QUOTE(Letta @ 2008 04 06, 15:24)
Vėl kepiau spurgas, ir vėl subliuško ištrauktos iš aliejaus
Ką darau ne taip?
Tešla gaunasi tokia, kad tik šaukštu kabinti ir su kitu nustumti į verdantį aliejų
Gal miltų per mažai
O ar gali būti dar bėda, kad vietoj pusės šaukštelio gesintos sodos, dėjau šaukštelį kepimo miltelių
Anksciau man ir taip budavo visada
,kai saukstu spurgas leisdavau i alieju. Praeitam psl man viena forumiete dave tipu: (kopijuoju)
SVEIKA- MATAU VIENA PRIEZASTI- PER MAZAI SIEK TIEK MILTU ARBA PER DIDELE UGNIS ANT KURIOS VERDI SPURGAS. PRIMAZINK KAITINIMA KAD SIEK TIEK LECIAU VIRTU, IR IDEK DAUGIAU MILTU. SPURGOS TESLA TURI BUT IS TESLOS KAZKUR KAIP RIEBI VARSKE- TOKIO KLAMPUMO, KAD GALETUM RANKOMIS DREGNOMIS PAEMUSI DARYT RUTULIUKA. SKAICIAU KAD KITOS DEDA SAUKSTU I RIEBALUS, BET MAN PACIAI IRGI SAUKSTU SUBLIUKSDAVO DEDANT- MANAU BUDAVO PER SKYSTA TESLA. PABANDYK IR SEKMES ir tikrai padejo.pasinaudok ir tu. Beje, as jau dabar niekad ju saukstu neileidineju, geriau pati formuoju rutuliukus.