Įkraunama...
Įkraunama...

Šampūnai šunim

o ar teisybe kad plush puupy(nezinau kaip teisingai rasosi blush2.gif ) labai issausina ir oda ir kailt.. ir tinkamas tik vienetiniams naudojimams, nedaznai g.gif
Atsakyti
Na mums superinis yra Iv San Bernard linijos sampunas, kartu naudojam ir sios linijos kondisha ir nenuplaunama sampuna-putas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, norėčiau paklausti tų, kurios augina šviesesnio kailiuko šunelius.. Kai išvedat šunelį į lauką jis vistiek išsipurvina.. (bent jau maniškė, nes paeina paeina, pamato kokį žmogų ir gulasi ant žemės).. Tai ar jūs savo gražuolį maudot su šampūnu po kiekvieno purvinesnio pasivaikščiojimo ar kaip? Nes maniškė būna tiiiikrai labai purvina ir nežinau ką daryti, nes žinau, kad nuo dažno plovimo šampūnu kailis pradeda slinkti ir triušti. Gal turit kokį savo metodą? Ačiū.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Woolite: 21 sausio 2009 - 19:06
QUOTE(Woolite @ 2009 01 21, 19:05)
Sveikos, norėčiau paklausti tų, kurios augina šviesesnio kailiuko šunelius.. Kai išvedat šunelį į lauką jis vistiek išsipurvina.. (bent jau maniškė, nes paeina paeina, pamato kokį žmogų ir gulasi ant žemės).. Tai ar jūs savo gražuolį maudot su šampūnu po kiekvieno purvinesnio pasivaikščiojimo ar kaip? Nes maniškė būna tiiiikrai labai purvina ir nežinau ką daryti, nes žinau, kad nuo dažno plovimo šampūnu kailis pradeda slinkti ir triušti. Gal turit kokį savo metodą? Ačiū..  4u.gif

kas per veislė, koks kailiukas? gal tiktų kombinezoniukai? kai šalpia nuo lietaus, kai sausiau tiesiog šiaip tokie trikotažiniai, elastiniai ar net šilkiniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gggiedrex @ 2009 01 21, 15:59)
Na mums superinis yra Iv San Bernard linijos sampunas, kartu naudojam ir sios linijos kondisha ir nenuplaunama sampuna-putas thumbup.gif

Nupirkau šiandien ir aš šios linijos šampūną ir kaukę, pažiūrėsim, kas gausis iš mano brisės...
Atsakyti
man veterinaras rekomendavo maudyti su vaikisku muilu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uppity @ 2009 01 21, 20:29)
man veterinaras rekomendavo maudyti su vaikisku muilu  smile.gif

Kokiam cia mieste veterinaras taip rekomendavo..? g.gif
Atsakyti
QUOTE(uppity @ 2009 01 21, 20:29)
man veterinaras rekomendavo maudyti su vaikisku muilu  smile.gif

gal geriau neklausykit, geriqau jau puppy, mažų šuniukų šampūnas smile.gif būna visai neblogų, skaniai kvepainčių ir iš pigesnių, tarkim po 15 lt, bet vistiek jie pritaikyti gyvūnams ir jų PH
Atsakyti
QUOTE(Allur @ 2009 01 21, 21:32)
Kokiam cia mieste veterinaras taip rekomendavo..?  g.gif

rekomendavo Klaipedos veretinarines klinikos vadovas. motyvavo tuo, kad visokie sampunai gali sualergizuoti suniuka, o vaikiskas muiliukas ne. na as jau pusantru metu prausiu savo mazyle su vaikisku muilu ir rezultatas man patinka. jos kailis neitiketinai zvilga
Atsakyti
būna gi stebuklų smile.gif nebent su trumpaplaukiais kiek kitaip, jei šuo trumpaplaukis
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2009 01 21, 08:44)
o ar teisybe kad plush puupy(nezinau kaip teisingai rasosi blush2.gif ) labai issausina ir oda ir kailt.. ir tinkamas tik vienetiniams naudojimams, nedaznai g.gif

a kaip del sio sampuno? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2009 01 21, 08:44)

Anksciau naudojau kiekvienam maudymui. Tiko.
Atsakyti