Įkraunama...
Įkraunama...

Šampūnai šunim

QUOTE(Vicious Vici @ 2011 04 15, 19:44)
Rimtas, jei tai gera ir kokybiška kosmetika. Nes tuomet gali niekuo nesiskirti, pH neutralus ir pan. Tarkime aš esu naudojusi iš anglo homeopato jo paties kurtus šampūnus, kondicionierius šunims, bet sudėtis tai tokia, kad pilnai tiktų ir žmogui. Tiesiog augalėliai, aliejukai... Labai tiko šuniai. Tai jei analogiškai gera, natūrali žmonių kosmetika, tai tinka ir šuniui, bet be abejo ne Head and Shoulders lenkiški mirksiukas.gif

cia perskaiciau,kad kazkas paminejo Garnier fructis linija,as ja pati naudoju,man superine kauke-balzamas,tai gal ir sunekui tiktu? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 04 15, 19:56)
cia perskaiciau,kad kazkas paminejo Garnier fructis linija,as ja pati naudoju,man superine kauke-balzamas,tai gal ir sunekui tiktu? ax.gif  biggrin.gif

Kiekvieno reikalas, aš savo šunio odą ir plauką labiau vertinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 04 15, 20:01)
Kiekvieno reikalas, aš savo šunio odą ir plauką labiau vertinu smile.gif

Aš tai ir savo pačios plaukus ir odą labiau vertinu,kad praustis su Garnier rolleyes.gif
Atsakyti
na nezinau,ko jus nusistaciusios pries Garnier produkcija,bet man tai superiniai ju plauku dazai ir butent kaukes fructis serijos,plaukas blizga ir per kelias minutes pasidaro silkinis ir atsigaves...
Atsakyti
naudoju Dermcare smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintare D.: 16 balandžio 2011 - 10:45
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 04 16, 11:20)
na nezinau,ko jus nusistaciusios pries Garnier produkcija,bet man tai superiniai ju plauku dazai ir butent kaukes fructis serijos,plaukas blizga ir per kelias minutes pasidaro silkinis ir atsigaves...

Nu žiūrint su kuo lygint,jei su Wash and go tai taip,bet jei su profesionaliom linijom tai schmoll.gif bet kol neišbandysi tol nesuprasi apie ką aš rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 04 16, 11:20)

Žmogaus pH yra kitokia, žemesnė. Jei plaukai per dažnai riebalinasi, tai gal ir gerai nušarminti juos su šuniška, aukštesne pH, bet jokiu būdu ne atvirkščiai - rūgštinti su žmogiška pH šunį. Nebent sakau - visiškai natūrali kosmetika, pH neutrali, tai tuomet jokio skirtumo. Garnier produkcija nėra 100 proc. natūrali.
Tikiuosi jau aišku ax.gif
Atsakyti
mes naudojam maltos bisonui oster sampuna ir balzama, ten koncentratas. veterinaras pasiule, siaip lyg plaukas paskui buna ir neblogas, neturim dar su kuo lygint, nes suniukas dar mazas, pirmas musu sampunas
Atsakyti
QUOTE(Anchelika23 @ 2011 04 16, 17:03)
mes naudojam maltos bisonui oster sampuna ir balzama, ten koncentratas. veterinaras pasiule, siaip lyg plaukas paskui buna ir neblogas, neturim dar su kuo lygint, nes suniukas dar mazas, pirmas musu sampunas

Veterinaras del plauko prieziuros nera pats geriausias patarejas,nebent pats augina tokios veisles suni g.gif O ir tikriausiai ta sampuna pirkote jo veterinarineje vaistineje? smile.gif Nesakau,kad jis blogas,bet jei planuojate auginti ilga kaili,tai geriau pasiskaitykite bent jau atsiliepimu apie si sampuna,jei tokiu rasite ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievenko: 16 balandžio 2011 - 20:43
Visada galima rasti profesionalios kosmetikos už nedidelę kainą. Vet. šampūnai skirti plačiosioms masėms ir ypač netinkami ilgaplaukėms veislėms. Čia kaip ir su sausu maistu, kai nesidomi, tai žinai tik Royal'į ir Hills'ą, o kai pasidomi, atrandi, kad yra perpus pigesnių ir dvigubai geresnės sudėties maistų. bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos,gal kas galit pasakyt,kur galima isigyt Vellus sampunu,geriausiai ,kad pilstomas butu,nes pradzioj norisi isbandyt,kad po to pirkt didesni kieki...
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 04 23, 11:15)
sveikos,gal kas galit pasakyt,kur galima isigyt Vellus sampunu,geriausiai ,kad pilstomas butu,nes pradzioj norisi isbandyt,kad po to pirkt didesni kieki...

ČIA http://www.skelbiu.l...a-10123870.html
Dar bonėj šita vartotoja prekiauja http://www.bone.lt/v...ojai/superonce/
Ir beabejo parodose galima pasižvalgyti,esu ten mačius tikrai 4u.gif
Atsakyti