Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilūs telefonai

sveiki ,reik pagalbos padekite doh.gif turiu telefona Samsung Galaxy mini

ar įmanoma šiam telefone nusistatyti atsisiųstą melodiją kaip skambėjimo toną ? Tikrai nerandu kaip ,susiradau toki saiteli gal kam pades ,bet pas mane tokiu variantu telefone nera doh.gif stai cia My Webpage
Atsakyti
QUOTE(boruzele78 @ 2012 02 23, 08:28)
sveiki ,reik pagalbos padekite  doh.gif turiu telefona Samsung Galaxy mini

ar įmanoma šiam telefone nusistatyti atsisiųstą melodiją kaip skambėjimo toną ? Tikrai nerandu kaip ,susiradau toki saiteli gal kam pades ,bet pas mane tokiu variantu telefone nera  doh.gif stai cia My Webpage

Aišku galima.
Nesupratau, kokių variantų nėra?
Neranda melodijos?
Pas mane telefonas su android, tai kortelėj susikūriau direktoriją Ringtones
Į ją sudėjau elementariausią MP3 failą ir galima jį pasirinkt melodijų sąraše. Aišku prieš tai reikia atjungt telefoną nuo kompiuterio, kol jis prijungtas telefonas nemato kortelės turinio.

Atsakyti
Gal kam teko susidurti - Nokia N8 mano drauge nusipirko, ir irašė iš neto nauja versija programos ( symbian belle), o ta versija kur buvo praniko, tai dabar ta nauja versija labai strigina telefona, ar jau negalima gražinti kaip buvo su ta pacia versija kaip buvo pirkas, ar yra nete kur parsisiųsti Simbian3 versija.?

Nes šita versija Nokia N8 turetu tikti, bet va strigineja ir šypsenėlės: http://www.nokia.lt/...t-1todtmt34105c
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meege: 25 vasario 2012 - 17:22
QUOTE(Meege @ 2012 02 25, 17:58)
Gal kam teko susidurti - Nokia N8 mano drauge nusipirko, ir irašė iš neto nauja versija programos ( symbian belle), o ta versija kur buvo praniko, tai dabar ta nauja versija labai strigina telefona, ar jau negalima gražinti kaip buvo su ta pacia versija kaip buvo pirkas, ar yra nete kur parsisiųsti Simbian3 versija.?

Nes šita versija Nokia N8 turetu tikti, bet va strigineja ir šypsenėlės: http://www.nokia.lt/...t-1todtmt34105c

Aš tai siūlyčiau nueiti ten, kur taiso telefonus ir pasiklausti jų, nes jų darbas taisyti ir jie tui žinoti. Gali tekt sumokėt kelis litus, bet bus tiksliai ir greitai smile.gif Dar galima padaryti restore to previous version ar kazka tokio, nes ismanieji telefonai daro atsargines kopijas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2012 02 07, 13:42)
O kokie skirtumai tarp Samsung Galaxy Y ir GALAXY Gio?

Galiye palyginti čia:
Telefonų palyginimas
Pagal tai matosi, kad Samsung Galaxy Gio yra truputi geresnis, nes turi geresnę kamerą, didesnį ekraną, daugiau spalvų, ilgiau laiko baterija (bet kadangi turi daugiau spalvų, manau laikys panašiai smile.gif ), toliau neskaitant keletos nereikšmingų funkcijų jie vienodi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donamei: 27 vasario 2012 - 10:54
QUOTE(donamei @ 2012 02 27, 11:53)
Telefonų palyginimas
Pagal tai matosi, kad Samsung Galaxy Gio yra truputi geresnis, nes turi geresnę kamerą, didesnį ekraną, daugiau spalvų, ilgiau laiko baterija (bet kadangi turi daugiau spalvų, manau laikys panašiai smile.gif ), toliau neskaitant keletos nereikšmingų funkcijų jie vienodi smile.gif

O kaži blysktė yra? g.gif Gio telefone
Atsakyti
Kokia jūsų nuomone apie šiuos telefonus?
samsungs s5360 galaxy
user posted image
samsungs S5570
user posted image

Atsakyti
sveiki dukra turi vodafone 845,bet jame nera zaidimu. gal kas zinote,gal reikia kokios programos?
Atsakyti
Turiu biški klausimų del samsungs s5360 galaxy:
Ten yra jau bevielis internetas šitam telefone?
Dar neradau žaidimu telefone, kaip jos galima parsisiųsti?
Ir dar į atminties korele idejau Video avi formata rašo nė viena programa šio veiksmo negali atlikti, tai kokius formatus šitas telefonas skaito? Ar reikia kažka parsisiusti?
Atsakyti
Meege , internetas yra,paieskokit per meniu smile.gif Zaidimus per apps parsisiuskit, juk androidas. Del video nezinau,paskaitykit manual, turi buti 'supported video' ar pan, o jei lietuviskas manualas tai 'palaikomi video formatai'. smile.gif
Atsakyti
Ar kam taip buvo "samsungs s5360 galaxy" ijungiau gmail pašta ir dabar rašo aš jo negaliu išjugti niekiap kaip cia yra? Ten buvo gmail ikonele ir va savo pašto nebegaliu nuo telefono išjungti unsure.gif
Atsakyti
ateinu su prasymu, turiu Samsung Galaxy Y Pro smile.gif bandau bet niekaip nepavyksta persiusti sms smile.gif gal kas zino kaip tai padaryt smile.gif
Atsakyti
planuoji pirkti iphona, gal kas naudojat. patarkir kuri labau verta iphone 4 ar iphone 4s?
Atsakyti