Įkraunama...
Įkraunama...

Šampūnai šunim

QUOTE(Pandora @ 2007 12 21, 00:36)
Man si kosmetika taip pat labai patinka. Kol kas bandziau tik priemones skirtas parodai, bet rezultatai  thumbup.gif  Dabar bandysiu Day to Day sampuna ir kondicionieriu. Tikiuosi, kad taip pat patiks.
Papildyta:

Aš jau naudoju Day to Day, pasaka bigsmile.gif O tas parodinis rinkinukas ir patiko, iš šuns trijų plaukų mišką padarė lotuliukas.gif
Atsakyti
O mūsų Ignui Chrisas netiko schmoll.gif dabar perkam Pure Paws smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iiudna @ 2007 12 21, 09:25)
cia apie kokias formule kalba? blush2.gif  sampuno 2 formule visiem tipam... a jo kailis tikrai silkinis... rolleyes.gif

Yra trys sampuno ir purskalo formules. Pas rusu ilgaplauki kurta plaukas silkinis, bet neturi buti toks kaip pas jorka ar maltute, kuriems skirta 1 formule. Gamintojai pataria rusu ilgaplaukiui kurtui naudoti 2 formule. Tik sios firmos kondicionierius skirtas visiems kailio tipams. Anksciau mano parasytoje zinuteje yra ideta nuoroda, kokia formule kokiai veislei tinka.
Papildyta:
QUOTE(Dianela @ 2007 12 21, 10:30)
O mūsų Ignui Chrisas netiko  schmoll.gif  dabar perkam Pure Paws  smile.gif

O netiko After Bath ar Day to Day kondicionierius? Man tai After Bath labai labai tiek maltutei, tiek jorkui thumbup.gif
O mums Pure Paws netiko. Maudziau parodai, tai turejau antra karta permaudyti su Chris Christensen doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Laisa @ 2007 12 21, 09:35)
Aš jau naudoju Day to Day, pasaka  bigsmile.gif  O tas parodinis rinkinukas ir patiko, iš šuns trijų plaukų mišką padarė  lotuliukas.gif

O kokiai veislei naudoji?
Atsakyti
QUOTE(Laisa @ 2007 12 21, 10:35)
Aš jau naudoju Day to Day, pasaka  bigsmile.gif  O tas parodinis rinkinukas ir patiko, iš šuns trijų plaukų mišką padarė  lotuliukas.gif

O tas sampunas tinka ilgaplaukiams,ir kur jo galima nusipirkt?
Atsakyti
QUOTE(AusraPupa @ 2007 12 21, 11:05)
O tas sampunas tinka ilgaplaukiams,ir kur jo galima nusipirkt?

joa man ir butu ydomu... ax.gif a jei butu vilnius ar geriau.... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pandora @ 2007 12 21, 10:37)
Papildyta:
O kokiai veislei naudoji?

Mano korgis ax.gif Bet "kelnėm" ir apykaklei tai superinis dalykas, tokia solidi panele atrodo. Man toks jausmas kad kiekvienas plaukelis yra atlipes ir purus bigsmile.gif
Nu o aš dar ir katiną ilgakasį karts nuo karto išmaudau su ta kosmetika, tai kailis vos ne kaip jorko paliko, vaikšto su sklastymu per nugarą dabar, labai atsigavo kailis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisa @ 2007 12 21, 16:53)
Mano korgis  ax.gif  Bet "kelnėm" ir apykaklei tai superinis dalykas,  tokia solidi panele atrodo. Man toks jausmas kad kiekvienas plaukelis yra atlipes ir purus  bigsmile.gif
Nu o aš dar ir katiną ilgakasį karts nuo karto išmaudau su ta kosmetika, tai kailis vos ne kaip jorko paliko, vaikšto su sklastymu per nugarą dabar, labai atsigavo kailis  wub.gif

Tai kur jo galima nusipirkt?
Atsakyti
QUOTE(AusraPupa @ 2007 12 21, 16:57)

Parodoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraPupa @ 2007 12 21, 16:57)

Viena siauliete pardavineja. Jei neklystu veislynas "Lauras".
Atsakyti
QUOTE(Pandora @ 2007 12 22, 02:03)
Viena siauliete pardavineja. Jei neklystu  veislynas "Lauras".

Dekui pasidomesiu 4u.gif
Atsakyti
noriu paklaust ax.gif kas butu jai suny ismaudyciau zmogisku sampunu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Iiudna @ 2007 12 27, 22:33)
noriu paklaust ax.gif  kas butu jai suny ismaudyciau zmogisku sampunu? blush2.gif

gali pradėt pleiskanot, alergija...
Atsakyti