Įkraunama...
Įkraunama...

Šampūnai šunim

QUOTE(Vicious Vici @ 2010 07 20, 13:12)
googlinkit, va pavyzdžiui
http://www.bone.lt/s...vellus-id84166/
o kodėl turėtų netikti? na nebent oda nesveika, jautri...

Googlinau. Bet šis skelbimas prieš metus įdėtas, bet pabandysiu. Klausdsma turėjau omenyje kažkokius ofocialius platintojus, neatrodo man patikima pirkt pagal skelbinus, nežinia ką įpils biggrin.gif o dėl tikimo taip klausiu, galvoju gal jis labiau jorko plaukui skirtas g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2010 07 20, 18:50)
Googlinau. Bet šis skelbimas prieš metus įdėtas, bet pabandysiu. Klausdsma turėjau omenyje kažkokius ofocialius platintojus, neatrodo man patikima pirkt pagal skelbinus, nežinia ką įpils biggrin.gif o dėl tikimo taip klausiu, galvoju gal jis labiau jorko plaukui skirtas  g.gif

tikrai ne, labai reta kuri firma skiria šampūnus veislėms, paišo būtent tą veislę ant buteliuko ir užrašo, kad tik jai skirtas, šiaip juk jie visi universalūs, tik aprašą reikia paskaityti, nes būna, kad rašo, jog būtent tokia formulė minkština, švelnina, tai yra veislių, kurioms tai netiks, reikės susirasti kitą formulę.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 07 20, 10:28)
jei norit turėti gražiai ir spanieliškai atrodantį spanielį - naudosite gerą kosmetiką, neskaičiuodami kainų, o jei nenorite, negalite, tai skųskite kuo trumpiau ir turėkite skustą spanielį, nes negalite leisti, kad šuo dėl to, jog jūs kažko negalite jam skirti kentėtų kaltūnus, nešvarumus kailyje...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba,

Visos temos neperskaiciau, tai gal ir pasikartosiu.
Gal galetumet pasakyt kur Klaipedoje perkat Bio-groom sampunus? Kiek skambinau i vet klinikas neturi tokio..

Dekui
Atsakyti
Dabar naudoja John paul pet sampuna ir kondicionieriu, pries tai isbandeme Vellus ir La Pooch sampuna ir kondicionieriu 4u.gif smile.gif
Atsakyti
sveikutes,gal kas yra girdejusios apie Gill's firmos sampunus ir kondicionierius?Gal kuri bandet?
Atsakyti
4u.gif cia gal ziurint kokiai veislei,man Mr.Groom proteininis thumbup.gif sampunas pudeliam.
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 04 15, 15:14)
sveikutes,gal kas yra girdejusios apie Gill's firmos sampunus ir kondicionierius?Gal kuri bandet?

Paprasta linija,jokio įspūdingo kailio nepadarys,šeip jeigu šuo koks trumpaplaukis ir šeriasi tai gal ir gerai toks nebrangus šampūnas,vistiek tas kailiukas išplautas iškris,bet vat jeigu koks ilgaplaukis ir neišsišeriantis kaip jorkas,tai nieko gero,nors jeigu neparodinis ir kerpat vasarą trumpai tai galit bandyt.
Atsakyti
QUOTE(Shelly @ 2011 04 15, 15:51)
Paprasta linija,jokio įspūdingo kailio nepadarys,šeip jeigu šuo koks trumpaplaukis ir šeriasi tai gal ir gerai toks nebrangus šampūnas,vistiek tas kailiukas išplautas iškris,bet vat jeigu koks ilgaplaukis ir neišsišeriantis kaip jorkas,tai nieko gero,nors jeigu neparodinis ir kerpat vasarą trumpai tai galit bandyt.

tai vat beda ir yra,kad pas mus spanielis amerikonas ir da auginam sijona,nupirkau butent linija kur skirta ilgaplaukiams,plaukas pasidaro purus ir blizgus(taip parasyta)...O dar norejau paklaust,cia rimtas bairis,kad sunu augintojai naudoja zmonems skirtus kondicionierius ir sampunus? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 04 15, 16:29)
tai vat beda ir yra,kad pas mus spanielis amerikonas ir da auginam sijona,nupirkau butent linija kur skirta ilgaplaukiams,plaukas pasidaro purus ir blizgus(taip parasyta)...O dar norejau paklaust,cia rimtas bairis,kad sunu augintojai naudoja zmonems skirtus kondicionierius ir sampunus? blink.gif

Šunų augintojas šunų augintojui nelygus,yra ir kurie atliekom šeria juk.
O spanieliui aš asmeniškai pirkčiau Bio Groom ,iškart pamatysit geresnį rezultatą negu nuo Gills'o smile.gif
Atsakyti
O dar norejau paklaust,cia rimtas bairis,kad sunu augintojai naudoja zmonems skirtus kondicionierius ir sampunus? blink.gif

aš atvirkščiai šunų šampūnu galvą plaunu 4u.gif
Atsakyti
O dar norejau paklaust,cia rimtas bairis,kad sunu augintojai naudoja zmonems skirtus kondicionierius ir sampunus? blink.gif

Rimtas, jei tai gera ir kokybiška kosmetika. Nes tuomet gali niekuo nesiskirti, pH neutralus ir pan. Tarkime aš esu naudojusi iš anglo homeopato jo paties kurtus šampūnus, kondicionierius šunims, bet sudėtis tai tokia, kad pilnai tiktų ir žmogui. Tiesiog augalėliai, aliejukai... Labai tiko šuniai. Tai jei analogiškai gera, natūrali žmonių kosmetika, tai tinka ir šuniui, bet be abejo ne Head and Shoulders lenkiški mirksiukas.gif
Atsakyti