Įkraunama...
Įkraunama...

Šampūnai šunim

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 08 18, 15:02)
Aš nusiperku bet kokią man patikančią iš sudėties kosmetiką, t.y. šampūną ir kondicionierių/balzamą. Nušampūnuoju ir skirtingai nei onyx, nes pas mane neskiedžami kondicionieriai, tiesiog į delną, įpylusi kondicionieriaus, dar ant viršaus papilu šilko ir tada jau tą 'mišinį' ant plaukų. Po to aš nuskalauju, bet jau ne taip kruopščiai kaip šampūną. Palieku tokio kaip riebumo ant plaukų ir į rankšluostį. Viskas, daugiau nieko nedarau. Džiovinu natūraliai, be vėjelių, nes manoji nesigarbanoja, tai nebūtina šepečiuoti džiovinant. Plaukas auga tikrai labai gerai, tiesą pasakius, mane tikrai užknisa apkirpinėti, ypač ausys ir kojos apauga žaibo greičiu doh.gif  lotuliukas.gif

Na panos mano irgi greitai kosmetini apkirpima uzaugina, bahuriukas ne taip bet nusipirkau zirkles masinele, tai pati jau koki ketvirta karta ismokus tvarkausi visai nieko gaunas smile.gif
Minti tokia turejau jei ismaudzius ir slapia kailiuka istepus silkus o paskui praputus fenu manau gal nieko butu kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(*Ogyte* @ 2012 08 18, 16:19)
Minti tokia turejau jei ismaudzius ir slapia kailiuka istepus silkus o paskui praputus fenu manau gal nieko butu kaip manot?
Jeigu bandysit tolygiai visur paskirstyti, tai labai daug šilko išnaudosit, o jeigu bile kaip perbrauksit, tai prasmės kaip ir jokios. Lengviau ir patikimiau pilti į kondicionierių. Nors priežiūrą visada reikia rinktis pagal save, bandymų ir klaidų metodu, biggrin.gif todėl rinkitės taip, kaip Jums geriausia. Pabandykit vienaip, antraip ir pati pajusit skirtumą. Džiugu, kad domitės ir rūpinatės. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(onyx @ 2012 08 18, 18:16)
Jeigu bandysit tolygiai visur paskirstyti, tai labai daug šilko išnaudosit, o jeigu bile kaip perbrauksit, tai prasmės kaip ir jokios. Lengviau ir patikimiau pilti į kondicionierių. Nors priežiūrą visada reikia rinktis pagal save, bandymų ir klaidų metodu, biggrin.gif  todėl rinkitės taip, kaip Jums geriausia. Pabandykit vienaip, antraip ir pati pajusit skirtumą. Džiugu, kad domitės ir rūpinatės. thumbup.gif

Pradejau nuo pirmo Jorkiuko isigijimo pravego metai pradzioje tam neteikiau pirmenybes kad lBai svarbu su kuo prausi augintini prasidejo visokios bedos pleiskanojimai paberimai susivelimai kaltuniukai ir t.t pagalvojau juk pati sau naudoju profesionalia kosmetika o kodel savo siucikui taip nedarau na ir prasidejo skaitymai ieskojimai Jusu patarimai, siap ne taip padarius klaidu patekau i Jusu Jorksyrus auginancia seimyna kurioje taip pat atradau sau rupimu klausimu ir problemos tikrai pradejo spresti, vyriskis mano ciucikais dziaugiasi sako oi kokie cacuciai smile.gif didelis dekui Jums! 👍 😉
Atsakyti
Ką rekomenduotumėt baltam plaukui? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(silverplane @ 2012 08 18, 23:31)
Ką rekomenduotumėt baltam plaukui? smile.gif

Priklauso koks plaukas ir koks suniukas?
Atsakyti
QUOTE(*Ogyte* @ 2012 08 19, 00:39)
Priklauso koks plaukas ir koks suniukas?

Plaukas kol kas dar pūkai tik smile.gif Jaunas samojedukas. Paprastas šampūnas negelbsti, reikės fotosesijai pasipuošt, o gal vėliau ir parodose dalyvaus, tai kailį pabalint norisi.
Atsakyti
QUOTE(onyx @ 2012 08 18, 14:16)
Jau čia kažkas propogandą varo dėl šilko sausinimo. biggrin.gif Miksų su šilku nelabai padarysit, nes jis netirpsta vandenyje, o be to, nėra reikalo jo kasdien dėti ant plauko, dėl to, kad jis netirpsta vandenyje, joks lietus ar purvas jo "nenuima" nuo plauko. Naudojimas labai paprastas: maudant įpilti jo į skiestą kondicionierių, gerai išplakti ir užpylus ant plauko gerai įmasažuoti, aš perliejus šunį nenuskalauju. O plaukas užauginamas papilotėse, pasukit porą savaičių ir pamatysit skirtumą. bigsmile.gif
Isle'ą naudojus tik mėginukais, nepatiko man, pirmiausia kvapas ir didelis šampūno putojimas. Dėl to ir nesiėmiau tolesnio šios kosmetikos bandymo. biggrin.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 08 18, 15:02)
Aš nusiperku bet kokią man patikančią iš sudėties kosmetiką, t.y. šampūną ir kondicionierių/balzamą. Nušampūnuoju ir skirtingai nei onyx, nes pas mane neskiedžami kondicionieriai, tiesiog į delną, įpylusi kondicionieriaus, dar ant viršaus papilu šilko ir tada jau tą 'mišinį' ant plaukų. Po to aš nuskalauju, bet jau ne taip kruopščiai kaip šampūną. Palieku tokio kaip riebumo ant plaukų ir į rankšluostį. Viskas, daugiau nieko nedarau. Džiovinu natūraliai, be vėjelių, nes manoji nesigarbanoja, tai nebūtina šepečiuoti džiovinant. Plaukas auga tikrai labai gerai, tiesą pasakius, mane tikrai užknisa apkirpinėti, ypač ausys ir kojos apauga žaibo greičiu doh.gif  lotuliukas.gif

o prieš šukavimą niekuo nepurškiat?Ar ne geriau būtų koks purškiamas nenuplaunamas balzamas vietoj to šilko,nebandėt?
Atsakyti
QUOTE(silverplane @ 2012 08 19, 09:47)
Plaukas kol kas dar pūkai tik smile.gif Jaunas samojedukas. Paprastas šampūnas negelbsti, reikės fotosesijai pasipuošt, o gal vėliau ir parodose dalyvaus, tai kailį pabalint norisi.

Balinantis neblogas šampūnas yra Chris Cristensen. Bet jei šuniukas labai jaunas, tikrai nebalinčiau. Balinantį šampūną galima naudoti labai retai, nes jis sausina plauką. Fotosesijai galima naudoti pūdrą, kuri ne tik pabalins, bet ir suteiks plaukui apimtie, kurios reikia samojedui.
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2012 08 27, 14:37)
o prieš šukavimą niekuo nepurškiat?Ar ne geriau būtų koks purškiamas nenuplaunamas balzamas vietoj to šilko,nebandėt?

Nezinau, visi taip siulom bet mano suniui nepasiteisina, nereikia niekuo purksti.
Atsakyti
sveikos, gal kuri bandėt BIOGANCE kosmetiką? Prancūzų gamybos, be parabenų. draugė rekomendavo, bet kažkaip nieko apie juos nesu girdėjus.
tai dar pasiklausinėt noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ogyte* @ 2012 08 17, 12:28)
Viena forumiete parekendavo pabandyt Chris Christensen produkcija, pries tai naudojaujau Iv SB talco, tai galiu pasakyti, mano Jorkuciu kailis pasitaise taip nesivelia, galiu net dvi dienas nesukuot nors aisku tuom nepiknaudziauju smile.gif Mazyliai savo bandziau Pure Paws bet dar sunku pasakyti ar tinka, bet si kosmetika purina ir papucia plauka, tai mazyliams ilgaplaukiams ir nieko, bet veliau nelabai. Sukavui buvau is K9 nusipirkus purskiama nenuplauna balzama patiko, bet dabar pasirinkau Pure Paws purskiamas linijas.

Galvoju gal kas bandet ilgaplaukiams savo grazuoliams Laser Lite ir All System produktus gali parasyti atsiliepimus?

Gal kaz zinote kur be Kikoz galima pilstoma ar pigiau isigyti Chris Christensen produkcija?

Šiauliuose žinau pilstomą ch ch 4u.gif pati katik užsisakiau ax.gif bandysim biggrin.gif
Atsakyti
Sakykite prašau, ar galima iškart susitaisyti koncentruotą šampūną ir kondiocionierių ? Tarkim 100 ml šampūno ir litras vandens ir laikyti sutaisyta talpoje ? Ar po mažiau atsiskiest ir laikyt. Ar reikia skiedinėti kiekvieną syk maudant ? dėkui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OVM: 12 spalio 2012 - 14:09