Įkraunama...
Įkraunama...

Šampūnai šunim

QUOTE(Giss @ 2008 11 02, 17:30)
O kur jį galima įsigyt? Gal yra kokia svetainė pasiskaitymui?

Pabandysiu surasti.As veziau is LV.Ryga.Talino 92.Man samounas patyko nes nereike kond.O probleminem kailems tai geriause ka esu isbandzius.Smulkeu i AZ
Atsakyti
QUOTE(obelele @ 2008 11 02, 14:26)
koki sampuna naudojat prancuzu buldogams  g.gif

taigi galit pas prancūzistus pasitarti mirksiukas.gif o šiaip tai manau, kad tiks bet koks iš geresnės linijos, nebent reiktų kažkokio ten specialaus pagal odos tipą ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2008 11 02, 14:45)
Tai negi jus manot, kad Pramones pr. - tai pramoninis rajonas g.gif  Ten gi gyvenamieji namai vien, o viename is ju ir ta parde, o siaip Mr. groom sampunais prekiauja, veterinarine klinika "Gyvunu Edenas" ir dar daugelis kliniku, vaistinese rimtesnese vet. taip pat maciau, dabar jau ne problema jo nusipirkti, yra visu rusiu, yra ir purskalai ir kitos priemones mirksiukas.gif Savanoriu prospekte esanti veterinarine gydykla, salia Juzes tikrai siom priemonem prekiauja.Pati pirkau ten.

Aš tai nieko nemanau. biggrin.gif Man sakė sesuo. Bet mes nepažįstam to Kauno. Kadangi sesė pradėjo studijuoti Kaune, tai sakau, galėtų didesniame mieste ir nupirkti geresnį šampūną. Nes pas mus tokių nerasta. verysad.gif Tiesa, su Kika nežinau kaip. Gal pas mus ir prekiauja All Systems, bet nežinau kokį šampūną iš jų išsirinkti. Tai turbūt pirksim Mr. Groom. Nuvažiuot sesė galės į tą Pramonės pr. arba į "Gyvūnų edeną"...
Ačiū. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Savo 11 men. si cu veisles mergytei siuo metu naudoju Laser Lites kosmetika. Taciau nesu patenkinta rezultatu. Labai noretume pabandyti Crown Royale Biovite sampuna ir kondisionieriu Condition plus. Gal kas naudoja siciukams sia kosmetika. Ir dar yra 3 formules, kuria priskirti siai veisliai. Dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekila&Nikas @ 2008 11 12, 09:41)
Sveiki,

Savo 11 men. si cu veisles mergytei siuo metu naudoju Laser Lites kosmetika. Taciau nesu patenkinta rezultatu. Labai noretume pabandyti Crown Royale Biovite sampuna ir kondisionieriu Condition plus. Gal kas naudoja siciukams sia kosmetika. Ir dar yra 3 formules, kuria priskirti siai veisliai. Dekui smile.gif

kiek aš girdėjau, tai jo Laser nors prof. kosmetika, tai tikrai ne visiems tinka. Aš naudojau Crown Royal ant jorko, nu tikrai tiko thumbup.gif
na gal nors kiek padėjau, nors ir ne ši cu pas man mirksiukas.gif
Atsakyti
Nugi labai dekui 4u.gif , reiks ir mums isbandyt, tik dar klausimas kuri is 3 formuliu tinka siciukui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekila&Nikas @ 2008 11 12, 12:30)
Nugi labai dekui 4u.gif , reiks ir mums isbandyt, tik dar klausimas kuri is 3 formuliu tinka siciukui g.gif

o iš kur pirksit? jei Lietuvoje, tai turėtų jums patarti, o šiaip tai regis jų puslapyje anglų kalba yra aprašai smile.gif
Atsakyti
As zinau tik internetine parduotuve : www.petkit.lt
Atsakyti
QUOTE(Tekila&Nikas @ 2008 11 12, 12:46)
As zinau tik internetine parduotuve : www.petkit.lt

šiaip tai tas dedialis man regis sugebėtų patarti g.gif o iš kurio norit rinktis? jei iš čia http://www.petkit.lt...c...3&p_id=1707 tai nežinau ar ši cu plaukas skaitosi šilkinis, turbūt ne? tai imkit 2 numerį smile.gif
Atsakyti
Ir man atrodo kad 2 nr. labiausiai tiktu sicams, juk sico plaukas nei silkinis,nei siurkstus g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(onyx @ 2007 09 13, 22:59)
Nesijuokit, kad taip siūlau bet beveik visos kosmetikos linijos yra Jorkų rojuj Kaune (Vellus, Pet Silk, Plush Puppy ir kt). Ta kosmetika yra koncentruota, reikia skiesti, tad užtenka ilgam. Beveik visa kosmetika pilstoma iš didesnių butelių, tad gaunasi pigiau mirksiukas.gif Jorkų rojus

visiskai teisingai as taip pat savo mazytei visas kosmtikas perku jorku riojuje labai geras ``pek,, nuo savelu thumbup.gif
Atsakyti
Kartą neturėjau galimybės šuniuką maudyti su jo specialiu šampūnu, tai naudojau neutralaus ph prausimo priemonę. Kailis buvau daug gražesnis nei nuo jo šampūno. Bet ar toks šampūnas nekenkia šuniukui?
Atsakyti