PUSE
iskepiau.......pakelyje buvo 50gr milteliu. Idejau puse, tai gerai, kad paragavau Tai pagal skoni mano spurgu receptas butu :kepimo milteliai(is akies), kepimo milteliai(irgi is akies) ir kepimo milteliai. Viska sumaisai ir iskepi aliejuje....................Paulius sako"o, popkornu skonis "
Tai ka daryt su likusia tesla, net nebekepiau daugiau....gal idet ten dar kokius keturis pokelius varskes ?
Tai ka daryt su likusia tesla, net nebekepiau daugiau....gal idet ten dar kokius keturis pokelius varskes ?
nuejeu i virtuve, patikrinau. standartinis kepimo milteliu pokutis 15 g. tokiu po 50 nesu macius...
mute,nu prajuokinai
as karta kai atseit panasias dariau su soda,tai man gavosi spurgu teslos kose aliejuje , brrrr....
as karta kai atseit panasias dariau su soda,tai man gavosi spurgu teslos kose aliejuje , brrrr....
QUOTE (martyna_ @ 2004 01 08, 23:13) | ||
niu kad as ir klausiau, kaip pasigaminti spurgiu be mieliu.... bandysim, aciu uz receptus |
man susidare toks ispudis kad klausei kode tau mielines neishkyla ir butent del to noretum recepto be mieliu..
Skanios spurgos be mielių
2 pok. varškės
3-4 kiaušiniai
7-8 šaukštai miltų
vanilinio cukraus
3-4 šaukštai cukraus
1 arbatinis šaukštelis sodos(nugesinti)
Kiaušinius su cukrum išplakt, sudėt vanilinį cukrų, varškę, miltus, sodą ir išminkyt.Daryt spurgas ir virt aliejuj.Nedaryti didleių, nes vidus po to būna žalias
Skanaus
2 pok. varškės
3-4 kiaušiniai
7-8 šaukštai miltų
vanilinio cukraus
3-4 šaukštai cukraus
1 arbatinis šaukštelis sodos(nugesinti)
Kiaušinius su cukrum išplakt, sudėt vanilinį cukrų, varškę, miltus, sodą ir išminkyt.Daryt spurgas ir virt aliejuj.Nedaryti didleių, nes vidus po to būna žalias
Skanaus