Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilūs telefonai

QUOTE(Pallade @ 2012 04 13, 15:35)
Apie situos konkreciai modelius nezinau

Ačiū už komentarą, bet nusipirkau N C5, nes pard-ėj neturėjo to seno SMG modelio ax.gif
QUOTE(MIKIENĖ @ 2012 04 18, 18:41)
Vertas dėmesio?

Man toks nereikalingas/nepatinka smile.gif Bet tai nieko nereiškia. Parašykit, ko jums reik iš telefono.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Be proto susižavėjau Samsung Galaxy Note. Tik va gąsdina jo kaina... Ar verta tiek mokėti už šį milžiną? Taip, jis tikrai didelis, bet man tai sakyčiau netgi privalumas - dažnai naudojuosi internetu telefone ir skaitau pdf knygas. Bet kaip su visom kitom funkcijom?
Atsakyti
Namanau kad dėl jūsų išvardintų dalykų verta tokių pinigų. Jau geriau paieškočiau kur kas pigesnio telefono su didesniu ekranu internetui telefone, o pdf skaityti nusipirkčiau normalų elektroninį pdf skaitytuvą, nereiks gadinti akių telefone, nes neįsivaizduoju, kaip jūs nepavargstate per telefoną juos skaityti.
Atsakyti
Pirkti naują telefoną plius papildomai atskirą pdf skaitytuvą? g.gif Manau pinigų suma gausis vistiek tokia pati kaip ir vieno Note. Tokiu atveju rinkčiausi vieną Note, nemėgstu tampytis daug daiktų. Geriau mane informuokite ar visos tos telefono funkcijos vertos tokios kainos? smile.gif Tik nesakykit, kad neišnaudosiu visų funkcijų. Nei vienas jų neišnaudotų biggrin.gif Man reikalingas telefonas ne vien dėl skambučių ir sms. Kaip jau minėjau daug naršau internete, skaitau pdf knygas, naudojuosi mp3 grotuvu, navigacija, fotografuoju, žiūriu filmus. Kiekvienai šiai funkcijai atskiro aparato juk nepirksiu blink.gif
Atsakyti
Na, jei jus tenkina toks daigtas kuris turi daug funcijų, bet visos funkcijos nėra kokybiškos labai, tada tiks.
Nes mano nuomonė yra kiek kitokia: telefonas skirtas skambučiams, sms ir dar internetui. Fotoaparatas - fotografuoti. PDF skaityti - el. knygų skaitytuvas. Nes bet kuriuo atveju, kai daigtas yra tik tam skirtas, jis savo funkciją dažniausiai atliks nepriekaištingai ir patogiai, nei daugiafunkcinis įrenginys.
Atsakyti
Ka manot apie NOKIA 300, pusiau liečiamas tel., vieni sako kad kokybiskas ir fotokamera 5 mgps, kiti kad labai genda?
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2012 02 24, 13:31)
Aišku galima.
Nesupratau, kokių variantų nėra?
Neranda melodijos?
Pas mane telefonas su android, tai kortelėj susikūriau direktoriją Ringtones
Į ją sudėjau elementariausią MP3 failą ir galima jį pasirinkt melodijų sąraše. Aišku prieš tai reikia atjungt telefoną nuo kompiuterio, kol jis prijungtas telefonas nemato kortelės turinio.

Viskas pas mane irgi sukurta SD kortelėj, muzika sukelta, o kai renkuosi per settings skambėjimo toną, man rodo tik tas be ryšio melodijas, esančias telefone, o mano sukeltų dainų nerasta. Žinau kaip priskirti melodiją konkrečiam adresatui, bet kaip nustatyti bendrą skambėjimo toną visiems skambučiams nesuprantu niekaip...
Atsakyti
Labai prasau Jusu patarimo. Noriu nusipirkti elektronine knygu skaitykle. Kaip suprantu, jis skirta tik knygu skaitymui. O kaip suprasti toki prierasa apie prisijungima prie interneto:
"Prisijunkite prie interneto bet kuriuo Jums patogiu metu, atsisiųskite Jums patinkančią knygą ir mėgaukitės nenutrūkstamu ir įtraukiančiu skaitymu."
g.gif
Reikalingas nesiojamas internetas? Skaitykleje galima narsyti, rasyti internete?

O kuri skaitykle geresne: Kindle Wifi 6 ar pocketBook Basic 611?
Atsakyti
Suprasti reikia tai, kad joje įdiegta bevielio tinklo įranga ir su jo pagalba galėsite prisijungti prie bevielio interneto.
Atsakyti
QUOTE(pedagogas @ 2012 05 29, 12:09)
Suprasti reikia tai, kad joje įdiegta bevielio tinklo įranga ir su jo pagalba galėsite prisijungti prie bevielio interneto.

Dekui uz atsakyma.
Atsakyti
Sveiki, gal kam teko naudotis Zune programa? Susiinstaliavau ja kompiutery, sinchronizuojasi su mob.telefonu, perkelia foto ir tt, taciau kaip tas foto issaugoti tiesiogiai i pc, kaip jas is tos programos iskelti, kad galeciau pvz persiusti per skaipa, prisegti prie gmailo?
Atsakyti
QUOTE(Dinastija @ 2012 05 18, 15:23)
Pirkti naują telefoną plius papildomai atskirą pdf skaitytuvą? g.gif Manau pinigų suma gausis vistiek tokia pati kaip ir vieno Note. Tokiu atveju rinkčiausi vieną Note, nemėgstu tampytis daug daiktų. Geriau mane informuokite ar visos tos telefono funkcijos vertos tokios kainos? smile.gif Tik nesakykit, kad neišnaudosiu visų funkcijų. Nei vienas jų neišnaudotų biggrin.gif Man reikalingas telefonas ne vien dėl skambučių ir sms. Kaip jau minėjau daug naršau internete, skaitau pdf knygas, naudojuosi mp3 grotuvu, navigacija, fotografuoju, žiūriu filmus. Kiekvienai šiai funkcijai atskiro aparato juk nepirksiu blink.gif

As savo iphone4 iskeiciau i Samsung Galaxy note.... isvados: ekranas tikrai puikus- didelis, ryskus, fotografuoja labai gerai - nustebino kokybe, o bet taciau pats valdymas, meniu, bent jau man, kazkaip labai nepatogus, sudetingas - kol galiausiai ima ir sunervina.... unsure.gif gal reikia gero pusmecio adaptacijai lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti