Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilūs telefonai

QUOTE(Mona187 @ 2007 12 06, 20:05)
Turiu aš dar tokį Nokia 3310. Viskas lyg ir turėtų būti gerai, baterija laiko kelias dienas... Bet... Vos tik kas skambina ir kai tik atsiliepiu, telefonas atsijungia. Kas čia galėtų būti. O rodo dar 3 padalas blush2.gif
Ar baterijos čia senumas kaltas, ar pačio telefono? g.gif

Keisk batarkę. Bet aš keisčiau ir telefoną.
Atsakyti
Kaip ką padaryti, kad mano telefone nebebūtų mobiliojo interneto (wapo), o tai jis "suvalgo" mano pinigus lotuliukas.gif Ai, žodžiu... doh.gif
Kad galėčiau naudotis internetu, siunčiausi nustatymus, o dabar ką daryt? Žinau, kol nebus atjungtas nuo šio mobo wapas, tol aš ir neatsispirsiu pagundai po jį palandžioti.
Telefono modelis: Samsung (sgh)x700. Ryšys: TELE2
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 12 12, 20:36)
Kaip ką padaryti, kad mano telefone nebebūtų mobiliojo interneto (wapo), o tai jis "suvalgo" mano pinigus lotuliukas.gif Ai, žodžiu... doh.gif
Kad galėčiau naudotis internetu, siunčiausi nustatymus, o dabar ką daryt? Žinau, kol nebus atjungtas nuo šio mobo wapas, tol aš ir neatsispirsiu pagundai po jį palandžioti.
Telefono modelis: Samsung (sgh)x700. Ryšys: TELE2

na ir klausimėlis. jeigu pasakysime kaip atjungti, tai pati galėsi bet kada vėl jį pasileisti.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 12 12, 22:24)
na ir klausimėlis. jeigu pasakysime kaip atjungti, tai pati galėsi bet kada vėl jį pasileisti.

Tai nieks man nepadės? g.gif Ar galima padaryti, kad nebeprieičiau prie wapo?

Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 12 16, 20:29)
Tai nieks man nepadės? g.gif Ar galima padaryti, kad nebeprieičiau prie wapo?

Galiima, pasižiurėk tel nustatymus. u samsungais reikalu neurėjes, konkrečiai pasakyti negaliu.
Atsakyti
sveikos 4u.gif gal galetumete man paaiskinti kaip su Lg chocolate jungtis prie kompo g.gif bluetooth yra, ar reikia kokios spec programos kompe? ax.gif
Atsakyti
Tai kaip iš nokios 7260 telefono persikelt nuotraukas pavyzdžiui į kompą? Atminties (micro SD) kortelės jame nėra. Laukiu pasiūlymų, kurie pasitarnautų, o ne gal daryk tą ar aną. Skubiai reikia. O tai tos nuotraukos užima didžiąją dalį atminties telefe
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 12 16, 20:29)
Ar galima padaryti, kad nebeprieičiau prie wapo?

siūlyčiau tiesiog numušti nustatymus, t.y. juos ištrinti mirksiukas.gif Samsunge juos rasi - Meniu --> Naršyklė --> Serverio nustatymai --> Įeini į Tele2 -- > GPRS nustatymai ir ištrini mirksiukas.gif Jungtis tel nebegalės...

QUOTE(gustule22 @ 2007 12 17, 14:35)
bluetooth yra, ar  reikia kokios spec programos kompe? ax.gif

jeigu kompas pats nesisiūlo susirasti draiverių, juos atsisiūsti galima iš ineto. Aš kai pirkau Bluetooth, tai kartu buvo kompaktas su draiveriais 4u.gif

QUOTE(Mona187 @ 2007 12 17, 22:06)
Tai kaip iš nokios 7260 telefono persikelt nuotraukas pavyzdžiui į kompą?

kiek pamenu jis turi tik IrDa funkciją duomenų perdavimui doh.gif Arba duomenų perdavimui skirtas laidas, arba IrDa - būna pirkti spec. kaip flašiukas
Papildyta:
QUOTE(odetee @ 2007 10 31, 10:48)
prasau patarkite,nusipirkau nauja tel ir noriu isideti is seno tel sim korta,kaip padaryti kad nedingtu visa info,foto is seno tel,nes kai pabandziau perdeti viskas dingo verysad.gif  verysad.gif

yra 2 situacijos ir 2 jos sprendimo būdai.
1-as - gali būti kad tave sena SIM korta, kuri talpina mažai kontaktų ir jau tada reikia žaisti tik su telefonu (duomenis galima persiūsti per Bluetooth, IrDa) persiunčiant į kitą
2-as - jeigu SIM'as normalus ir jame telpa daug kontaktų, tada tokiu atvėju ko gero info rašydavaisi ne į SIM'ą, o į tel atmintį. Jeigu tel aparatas turi tokią funkciją kaip kopinimas į SIM, tada problema dingsta biggrin.gif

QUOTE(gintuliukas @ 2007 11 21, 11:51)
As tai noriu NOkia 7373 tik vat nezinau ar kas turi ar pasiteisino ar geras telefonas esu laikius ir rankose patogus malonus

trumpai turėjau jį
Dizainas +
Patogumas +-
Baterija -
Sunku pasakyti... Žiūrint kokių funkcijų tau iš tel reikia. Man asmeniškai prioritetas buvo baterija bei galimybė kokybiškai klausytis muzikos. Tą puikiai padarė Sony Ericsson W klasės telefonas thumbup.gif

QUOTE(Mona187 @ 2007 12 06, 20:05)
Turiu aš dar tokį Nokia 3310. Viskas lyg ir turėtų būti gerai, baterija laiko kelias dienas... Bet... Vos tik kas skambina ir kai tik atsiliepiu, telefonas atsijungia. Kas čia galėtų būti. O rodo dar 3 padalas blush2.gif
Ar baterijos čia senumas kaltas, ar pačio telefono? g.gif

Baterijos pakeitimas kartais padeda (mano močiutės 3310 atvėju), bet kartais problema slypi pačiame telefone doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 09 26, 20:23)
O ką jūs manot apie šiuos 2 telefonus? g.gif

Šiaip skirtumų nemažai... čia palyginau tuos 2 telefonus
W850 man pasirodė pernelyg masyvus ir slaidas nepaslankus doh.gif Bet patiko funkcija kuri atpažysta ir ismeta dainos pavadinimą, atlikeją prikišus telefoną prie muzikos šaltinio thumbup.gif

QUOTE(Mona187 @ 2007 10 04, 16:43)
Tai taip išeina, kad pririštas ir atrištas telefonas nelabai kuo skiriasi, ar ne? Bet tai kodėl kai kas patarinėja neimt telefono pagal sutartį, nors taip būtų žymiai pigiau nei iš kokio platintojo, nesuprantu g.gif

nebūtinai... dėl pririšimo tai man pvž. kažkada buvo skirtumas, nes kartais naudodavau 2 SIM kortas. O jeigu tel pririštas prie tinklo, kito operatoriaus SIM jis tiesiog nesupras. Dabar paprastai tel nebepririša thumbup.gif (mano praktikoje pasitaikė SE ir Siemens). O imti laisvą tel ar su sutartimi tai čia kiekvieno asmeninis reikalas. Ale man tai absurdas kai žmogus pasirašo sutartį TIK dėl telefono. Juk įsipareigoji 2 ar 3 metams mokėti litus operatoriui doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Mona187 @ 2007 09 22, 23:21)
O ką tas "pririšimas" duoda ar draudžia? Juk visvien nors telefonas pirktas iš tam tikro tinklo ir turi kažkokius jo nustatymus, bet įsidėjus kitą kortelę tuos nustatymus galima keisti, ir tai, kad būna parašyta, naudokite tik šio tinklo SIM kortelę ar kažkas panašaus juk neužblokuoja telefono ax.gif  g.gif

ne, jeigu kalbant apie operatoriaus pririštą tel, tai įsidėjus kito tinklo kortą tu negalėsi nei paskambinti, nei SMS parašyti, nes jis veiks TIK su to tinklo iš kurio pirkai kortele. Kai kurie tel modeliai netgi neleis tau įeiti į meniu jeigu bus įdėta svetima SIM kortelė
Atsakyti
QUOTE(naktine` @ 2007 12 17, 22:33)
kiek pamenu jis turi tik IrDa funkciją duomenų perdavimui  doh.gif  Arba duomenų perdavimui skirtas laidas, arba IrDa - būna pirkti spec. kaip flašiukas

Galiausiai pati atradau sprendimo būdą, be jokių Irda jungčių ir papildomų prietaisų. Galima nuotraukas įsikelti į flickr.com savo internetinį fotoalbumą, o po to iš jo persikelti į kompą nuotraukas. Nes yra ir mobili internetinė prieiga, ir įprastinė mirksiukas.gif Gerą atradimą padariau, nors ne dviratį išradau ir gal kai kurie jau žinojo apie šią galimybę, bet aš ne, tai dabar bus plačios galimybės mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Rašau dėl Nokia 2650. Atšokus šiek tiek klaviatūra iš vieno šono. Ten juk visvien "guma", tai net nežinau kaip dabar g.gif Ar galima kažką ten pakeisti, ar blogiausiu atveju kažkuo apklijuoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 24 gruodžio 2007 - 21:17
QUOTE(Mona187 @ 2007 12 24, 22:17)
Rašau dėl Nokia 2650. Atšokus šiek tiek klaviatūra iš vieno šono. Ten juk visvien "guma", tai net nežinau kaip dabar g.gif  Ar galima kažką ten pakeisti, ar blogiausiu atveju kažkuo apklijuoti?

Viskas ten keičiama.
Atsakyti