QUOTE(Mona187 @ 2007 12 16, 20:29)
Ar galima padaryti, kad nebeprieičiau prie wapo?
siūlyčiau tiesiog numušti nustatymus, t.y. juos ištrinti
Samsunge juos rasi - Meniu --> Naršyklė --> Serverio nustatymai --> Įeini į Tele2 -- > GPRS nustatymai ir ištrini
Jungtis tel nebegalės...
QUOTE(gustule22 @ 2007 12 17, 14:35)
bluetooth yra, ar reikia kokios spec programos kompe?
jeigu kompas pats nesisiūlo susirasti draiverių, juos atsisiūsti galima iš ineto. Aš kai pirkau Bluetooth, tai kartu buvo kompaktas su draiveriais
QUOTE(Mona187 @ 2007 12 17, 22:06)
Tai kaip iš nokios 7260 telefono persikelt nuotraukas pavyzdžiui į kompą?
kiek pamenu jis turi tik IrDa funkciją duomenų perdavimui
Arba duomenų perdavimui skirtas laidas, arba IrDa - būna pirkti spec. kaip flašiukas
Papildyta:QUOTE(odetee @ 2007 10 31, 10:48)
prasau patarkite,nusipirkau nauja tel ir noriu isideti is seno tel sim korta,kaip padaryti kad nedingtu visa info,foto is seno tel,nes kai pabandziau perdeti viskas dingo
yra 2 situacijos ir 2 jos sprendimo būdai.
1-as - gali būti kad tave sena SIM korta, kuri talpina mažai kontaktų ir jau tada reikia žaisti tik su telefonu (duomenis galima persiūsti per Bluetooth, IrDa) persiunčiant į kitą
2-as - jeigu SIM'as normalus ir jame telpa daug kontaktų, tada tokiu atvėju ko gero info rašydavaisi ne į SIM'ą, o į tel atmintį. Jeigu tel aparatas turi tokią funkciją kaip kopinimas į SIM, tada problema dingsta
QUOTE(gintuliukas @ 2007 11 21, 11:51)
As tai noriu NOkia 7373 tik vat nezinau ar kas turi ar pasiteisino ar geras telefonas esu laikius ir rankose patogus malonus
trumpai turėjau jį
Dizainas +
Patogumas +-
Baterija -
Sunku pasakyti... Žiūrint kokių funkcijų tau iš tel reikia. Man asmeniškai prioritetas buvo baterija bei galimybė kokybiškai klausytis muzikos. Tą puikiai padarė Sony Ericsson W klasės telefonas
QUOTE(Mona187 @ 2007 12 06, 20:05)
Turiu aš dar tokį Nokia 3310. Viskas lyg ir turėtų būti gerai, baterija laiko kelias dienas... Bet... Vos tik kas skambina ir kai tik atsiliepiu, telefonas atsijungia. Kas čia galėtų būti. O rodo dar 3 padalas
Ar baterijos čia senumas kaltas, ar pačio telefono?
Baterijos pakeitimas kartais padeda (mano močiutės 3310 atvėju), bet kartais problema slypi pačiame telefone