Įkraunama...
Įkraunama...

Šampūnai šunim

QUOTE(Iiudna @ 2007 12 20, 12:12)
sveikos 4u.gif  tai vis gi koks yra geras sampunas? kokius jus naudojat savo suniukams? blush2.gif  nes pasirinkimas tikrai labai platus.... doh.gif

Rusu kurtui pagal kailio struktura manau labiausiai tiktu Plush Puppy arba Crown Royal mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif Aš dabar naudoju šitą http://www.petkit.lt...c...3&p_id=1730 Crown Royale ir tokį pat kondicionierių. Čia šampūnas jau paruoštas naudojimui, yra koncentratas, jo kaina apie 80Lt. Prieš tai esu pirkusi Bio Groom'ą ir kt. vet. gydyklose rekomenduotus bet man neįtiko labai gerai nei vienas. Arba elektrinasi, arba nupleiskanoja, arba gerai neišsiprausia... Šis pats tas. Kailis po to blizga labai ir pleiskanų nebūna, kaip, kad nuo kitų. Skalbiu anglų buldogą ir dar maudžiau neveislinius mažiukus, tai jie kai juodi, išvis žvilga bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 gruodžio 2007 - 13:47
Sveikos, pas mane spanielka amerikone, naudoju Crow Royal sampuna ir cond. labai patinka. O pries tai nieko nenutuokdama nusipirkau is "Kikos"System, sukrisdavo plaukas ir atsirado pleiskanu, mums netiko schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(Pandora @ 2007 12 20, 13:33)
Rusu kurtui pagal kailio struktura manau labiausiai tiktu Plush Puppy arba Crown Royal  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif reiks pabandyt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2007 12 20, 13:42)
Sveiki smile.gif Aš dabar naudoju šitą http://www.petkit.lt...c...3&p_id=1730  Crown Royale ir tokį pat kondicionierių. Čia šampūnas jau paruoštas naudojimui, yra koncentratas, jo kaina apie 80Lt. Prieš tai esu pirkusi Bio Groom'ą ir kt. vet. gydyklose rekomenduotus bet man neįtiko labai gerai nei vienas. Arba elektrinasi, arba nupleiskanoja, arba gerai neišsiprausia... Šis pats tas. Kailis po to blizga labai ir pleiskanų nebūna, kaip, kad nuo kitų. Skalbiu anglų buldogą ir dar maudžiau neveislinius mažiukus, tai jie kai juodi, išvis žvilga  bigsmile.gif

a jis mano rusu kurtui tiktu? ax.gif
Atsakyti
Bijau sakyti ar tiktų.. Labai individualu manau smile.gif Bet maniškiam tinka geriausiai... Ten yra kelių tipo plaukui.. gal reiktų tuomet imti pirmo tipo-šilkiniam kailiui?
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2007 12 20, 13:58)
Bijau sakyti ar tiktų.. Labai individualu manau smile.gif Bet maniškiam tinka geriausiai... Ten yra kelių tipo plaukui.. gal reiktų tuomet imti pirmo tipo-šilkiniam kailiui?

pasiskaiciau jau ir as taip galvoju, kad tas pirmas gal ir nieko butu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš saviškiams naudoju Chris Christensen kosmetiką 4u.gif Mum ji idealiai tiko.
Atsakyti
Iš visų mėgintų kosmetikų, man labiausiai patinka Plush Puppy. Ir efektas, ir kvapas thumbup.gif

Anksčiau naudojau Laserį, irgi patiko, bet ne tiek, kiek Plush Puppy. Dar visai patiko Iv San Bernard, bet daugiau kasdienai, o ne ruošimui ringui. Šiuo metu bandau Crown Royale, tai irgi patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngaU.: 20 gruodžio 2007 - 14:13
tik nesijuokit dabar nesenai nusipirkau anglisko sampuno greenfields. mokejau tik 17lt, bet tikrai neblogas ax.gif tik kvapas to sampuno kaskoks keistas doh.gif bet kailis ir blizget pradejo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iiudna @ 2007 12 20, 14:26)
tik nesijuokit dabar nesenai nusipirkau anglisko sampuno greenfields. mokejau tik 17lt, bet tikrai neblogas ax.gif tik kvapas to sampuno kaskoks keistas doh.gif  bet kailis ir blizget pradejo... smile.gif

mano sune turejo Greenfields purskikli, tai nedaug sunaudojo, nes netiko, bandziau ir kombinuoti, skiesti su kitu, bet galinis rezultatas buvo toks: uzpykau ir siuksliadezen doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisa @ 2007 12 20, 14:04)
Aš saviškiams naudoju Chris Christensen kosmetiką  4u.gif  Mum ji idealiai tiko.

Man si kosmetika taip pat labai patinka. Kol kas bandziau tik priemones skirtas parodai, bet rezultatai thumbup.gif Dabar bandysiu Day to Day sampuna ir kondicionieriu. Tikiuosi, kad taip pat patiks.
Papildyta:
QUOTE(Iiudna @ 2007 12 20, 14:02)
pasiskaiciau jau ir as taip galvoju, kad tas pirmas gal ir nieko butu drinks_cheers.gif

Rusu kurtui reikia antros formules mirksiukas.gif Cia formules
Atsakyti
QUOTE(Pandora @ 2007 12 21, 00:36)
Man si kosmetika taip pat labai patinka. Kol kas bandziau tik priemones skirtas parodai, bet rezultatai  thumbup.gif  Dabar bandysiu Day to Day sampuna ir kondicionieriu. Tikiuosi, kad taip pat patiks.
Papildyta:

Rusu kurtui reikia antros formules  mirksiukas.gif Cia formules

cia apie kokias formule kalba? blush2.gif sampuno 2 formule visiem tipam... a jo kailis tikrai silkinis... rolleyes.gif
Atsakyti