Įkraunama...
Įkraunama...

Šampūnai šunim

QUOTE(Debesiene @ 2009 02 12, 18:09)
na va, furminatorius jau namie.. ir buvo pabandytas blink.gif
na tikras stebuklas...a kiek juo sukuot? kad neliktu suo plikas doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kiek girdėjom, tai bent jau haskius šukuoja tol, kol ranka paskausta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 02 13, 14:16)
Kiek girdėjom, tai bent jau haskius šukuoja tol, kol ranka paskausta rolleyes.gif

tai kad nepratus sukuot taip, tai ranka greit paskausta... biggrin.gif
na bet plauku tai ojojoj... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2009 02 13, 14:55)
kad nepratus sukuot taip, tai ranka greit paskausta... biggrin.gif

Na, šukuojant furminatorium mūsiškes, ranka labai greit nepaskausta bigsmile.gif Bet gi anos-trumpaplaukės ax.gif

QUOTE(Debesiene @ 2009 02 13, 14:55)
bet plauku tai ojojoj... doh.gif

biggrin.gif Jei pas kurtą tiek plaukų, tai įsivaizduok, kiek jų pas haskį lotuliukas.gif
Atsakyti
na taip... nors sukuojant su paprastom sukom nei trecdalio tiek plauku neissukuoji... biggrin.gif
Atsakyti
Stai musu suo ar jam galima nesiot antkakli nuo blusu,kaikas sako kad negali,ka patartumet ir koki sampuna naudoti,lb seriasi kokias sukas naudoti aciu 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaiku mamaa @ 2009 02 18, 12:20)
Stai musu suo  ar jam galima nesiot antkakli nuo blusu,kaikas sako kad negali,ka patartumet ir koki sampuna naudoti,lb seriasi kokias sukas naudoti aciu 4u.gif         

gal pas buldogiukus užsukit į temą, gal iš patirties patars, pakalbėsit kuio maitinat, kuo plaunat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 02 18, 14:32)
gal pas buldogiukus užsukit į temą, gal iš patirties patars, pakalbėsit kuio maitinat, kuo plaunat ax.gif

Jau buvau nieko negavau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiku mamaa @ 2009 02 18, 13:46)
Jau buvau nieko negavau  verysad.gif

Na, gal nelabai klausėte. Šiaip gal paprasčiau būtų sulašinti lašiukų nuo blusų, negu antkaklį nešioti. Kažkaip nepatinka man tie antkakliai, nežinau...

Dėl šukavimo mačiau video, kad ir buldogiukams tinka furminatorius

http://www.youtube.c...feature=related

Čia ne tas ką mačiau, reikėtų pasieiškoti gal pačiai papildomai, o geriausia būtų išbandyti.
Atsakyti
QUOTE(Redos @ 2009 02 18, 14:54)
Na, gal nelabai klausėte. Šiaip gal paprasčiau būtų sulašinti lašiukų nuo blusų, negu antkaklį nešioti. Kažkaip nepatinka man tie antkakliai, nežinau...

Dėl šukavimo mačiau video, kad ir buldogiukams tinka furminatorius

http://www.youtube.c...feature=related

Čia ne tas ką mačiau, reikėtų pasieiškoti gal pačiai papildomai, o geriausia būtų išbandyti.

O kaip pavasari apsisaugot nuo blusu,juk ju zolynuose bus pilna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiku mamaa @ 2009 02 18, 12:20)
ar jam galima nesiot antkakli nuo blusu,kaikas sako kad negali,ka patartumet

QUOTE(vaiku mamaa @ 2009 02 18, 12:59)

Pvz., mes naudojame ne antkaklius, bet lašiukus.

Kad daugiau sužinotumėt apie priemones nuo ektoparazitų, siūlau perskaityti temą Būkite atidūs saučia Babeziozė, liga nuo erkių.
Jei kils klausimų, tai ir klauskit toje temoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 18 vasario 2009 - 13:02
QUOTE(vaiku mamaa @ 2009 02 18, 13:59)

Lašiukai apsaugo 2-3 mėn nuo blusų ir erkių. Na ten terminai skirtingi, perkant sužinosite tiksliai. O šiaip tikrai, eikite į tą temą, ten labai išsamu viskas.
Atsakyti
QUOTE(vaiku mamaa @ 2009 02 18, 12:46)
Jau buvau nieko negavau  verysad.gif

Na jau, ir kaip jums liezuvis apsivercia, geriau sakykit negavot to ko norejot girdeti.

Visos pasake, apie lasinamus lasiukus nuo blusu ir erkiu, sake, kad antkaklis prancuzu buldogui netinka, nes gali net uzdisti nuo jo. Sampunai nera tokia veiksminga priemone, kaip lasiukai, suzinojot ju kaina cia atbegot to paties klausti doh.gif
Atsakyti