Įkraunama...
Įkraunama...

Šampūnai šunim

QUOTE(*Ogyte* @ 2012 08 17, 12:28)
Gal kaz zinote kur be Kikoz galima pilstoma ar pigiau isigyti Chris Christensen produkcija?

as Kikoj užklausiau, pasakė, kad neturi Ch Ch produkcijos g.gif , čia Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(_Kuba @ 2012 08 17, 12:31)
as Kikoj užklausiau, pasakė, kad neturi Ch Ch produkcijos g.gif , čia Vilniuje.

Mes Kaunieciai, pas mus yra, galvoju gal Vilnius turtinga kitom viecikem smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif . Kadangi tingiu visą temą skaityt, tai klausiu: koks šampūnas tiktų pudeliui? Yra jų daud ir įvairių, bet man įdomi jūsų noumnė ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DzzZz :DD: 17 rugpjūčio 2012 - 13:32
QUOTE(*Ogyte* @ 2012 08 17, 12:38)
Mes Kaunieciai, pas mus yra, galvoju gal Vilnius turtinga kitom viecikem smile.gif

nusimato kelione i 9 forta, ta proga uzaisiu i kauno kika mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ogyte* @ 2012 08 17, 12:28)
Galvoju gal kas bandet ilgaplaukiams savo grazuoliams Laser Lite ir All System produktus gali parasyti atsiliepimus?

Gal kaz zinote kur be Kikoz galima pilstoma ar pigiau isigyti Chris Christensen produkcija?

Labai stiprios kosmetikos, labai nenatūralios mano nuomone, gerai pagalvok ar nori tuo plauti.

Chr... yra dar http://www.pet24.lt/ ir šiaip visko yra daug, geras aptarnavimas, kainos.
Atsakyti
QUOTE(*Ogyte* @ 2012 08 17, 11:28)
Galvoju gal kas bandet ilgaplaukiams savo grazuoliams Laser Lite ir All System produktus gali parasyti atsiliepimus?

Laser Lites - labai stipri kosmetika, tradiciškai naudojama parodoms, tačiau ne kasdienai, ne vienas produktas turi neigiamą poveikį naudojant ilgą laiką (pvz. nuo MattLess gelsta plaukas, šilkas sausina ir pan.). All System yra labai gera kosmetika, BET pirkta ne Lietuvoje, tad jei turite galimybę pirkti tolimesiame užsienyje (ne Latvijoje ar Lenkijoje), galite bandyti. smile.gif
Kikoje Chriso kainos tikrai labai geros, pigiau nelabai kur rasite, parodose kainas jie dar truputį sumažina. Tiesa, kai kas pigiau veislyne "Lauras", jei neklystu, Šiauliuose. Taip pat jie būna parodose.
Atsakyti
QUOTE(onyx @ 2012 08 17, 17:02)
Laser Lites - labai stipri kosmetika, tradiciškai naudojama parodoms, tačiau ne kasdienai, ne vienas produktas turi neigiamą poveikį naudojant ilgą laiką (pvz. nuo MattLess gelsta plaukas, šilkas sausina ir pan.). All System yra labai gera kosmetika, BET pirkta ne Lietuvoje, tad jei turite galimybę pirkti tolimesiame užsienyje (ne Latvijoje ar Lenkijoje), galite bandyti. smile.gif
Kikoje Chriso kainos tikrai labai geros, pigiau nelabai kur rasite, parodose kainas jie dar truputį sumažina. Tiesa, kai kas pigiau veislyne "Lauras", jei neklystu, Šiauliuose. Taip pat jie būna parodose.

Man veiseja irgi rekomenduoja All System, o ka galvojat koki aliejuka naudoti vietoj Chris silko?
Atsakyti
QUOTE(*Ogyte* @ 2012 08 17, 20:56)
Man veiseja irgi rekomenduoja All System, o ka galvojat koki aliejuka naudoti vietoj Chris silko?
O kodėl norite keisti Chris šilką? Man jis - nepamainoma priemonė, kurią naudoju jau keletą metų nuolat, kokybės ir kainos santykis superinis. O aliejais greičiau sugadinsite plauką, nei jam padėsite. Jeigu jau norite kažko pakeitimui, tada aš balsuoju už Vellus Satin kremą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(onyx @ 2012 08 18, 01:05)
O kodėl norite keisti Chris šilką? Man jis - nepamainoma priemonė, kurią naudoju jau keletą metų nuolat, kokybės ir kainos santykis superinis. O aliejais greičiau sugadinsite plauką, nei jam padėsite. Jeigu jau norite kažko pakeitimui, tada aš balsuoju už Vellus Satin kremą. smile.gif

drinks_cheers.gif Jei dingtų šis šilkas, būtų liūdna. Kiek ko ieškojau iš analogiškų ar bent panašių variantų už panašią kainą, tai šššššš...
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 08 18, 11:01)
drinks_cheers.gif Jei dingtų šis šilkas, būtų liūdna. Kiek ko ieškojau iš analogiškų ar bent panašių variantų už panašią kainą, tai šššššš...

Na man jis irgi superinis 👍 bet girdejau nuomoniu ale jis sausina plauka po ilgo naudojimo sad.gif o gal zinote kokiu mixu kasdieniniam sukavimui su silku kad kailiuka stipriau pamaitinti auginimui? Kaip Jus ji naudojat? Radau dar viena firma ilgaplaukiam pasiemiau pabandyt radau geru atsiliepimu jis skirtas ilgaplaukiam Isle for Dogs ar jus gal kas kokia nuomone turit apie tai gal maudojot?
Atsakyti
QUOTE(*Ogyte* @ 2012 08 18, 12:59)
Na man jis irgi superinis 👍 bet girdejau nuomoniu ale jis sausina plauka po ilgo naudojimo sad.gif o gal zinote kokiu mixu kasdieniniam sukavimui su silku kad kailiuka stipriau pamaitinti auginimui? Kaip Jus ji naudojat? Radau dar viena firma ilgaplaukiam pasiemiau pabandyt radau geru atsiliepimu jis skirtas ilgaplaukiam Isle for Dogs ar jus gal kas kokia nuomone turit apie tai gal maudojot?
Jau čia kažkas propogandą varo dėl šilko sausinimo. biggrin.gif Miksų su šilku nelabai padarysit, nes jis netirpsta vandenyje, o be to, nėra reikalo jo kasdien dėti ant plauko, dėl to, kad jis netirpsta vandenyje, joks lietus ar purvas jo "nenuima" nuo plauko. Naudojimas labai paprastas: maudant įpilti jo į skiestą kondicionierių, gerai išplakti ir užpylus ant plauko gerai įmasažuoti, aš perliejus šunį nenuskalauju. O plaukas užauginamas papilotėse, pasukit porą savaičių ir pamatysit skirtumą. bigsmile.gif
Isle'ą naudojus tik mėginukais, nepatiko man, pirmiausia kvapas ir didelis šampūno putojimas. Dėl to ir nesiėmiau tolesnio šios kosmetikos bandymo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ogyte* @ 2012 08 18, 13:59)

Aš nusiperku bet kokią man patikančią iš sudėties kosmetiką, t.y. šampūną ir kondicionierių/balzamą. Nušampūnuoju ir skirtingai nei onyx, nes pas mane neskiedžami kondicionieriai, tiesiog į delną, įpylusi kondicionieriaus, dar ant viršaus papilu šilko ir tada jau tą 'mišinį' ant plaukų. Po to aš nuskalauju, bet jau ne taip kruopščiai kaip šampūną. Palieku tokio kaip riebumo ant plaukų ir į rankšluostį. Viskas, daugiau nieko nedarau. Džiovinu natūraliai, be vėjelių, nes manoji nesigarbanoja, tai nebūtina šepečiuoti džiovinant. Plaukas auga tikrai labai gerai, tiesą pasakius, mane tikrai užknisa apkirpinėti, ypač ausys ir kojos apauga žaibo greičiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti