Įkraunama...
Įkraunama...

Šampūnai šunim

QUOTE(Redos @ 2009 02 18, 13:54)
Na, gal nelabai klausėte. Šiaip gal paprasčiau būtų sulašinti lašiukų nuo blusų, negu antkaklį nešioti. Kažkaip nepatinka man tie antkakliai, nežinau...

antkaklis nieko nepadeda blusoms. Jos matyt jau įprato prie to kvapo hihihi.gif Veiksmingiau yra lašiukai. Dar naujoviškesnės yra tablelės nuo blusų. Šuniui viena tablelė 1 mėnesiui. brangu, bet veiksminga.

Yra pirkti visokių purškalų, bet mano atveju mano šuniukui gavosi alergija. Taigi kiekvienu atveju vis skirtinga ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laureta: 03 kovo 2009 - 22:56
O vat norejau jusu paklausti, kaip ipratinti suni maidytis vonioje? g.gif Nes maniskis soka is vonios draskosi , loja, inkscia ir ko tik nedaro... Net gaila suniuko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aaistee @ 2009 06 16, 15:57)
O vat norejau jusu paklausti, kaip ipratinti suni maidytis vonioje? g.gif  Nes maniskis soka is vonios draskosi , loja, inkscia ir ko tik nedaro... Net gaila suniuko unsure.gif

Gal pirma jį tik trumpam įkelkit į vonią be vandens ir labai girkit ir kokį skanėstą duokit kai ramiai bus. Galit ir kokį žaisliuką duot tegul pažaidžia vonioj ax.gif Po kelių tokių kartų jau galit atsukt vandenį, bet ant šuns nepilti dar, kol įpras kad kojytės sudrėksta mirksiukas.gif jei bus ramiai, vėl daug girti ir duot skanukų smile.gif Jei kokią savaitę taip pratinsit, manyčiau kad pripras smile.gif Ir dar įdėkit į vonią kokį kilimėlį guminį, kad šuniukui kojytės neslystų, nes kai slysta jam dar labiau baisu gali pasidaryt ax.gif
Ir dar iš mano patirties tai žinau kad šunys nemėgsta kai ant galvos vandenį pili ax.gif tai kai šlapinat reik pradėt nuo kojų ir šonų o tik pabaigoj galvą šlapint mirksiukas.gif (nu bent jau aš taip darau blush2.gif ).
Atsakyti
Pas mane ta pati problema, bet aš ją spręndžiau tiesiog pereidama maudyti šunį į dušą ir einu kartu. Nei draskosi, nei ką tik orą uodžia biggrin.gif
Pas mane trumpaplaukė, "rudžių" spavos tai šalpūną šitą naudojam smile.gif

http://www.petcetera...CoatShampoo.jpg
Kailis labai švelnus tampa, žvilga, kvepia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepsytė @ 2007 08 31, 12:53)
Aš savo mopsytei naudoju iš Kikos pirktą šampūną  „# 1All Systems“ Super-Cleaning and Conditioning.Šuo trumpaplaukis,tad šis šampūnas jai tinka,nežinau, kaip ilgesnio plauko šunims.Maudau ją maždaug kas mėnesį,šampūnas gerai išplauna kailiuką,panaikina šunišką kvapą.

as ir sita sampuna naudoju thumbup.gif
Atsakyti
sveikos gal kas pilstot velus kosmetika 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxgitanaaaa: 12 liepos 2009 - 19:58
QUOTE(xxgitanaaaa @ 2009 07 12, 19:51)
sveikos gal kas pilstot velus kosmetika  4u.gif

užeikit pas jorkšyrų augintojus, ten tikrai kažkas pasakys daugiau.
Atsakyti
QUOTE(motoraika @ 2009 07 13, 00:19)
užeikit pas jorkšyrų augintojus, ten tikrai kažkas pasakys daugiau.

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(onyx @ 2009 03 03, 15:30)
Gavau Vellus šampūno ir kondicionieriaus daugiau, nei man reikia, galiu pasidalinti.

Norėčiau dar kartelį paklaust: koks skirtumas tarp Vellus ir Ch.Christensen? ax.gif

QUOTE(simre @ 2009 01 21, 21:11)
Nupirkau šiandien ir aš šios linijos šampūną ir kaukę, pažiūrėsim, kas gausis iš mano brisės...

Na, ir kas gi 'gavosi'? smile.gif

Ir dar vieną klausimą turiu (gal kas nors galės atsakyti) – kuri kosmetika laikoma geresnė: Bio groom ar Mr.Groom? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 08 26, 17:44)
Norėčiau dar kartelį paklaust: koks skirtumas tarp Vellus ir Ch.Christensen? ax.gif

Mano manymu, Chrisas labiau nusodina plauką, padaro jį sunkesnį, nuo Velluso plaukas legvesnis, puresnis lieka. Mano pastebėjimu, Chrisas labiau paryškina plauko spalvą ir ilgiau (bent jau man) palieka plauką gražesnį (pvz maudant šunis kas savaitę, geriau prieš maudymą atrodo šuo, maudytas su Chrisu, nei maudytas su Vellusu). O Vellusas laikomas švelnesne kosmetika, būtent jį rekomenduojama naudoti mažiem šuniukam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo onyx: 26 rugpjūčio 2009 - 17:02
Nusipirkau visą galoną Crown Royale Biovite 3, išmaudžiau pagaliau šunis. Dryžius buvo išblukęs, plaukas visas nususęs kažkoks. Skirtumas stulbinantis. Plaukas vėl ryškus, žvilgantis, labai purus.

Li kažkokioj dvėselėnoj išsivoliojo, teko skubiai maudyt ir ją. Man patinka irgi efektas. Plaukas purus, blizgantis. Bet jis ir buvo gražus.

Draugė dar savo alia bišonei baltai paėmė, irgi patenkinta. Super duper efekto jos šuniui nėra, bet plaukas irgi gražus, purus, kvepiantis. Viskas kaip ir tinka.

Man dar patiko Bio-Groom, bet jis labai brangus, mažai skiedžiamas. Naudojant Plush Puppy Dryžiaus plaukas buvo visai gražus, bet didesnio efekto nepastebėjau. Nesikeitė plaukas po maudymo.
Atsakyti
QUOTE(Pepsytė @ 2007 08 31, 12:53)
Aš savo mopsytei naudoju iš Kikos pirktą šampūną  „# 1All Systems“ Super-Cleaning and Conditioning.Šuo trumpaplaukis,tad šis šampūnas jai tinka,nežinau, kaip ilgesnio plauko šunims.Maudau ją maždaug kas mėnesį,šampūnas gerai išplauna kailiuką,panaikina šunišką kvapą.

mes irgi sita naudojam ir patenkinti esam thumbup.gif tik, kad brangokas, apie 40lt g.gif na bet ziurint y tai, kad dar skiesti reikia, tai, manau, visai apsimoka. o kas svarbiausia, ypac ziema, tai neisplauna jis naturalaus kailio riebalinio sluoksnio, o tik nesvarumus thumbup.gif
Atsakyti