Įkraunama...
Įkraunama...

Spurgos

Oi, nemaciau sitos temos, tai idejau i saldus receptai su nuotraukomis.
Va mano spurgos CIA
Atsakyti
Man irgi idomu, kaip yra nugesinama soda? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2009 01 31, 19:01)
Man irgi idomu, kaip yra nugesinama soda? blush2.gif

Soda dedat i didesni sauksta ir uzpilat actu, kad putotu. Galima padaryti duobele miltuose ten sudeti soda ir uzpilti actu, aisku nedaug.
Jei skaitot rusiskai, tai CIA galit pasiskaityti kam gesinama soda
Atsakyti
Mergaites , sakykit, kokiame aliejuje verdat spurgas?. kazkaip neatrandu kuris geriausiai tinkamas. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bravada @ 2009 02 17, 21:25)
Mergaites , sakykit, kokiame aliejuje verdat spurgas?. kazkaip neatrandu kuris geriausiai tinkamas. blush2.gif

Natura, bet geriausias tai butu "Vilniaus" gruzdinimui, kadangi ten daug palmiu aliejaus, o jis gali pakelti daug aukstesne temperatura ir todet geriau tinka tokiems kepiniams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bravada @ 2009 02 17, 20:25)

As verdu tokiam misiny: Natura aliejus ir taukai (1:1)
Atsakyti
QUOTE(uoga3 @ 2008 07 30, 14:58)
Va cia tai man grazu, eisiu kepti ir vaikyste prisiminsiu kartu  wub.gif Tik galvoju jei vietoj krakmolo imesciau miltu ar nesugadinsiu teslos  g.gif

kas tas a.š. arba v.š. niekaip nesuprantu schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(neringaminkeviciene @ 2009 02 18, 16:57)
kas tas a.š. arba v.š. niekaip nesuprantu schmoll.gif  blush2.gif

a.š.- arbatinis saukstelis
v.š.- valgomas saukstas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2006 06 06, 12:23)
Jeigu čia apie mano įdėtą receptą, tai ir cukraus pudrą, ir aliejų, nurodytus recepte, reikia dėti į tešlą. Apibarstyti galima kokiu šaukštu pudros, jeigu norisi, o kepimui aliejaus tai reikia tikrai daugiau nei 7 v. š... Reikia pilti į puodą per kelis pirštus... smile.gif

Kas tas v.š. arba a.š g.gif
Atsakyti
QUOTE(neringaminkeviciene @ 2009 02 18, 16:29)
Kas tas v.š. arba a.š g.gif

Auksciau viena posta paziurek ir pamatysi.
Atsakyti
QUOTE(Rinute @ 2004 03 02, 14:33)
Natalija ir mano mama tokias spurgas kepa  thumbup.gif
jos tiesiog fantastiskos rolleyes.gif , visada ju persivalgau blink.gif  Gerai, kad jau dabar ne su  mama gyvenu wink.gif

tai kuris čia tas superinis Bea sppurgu receptukas nurodykite prasau ax.gif nes labai ji giria
Atsakyti
QUOTE(bea @ 2004 01 12, 19:46)
tai miltu perdauk idejei matyt...

2 pok var 3 kiausai 15 20 saukstai miltu 3sau cukraus van cukrus gretines sauk 1saukstelis sodos uzgesinti sumaisyti tesla turi lipti prie ranku rankas patepti aliejui ir formoti mazus rutuliukus deti iverdanti alieju ir virti aliejuje jie turi plaukioti kai apskrus pabarstyti cukraus pudra skanaus

Atsakyti