sveikutes siuo metu kaip tik verdu spurgas pagal mxima recepta jau du metus pagal ji verdu ir kitiems dalinu labai skanu tik as darau mazas spurgytes vakare su arbata lovoje mmmmm
500g varskes
3 kiausiniai
300g miltu
100g cukraus
10g sodos gesintos actu
kiausinius cukru,truputi druska gerai isplakti,deti varske ismaisyti tada pamazu saukstu sukant tesla supilti gesinta soda,tada miltus isminkai,leidi nors nebutina pastoveti teslai tada miltai geriau isbrinksta,darai spurgas ir dedi i verdanti alieju
Skanaus
labai noriu ir as spurgyciu, bet turiu problema... lietuviu paduotuves padorios arti neturiu, o varske anglijoje pertrinta, na, kaip desertine lietuvoje. manote spurgos iseis skanios su tokia? negers tauku?
QUOTE
labai noriu ir as spurgyciu, bet turiu problema... lietuviu paduotuves padorios arti neturiu, o varske anglijoje pertrinta, na, kaip desertine lietuvoje. manote spurgos iseis skanios su tokia? negers tauku?
Manyciau, kad varškė tiks. O, kad riebalų negertų, tai į tešlą įdėk šaukštą spirito ar degtinės
QUOTE(rudens-vaikas @ 2007 02 23, 16:30)
o tai turi koki nors skirtuma? As koki turiu po ranka, toki ir pilu. Siaip pas mus namie dazniausiai saulegrazu aliejus, tai jis dazniausiai ir pilamas. Visada spurgos gerai isverda
Teko organizuoti susitikimą, tai šeimininkės pas kurias užsakinėjau maisto gaminimą griežtai prisakė kad tik tokį ir nekitokį aliejų pirkti mėsos kepimui ir atskirai saldiems patiekalams. Dėja nežinau kokį pirko, nes šią užduotį pavedžiau kitai savo kolegai, bet matyt visgi svarbu kokį aliejų kam naudoji
nu ir ka? ir prisikepiau .........................ir surijau visas...............beveik
Spurgos su braškių džemu
150 g miltų,
60 margarino,
3 kiaušiniai,
žiupsnelis druskos,
aliejaus virimui,
250 g braškių džemo,
stiklinė vandens.
Į puodą supilti vandenį, sudėti margariną ir kaitinti, kol margarinas ištirps, suberti druską ir užvirinti. Į verdantį vandenį suberti miltus ir maišyti, kol susidaręs kietas tešlos gumulas lengvai atšoks nuo puodo dugno. Nukelti puodą nuo ugnies, po vieną įmušti kiaušinius, kiekvieną kartą gerai išmaišant. Puodelyje įkaitinti apie 1 l aliejaus. Iš plikytos tešlos karštame aliejuje suvilgytu šaukštu formuoti spurgas, 5 min. jas virti aliejuje. Išvirusias sudėti ant popierinės servetėlės, kad sugertų aliejaus perteklių. Braškių džemą į spurgas įšvirkšti konditeriniu švirkštu. Spurgų viršų apibarstyti cukraus pudra, maltu cinamonu.
merginos, kokio riebumo varškę reiktų dėti į varškines spurgas?
QUOTE(Mexxica @ 2007 07 10, 15:39)
merginos, kokio riebumo varškę reiktų dėti į varškines spurgas?
Manau kokia turi, tokia tinka... Turiu as visa bliuda namines varskes Reikia eit spurgu daryt, kol neprarugo
Dariau varskines spurgas pagal bea, gavosi tikrai
Sviekos mamos,
norejau paklausti ar zinote receptu kaip pasigaminti minkstas, purias spurgas. Net seiles tysta pagalvojus!!
Aciu is anksto
norejau paklausti ar zinote receptu kaip pasigaminti minkstas, purias spurgas. Net seiles tysta pagalvojus!!
Aciu is anksto
QUOTE(skotija @ 2007 08 16, 18:43)
Sviekos mamos,
norejau paklausti ar zinote receptu kaip pasigaminti minkstas, purias spurgas. Net seiles tysta pagalvojus!!
Aciu is anksto
norejau paklausti ar zinote receptu kaip pasigaminti minkstas, purias spurgas. Net seiles tysta pagalvojus!!
Aciu is anksto
Paieškok geriau ir rasi visokiausiu receptu spurgoms iškepti.
Sekmės