Įkraunama...
Įkraunama...

Šampūnai šunim

QUOTE(Giss @ 2008 09 29, 15:49)
Gal kas esat išbandę :
http://www.petkit.lt...c...39&p_id=899

ne šampūnas, bet iš tos operos  smile.gif  Įdomu ar geras/ veiksmingas  g.gif

Aš bandžiau tokį, tik juodą wink.gif tepa rankas šuo po to sad.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Gal kas naudojate baltam šuniukui kokį šampūną pabalinti kailiukui. Mano spanielės baltos užpakalinės

kojytės šiek tiek pagelto nuo sisiuko. Bet norėtųsi ,kad nebūtų labai stipri priemonė.
Atsakyti
QUOTE(VirginijaS @ 2008 09 29, 19:05)
Labas 4u.gif

Gal kas naudojate baltam šuniukui kokį šampūną pabalinti kailiukui.  Mano spanielės baltos užpakalinės

kojytės šiek tiek pagelto nuo sisiuko. Bet norėtųsi ,kad nebūtų labai stipri priemonė.

Mano šuo yra visas baltos spalvos - tai šampūnai sisiuko spalvos nenuima schmoll.gif (bandžiau Hery, Bio-groom, All system dvi rūšis) tai naudojam tai vietai dvi savaites prieš parodą natūralią balinamąją piremonę. Padeda sakyčiau, bet... vis tiek ne tas. Dėl to domiuosi Bio-groom Magic White aerozoliu smile.gif kaina nemaža- tai nesinori nusipirkt sh...
Papildyta:
QUOTE(~Tula~ @ 2008 09 29, 18:54)
Aš bandžiau tokį, tik juodą wink.gif tepa rankas šuo po to sad.gif

Vat įdomu kaip baltas veiktų g.gif nieko nebus, manau teks mum išbandyt smile.gif
O juodas bent jau 'uždažo' tai kas reikia?
Nečiupinėja mergaitėm labai tarpkojo- tai jei uždažytų- gal viskas gerai būtų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giss: 29 rugsėjo 2008 - 21:27
QUOTE(Giss @ 2008 09 29, 22:25)

jo, uždažo smile.gif nors naudojau tik vieną kartą, kai atsitiktinai parodoj nuo sauso šampūno mano šuo patapo mėlynas.... bet padėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, kur perkate Kaune šunims Mr. Groom arba All Systems šampūnus? Nes esame ne vietiniai ir nežinome, kur galima jų nusipirkti. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakutė @ 2008 11 02, 13:11)
Noriu paklausti, kur perkate Kaune šunims Mr. Groom arba All Systems šampūnus? Nes esame ne vietiniai ir nežinome, kur galima jų nusipirkti.  unsure.gif

All Systemsų karalienė, tai Kika mirksiukas.gif
o MR. Groom: http://www.tavodraug...ka_sampunai.htm
Atsakyti
Kažin ar Kikos puslapy sudėtos visos prekės, kurias pardavinėja parduotuvėse? Nes iš sąrašo neradome tokio šampūno, kuris mums tiktų. Visi kažkoki labai specializuoti. O mums reikia paprastų paprasčiausio šampūno.
Tiesa, gal pirktumėme su subalansuota ph pusiausvyra, bet jis skirtas jautrią odą turintiems šunims. Ar toks šampūnas gerai išplautų ir nejautrią odą turintį šunį?
Dėl Mr Groom kažkas labai neaišku. Nejaugi tokiame pramonės rajone yra normalios parduotuvės? "Tavo draugas" kontaktuose rašo, kad jie randasi Pramonės 24. Ten nuvažiavus galima nusipirkti tų šampūnų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giss @ 2008 09 29, 23:25)
Mano šuo yra visas baltos spalvos - tai šampūnai sisiuko spalvos nenuima  schmoll.gif  (bandžiau Hery, Bio-groom,  All system dvi rūšis) tai  naudojam tai vietai dvi savaites prieš parodą natūralią balinamąją piremonę. Padeda sakyčiau, bet...  vis tiek ne tas. Dėl to domiuosi Bio-groom Magic White aerozoliu  smile.gif kaina nemaža- tai nesinori nusipirkt sh...
Papildyta:
Vat įdomu kaip baltas veiktų  g.gif  nieko nebus, manau teks mum išbandyt  smile.gif
Nečiupinėja mergaitėm labai tarpkojo- tai jei uždažytų- gal viskas gerai būtų  smile.gif

O Jus pabandykit JAN PO ,jis kartu su kond.Yra Balinantis t.y.sviesios paletes isgrininimas,tai ne dazantis o atstatantis spalva,is tos firmos geras sieros,arbatmedzio sampunai.Zinoma jei plaukas nebuvo baltas o pilksvas tai jau tik dazymas bepades g.gif
Atsakyti
koki sampuna naudojat prancuzu buldogams g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakutė @ 2008 11 02, 13:26)
Kažin ar Kikos puslapy sudėtos visos prekės, kurias pardavinėja parduotuvėse? Nes iš sąrašo neradome tokio šampūno, kuris mums tiktų. Visi kažkoki labai specializuoti. O mums reikia paprastų paprasčiausio šampūno.
Tiesa, gal pirktumėme su subalansuota ph pusiausvyra, bet jis skirtas jautrią odą turintiems šunims. Ar toks šampūnas gerai išplautų ir nejautrią odą turintį šunį?
Dėl Mr Groom kažkas labai neaišku. Nejaugi tokiame pramonės rajone yra normalios parduotuvės? "Tavo draugas" kontaktuose rašo, kad jie randasi Pramonės 24. Ten nuvažiavus galima nusipirkti tų šampūnų?  g.gif

Tai negi jus manot, kad Pramones pr. - tai pramoninis rajonas g.gif Ten gi gyvenamieji namai vien, o viename is ju ir ta parde, o siaip Mr. groom sampunais prekiauja, veterinarine klinika "Gyvunu Edenas" ir dar daugelis kliniku, vaistinese rimtesnese vet. taip pat maciau, dabar jau ne problema jo nusipirkti, yra visu rusiu, yra ir purskalai ir kitos priemones mirksiukas.gif Savanoriu prospekte esanti veterinarine gydykla, salia Juzes tikrai siom priemonem prekiauja.Pati pirkau ten.
Atsakyti
QUOTE(obelele @ 2008 11 02, 16:26)
koki sampuna naudojat prancuzu buldogams  g.gif

As siulau psbandyti JAN PO arbatmedzio,jis suligina kai yra kailiuko neligumai,kaip juokauju kandziu pakapota.naikina pleiskanas nezuli,kailiukas blizga.
Atsakyti
QUOTE(gautama @ 2008 11 02, 15:19)
O Jus pabandykit JAN PO

O kur jį galima įsigyt? Gal yra kokia svetainė pasiskaitymui?
Atsakyti