QUOTE(mexica @ 2005 02 23, 15:21)
Skanios spurgos be mielių
2 pok. varškės
3-4 kiaušiniai
7-8 šaukštai miltų
vanilinio cukraus
3-4 šaukštai cukraus
1 arbatinis šaukštelis sodos(nugesinti)
Kiaušinius su cukrum išplakt, sudėt vanilinį cukrų, varškę, miltus, sodą ir išminkyt.Daryt spurgas ir virt aliejuj.Nedaryti didleių, nes vidus po to būna žalias
Skanaus
Kepiau ir as sita sprugikes,kadangi baisiai lipo prie ranku tai as vietoj 7-8 saukstu miltu suvariau 0.75kg

Gavosi kietokos,bet bent jau prie ranku nelipo

Seimynai suejo
Kepiau ir as jas

Kadangi lipo prie ranku tai dejau su saukstais i puoda

Gavosi laaaaaaabai purios ir skanios

Teko kepti dar kelis kartus
Aciu uz receptuka!!!!!!!!!!!
Spurgos kiek pabodo, tai pereinam prie zagareliu

beje,kad spurgos taip netrauktu aliejaus pirma kepima dejau bulve o antra kart kepdama - ipyliau spirito. Tai su spiritu daug graziau apkepe

ir tikrai maziau riebaliuku prisigere