Įkraunama...
Įkraunama...

Spurgos

QUOTE(dziunka @ 2008 09 01, 16:43)
merginos ,ne visus receptukus ziurejau bet nemaciau tokio ingridiento kaip spiritas ar degtine,tam ,kad spurgos nebutu aliejuotos

Kazkaip man visai jos nealiejuotos gaunasi g.gif Nors kartais ipilu romo arba brendzio sauksta, bet del prieskonio ir kvapo ax.gif
Atsakyti
Isikepiau spurgu pagal Sonatinos recepta. Super thumbup.gif
Atsakyti
Ir as kepiau spurgas pagal Sonatinos recepta. Pati neragavau (man negalima), bet atrode taip, kaip paveiksliuke ir vyras sake, kad skonis-super.
Atsakyti
QUOTE(molli @ 2004 01 09, 18:19)
Skanios spurgos be mielių biggrin.gif
2 pok. varškės
3-4 kiaušiniai
7-8 šaukštai miltų
vanilinio cukraus
3-4 šaukštai cukraus
1 arbatinis šaukštelis sodos(nugesinti)

Kiaušinius su cukrum išplakt, sudėt vanilinį cukrų, varškę, miltus, sodą ir išminkyt.Daryt spurgas ir virt aliejuj.Nedaryti didleių, nes vidus po to būna žalias biggrin.gif
Skanaus thumbup.gif

Savaitgalį dariau spurgas pagal šitą receptą, tik miltų daugiau įdėjau, buvo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Išėjo daug mažų spurgyčių, bet MB labai greitai viską sunaikino smile.gif
Atsakyti
As siandien dariau spurgas pagal Sonatinos recepta Nuoroda

user posted image

Skanu labai!!! As nelabai megstu spurgas, bet sios patiko!!! Nesubliusko, saldumo pats tas, nu super!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 09 01, 23:45)
Kazkaip man visai jos nealiejuotos gaunasi g.gif  Nors kartais ipilu romo arba brendzio sauksta, bet del prieskonio ir kvapo ax.gif

nieko nededu ir neprisigeria aliejaus schmoll.gif

QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 16, 10:36)
As siandien dariau spurgas pagal Sonatinos recepta

Skanu labai!!! As nelabai megstu spurgas, bet sios patiko!!! Nesubliusko, saldumo pats tas, nu super!!!  thumbup.gif

na labai jau skaniai atrodo wub.gif
Atsakyti
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarakoniukass @ 2008 09 01, 16:41)
fantastika,o ne spurgos gaunasi pagal si recepta.aciu 4u.gif

Kaip faina po kelių metų surasti savo receptą thumbup.gif Aš net ir neatsimenu kad būčiau kepus jas doh.gif thumbup.gif
Reiks pabandyt vėl thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(molli @ 2008 09 17, 15:07)
Kaip faina po kelių metų surasti savo receptą thumbup.gif Aš net ir neatsimenu kad būčiau kepus jas doh.gif  thumbup.gif
Reiks pabandyt vėl thumbup.gif

Aš irgi pagal jūsų receptuką darau thumbup.gif , tik dar įpilu kokio konjako ar brendžio šlakelį smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Bea, o tu jusu mieliniu spurgu teslos duonkepej neiseitu uzsimaisyti ax.gif
Sonatinos spurgos labai sugunde smile.gif teks lepinti seimyna kuria dienuke smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziemosugnele: 27 gruodžio 2008 - 23:55
QUOTE(ziemosugnele @ 2008 12 27, 23:50)
Bea, o tu jusu mieliniu spurgu teslos duonkepej neiseitu uzsimaisyti ax.gif
Sonatinos spurgos labai sugunde smile.gif  teks lepinti seimyna kuria dienuke smile.gif

Vargu ar bea atsakys ji cia nesilanko , ji moderatore , atsakinga uz sita saldumynu foruma .
Atsakyti