Įkraunama...
Įkraunama...

Šampūnai šunim

Šios šukos daug pigiau kainuoja amazon.com wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2009 01 19, 11:18)
na as truputy ne y tema, bet gal esat kas girdeja apie tokias sukas"furminatoriu"? rolleyes.gif
kokiems sunims tinka ir ar tiktu maniskiui rusui? g.gif yra galimybe gaut.. dabar sieriasi labai daug.. unsure.gif ir kiek zinau tai ne trimingavimo yrankis.. ar as cia klystu doh.gif
dekui 4u.gif

Tinka visiems sunims, as turiu du trumpaplaukius bernus, tai labai gerai issukuoja, o svarbiausiai, kad jiems be proto patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Allur @ 2009 01 19, 11:53)
Tinka visiems sunims, as turiu du trumpaplaukius bernus, tai labai gerai issukuoja, o svarbiausiai, kad jiems be proto patinka  thumbup.gif

mano ilgaplaukis g.gif
Papildyta:
QUOTE(Daisy @ 2009 01 19, 11:52)
Šios šukos daug pigiau kainuoja amazon.com wink.gif

bet ar apsimoketu vienai is ten siustis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2009 01 19, 12:56)
bet ar apsimoketu vienai is ten siustis? ax.gif

Aš dabar laukiu, dar sąskaitos negavau, kiek kainuos
(siunčiuosi per tarpininkes)
Bet preliminariai nusipirksiu daug maž per pus pigiau, nei jos kainuoja Lt

http://www.amazon.co...i...ER&v=glance
Atsakyti
bet ar mano kurtas neliks plikas? blink.gif ten foto maciau.. lotuliukas.gif pas jy kailio daug nera, bet vistiek seresi nerealiai...
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2009 01 19, 11:56)
mano ilgaplaukis g.gif

Tai ilgam dar geriau.. Jis plauko nerauna, ten poplauki issukuoja...
Atsakyti
QUOTE(Allur @ 2009 01 19, 12:12)
Tai ilgam dar geriau.. Jis plauko nerauna, ten poplauki issukuoja...

na tai puiku tada.. a dabar koks furminatoriaus dydis svarbu..? reikia ringtis pagal sunio dydy ar tiks bet kokio? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Debesiene: 19 sausio 2009 - 12:14
QUOTE(Debesiene @ 2009 01 19, 12:14)
na tai puiku tada.. a dabar koks furminatoriaus dydis svarbu..? reikia ringtis pagal sunio dydy ar tiks bet kokio? doh.gif

As M turiu, furminatoriu pirkau irgi per tarpininkes M dydi, kainavo su viskuo 81Lt ax.gif
Atsakyti
Ilgaplaukių šeimininkėms, tai nerekomenduočiau pirkti furminatoriaus neišbandžius ax.gif Teko skaityti (tik nepasakysiu kokių veislių), kad ilgaplaukiams jis gadina kailį g.gif
Ieškokit pažįstamų kas turi ir pirmiau pabandykit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rida_R @ 2009 01 19, 12:28)
Ilgaplaukių šeimininkėms, tai nerekomenduočiau pirkti furminatoriaus neišbandžius  ax.gif Teko skaityti (tik nepasakysiu kokių veislių), kad ilgaplaukiams jis gadina kailį  g.gif
Ieškokit pažįstamų kas turi ir pirmiau pabandykit  smile.gif

nepazystu nieko kas turetu, be to dauguma isvis nezino kas tai... doh.gif a gal yra is cia kad kas bent isnuomotu vienam kartui pabandyt? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2009 01 19, 12:37)
nepazystu nieko kas turetu, be to dauguma isvis nezino kas tai... doh.gif  a gal yra is cia kad kas bent isnuomotu  vienam kartui pabandyt? blush2.gif  4u.gif

Aš galiu į parodą kokią atsivežti smile.gif
Atsakyti
Netinka ir siurksciaplaukiams. Del visu negarantuoju, bet snauceriams tai schmoll.gif Gerai, kad pasiule isbadyti pirma, nes buciau pinigus i bala ismetusi doh.gif
Atsakyti