QUOTE(Debesiene @ 2009 01 19, 11:18)
na as truputy ne y tema, bet gal esat kas girdeja apie tokias sukas"furminatoriu"?
kokiems sunims tinka ir ar tiktu maniskiui rusui? yra galimybe gaut.. dabar sieriasi labai daug.. ir kiek zinau tai ne trimingavimo yrankis.. ar as cia klystu
dekui
kokiems sunims tinka ir ar tiktu maniskiui rusui? yra galimybe gaut.. dabar sieriasi labai daug.. ir kiek zinau tai ne trimingavimo yrankis.. ar as cia klystu
dekui
Tinka visiems sunims, as turiu du trumpaplaukius bernus, tai labai gerai issukuoja, o svarbiausiai, kad jiems be proto patinka
QUOTE(Allur @ 2009 01 19, 11:53)
Tinka visiems sunims, as turiu du trumpaplaukius bernus, tai labai gerai issukuoja, o svarbiausiai, kad jiems be proto patinka
mano ilgaplaukis
Papildyta:
QUOTE(Daisy @ 2009 01 19, 11:52)
Šios šukos daug pigiau kainuoja amazon.com
bet ar apsimoketu vienai is ten siustis?
QUOTE(Debesiene @ 2009 01 19, 12:56)
bet ar apsimoketu vienai is ten siustis?
Aš dabar laukiu, dar sąskaitos negavau, kiek kainuos
(siunčiuosi per tarpininkes)
Bet preliminariai nusipirksiu daug maž per pus pigiau, nei jos kainuoja Lt
http://www.amazon.co...i...ER&v=glance
bet ar mano kurtas neliks plikas? ten foto maciau.. pas jy kailio daug nera, bet vistiek seresi nerealiai...
QUOTE(Debesiene @ 2009 01 19, 11:56)
mano ilgaplaukis
Tai ilgam dar geriau.. Jis plauko nerauna, ten poplauki issukuoja...
QUOTE(Allur @ 2009 01 19, 12:12)
Tai ilgam dar geriau.. Jis plauko nerauna, ten poplauki issukuoja...
na tai puiku tada.. a dabar koks furminatoriaus dydis svarbu..? reikia ringtis pagal sunio dydy ar tiks bet kokio?
QUOTE(Debesiene @ 2009 01 19, 12:14)
na tai puiku tada.. a dabar koks furminatoriaus dydis svarbu..? reikia ringtis pagal sunio dydy ar tiks bet kokio?
As M turiu, furminatoriu pirkau irgi per tarpininkes M dydi, kainavo su viskuo 81Lt
Ilgaplaukių šeimininkėms, tai nerekomenduočiau pirkti furminatoriaus neišbandžius Teko skaityti (tik nepasakysiu kokių veislių), kad ilgaplaukiams jis gadina kailį
Ieškokit pažįstamų kas turi ir pirmiau pabandykit
QUOTE(Rida_R @ 2009 01 19, 12:28)
Ilgaplaukių šeimininkėms, tai nerekomenduočiau pirkti furminatoriaus neišbandžius Teko skaityti (tik nepasakysiu kokių veislių), kad ilgaplaukiams jis gadina kailį
nepazystu nieko kas turetu, be to dauguma isvis nezino kas tai... a gal yra is cia kad kas bent isnuomotu vienam kartui pabandyt?
QUOTE(Debesiene @ 2009 01 19, 12:37)
nepazystu nieko kas turetu, be to dauguma isvis nezino kas tai... a gal yra is cia kad kas bent isnuomotu vienam kartui pabandyt?
Aš galiu į parodą kokią atsivežti
Netinka ir siurksciaplaukiams. Del visu negarantuoju, bet snauceriams tai Gerai, kad pasiule isbadyti pirma, nes buciau pinigus i bala ismetusi