Įkraunama...
Įkraunama...

Šampūnai šunim

QUOTE(Siestarelax @ 2011 07 14, 05:37)
Pirkom KIKOJE sita  K9 vadinasi

http://www.kika.lt/?...;group=77384760
Gal kas bandete? Ismaudziau savo  ciuciu. Patiko,kad galima nemazai skiesti.Gal kas ilgiau esate panaudoje?

Nežinojau net tokio unsure.gif .

Šeip beveik visa kosmetika iš KIKOS yra prasta. mirksiukas.gif
Atsakyti
Uz tokia kaina galima rasti pilna zymiai geresniu sampunu, kartais net pigiau wink.gif Kikoje ne tik dauguma kosmetikos prasta, bet ir kainos ziauriai uzkeltos
Atsakyti
o gal kas bandėt Mr.Groom? kokie atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(morkiene @ 2011 07 20, 15:46)

žiūrint koks šuo, koks kailis/plaukas. Mano plaukuočiui tai nieko gero schmoll.gif bet juk masė žmonių naudoja, bandykit...
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 07 20, 14:48)
žiūrint koks šuo, koks kailis/plaukas. Mano plaukuočiui tai nieko gero schmoll.gif bet juk masė žmonių naudoja, bandykit...

škotukas pas mus. o kaži kuris geriau? Mr.Groom ar Bio Groom?
Atsakyti
QUOTE(morkiene @ 2011 07 20, 15:53)
škotukas pas mus. o kaži kuris geriau? Mr.Groom ar Bio Groom?

Man tai Bio-Groom, nors irgi ne stebuklas g.gif Tarkime su Wahl, su šunišku Spa ilgiau nemaudytas išbūna, o dabar su Bio-Groom, praėjus 10 dienų jau nelabai man patinka, labai sunku ištempti 2 savaites
Atsakyti
QUOTE(morkiene @ 2011 07 20, 15:46)

Labas 4u.gif

Aš bandžiau, pas mane spanielė, nupirkau pabandymui . Na žinoma už mano naudojamą kosmetiką lyginti nėra ką, bet nepasakyčiau , kad blogas šampūnas buvo MR.Groom. Sunaudojom , nieko blogo neatsitiko, nebėrė, nesausino per daug, išplaudavo gerai. Mano šunytė , kažkiek alergiška, bet sakau nieko blogo , visai nieko šampūniukas buvo. Bet žinoma yra kur kas geresnių...
Atsakyti
Aš savo kalytėm naudoju tik Pure Paws, ir esu labai patenkinta.
Atsakyti
Sunims perku "zooart as shampoo" antiparazitinį šampūną iš IKI. Kaina maža.
Jau kelinti metai,kai juo maudau. Kadangi iš lauko šuniukai mėgsta parsinešt erkių (ypač pekinukas),tai išmaudžius tuo šamp. parazitai nebeina ant kailio. O likusios įsisiurbusios erkės sudziūna. Ir sukuojant nelieka anei 1. bigsmile.gif žiemą rudenį perku kitokius,bet kai šiltaisiais sezonais aktualu erkės,tai tas šampunas labai tinka.
Atsakyti
kur perkate šuniukams šampūnus? kaip supratau kikoje nieko gero, gal vet. vaistinėse kokybiškesni? Pas mane trumpakailis ir dar niekad "neskalbtas" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nimu @ 2012 08 12, 13:51)
kur perkate šuniukams šampūnus? kaip supratau kikoje nieko gero, gal vet. vaistinėse kokybiškesni? Pas mane trumpakailis ir dar niekad "neskalbtas" blush2.gif
Kika jau turi Chris Christensen, tai tikrai nebloga profesionali kosmetika, drąsiai galiu rekomenduoti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(onyx @ 2012 08 12, 14:53)
Kika jau turi Chris Christensen, tai tikrai nebloga profesionali kosmetika, drąsiai galiu rekomenduoti. smile.gif

Viena forumiete parekendavo pabandyt Chris Christensen produkcija, pries tai naudojaujau Iv SB talco, tai galiu pasakyti, mano Jorkuciu kailis pasitaise taip nesivelia, galiu net dvi dienas nesukuot nors aisku tuom nepiknaudziauju smile.gif Mazyliai savo bandziau Pure Paws bet dar sunku pasakyti ar tinka, bet si kosmetika purina ir papucia plauka, tai mazyliams ilgaplaukiams ir nieko, bet veliau nelabai. Sukavui buvau is K9 nusipirkus purskiama nenuplauna balzama patiko, bet dabar pasirinkau Pure Paws purskiamas linijas.

Galvoju gal kas bandet ilgaplaukiams savo grazuoliams Laser Lite ir All System produktus gali parasyti atsiliepimus?

Gal kaz zinote kur be Kikoz galima pilstoma ar pigiau isigyti Chris Christensen produkcija?
Atsakyti