009 08 26, 12:39)
Tai niekas nezino nei vieno recepto tam aparatui?

Gal gali įdėti to aparato foto? Nelabai įsivaizduoju apie ką kalbi blush2.gif
Atsakyti
as ciandien kepiau sias spurgas,kadangi liko baltymu,tai pasidarem glauju ir papuosem mudvieju su dukryte rinktom uogytem.
receptas
http://www.supermama...;#entry25277830
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kettim: 27 rugpjūčio 2009 - 19:31