Sugedo 5 pagrindiniai Nokios 5300 mygtukai. Gal kas žinote, kaip ištraukti duomenis (labiausiai domina numeriai - jie ne SIM kortoje buvo) iš jos?
MTTC man sugadino telefona buvo nutrukes ikrovimo lizdo laidelis, tai jie kaip prilitavo, tai klaviatura atsisake ((
dabar sugedo kitas telefonas, nezinau kur nest, nes bijau pas juos, niekam tike meistrai. gal galit pasakyt kur gerai taiso? kaina nesvarbi, kad tik pataisytu
dabar sugedo kitas telefonas, nezinau kur nest, nes bijau pas juos, niekam tike meistrai. gal galit pasakyt kur gerai taiso? kaina nesvarbi, kad tik pataisytu
Ka manote apie si telefona ? ar verta pirti ?
http://www.nokia.lt/...nai/nokia-c2-06
http://www.nokia.lt/...nai/nokia-c2-06
QUOTE(Belesa @ 2011 12 09, 23:44)
Sveiki,nezinau ar suorasit mane,turiu toki paprasta telefoniuka lg t300 su lieciamu ekranu. Noreciau paklausti ar yra kazkoks nustatymas,kad kai ateina zinute,kad nerasytu kas atsiunte,o tik kad atejus nauja zinute,kad pamatyciau kas parase tik kai ieiciau jau i pacia zinute? Nu tikiuosi supratot
problemos aprašymas toks pat paprastas kaip ir tavo telefoniukas. Gal vis gi gali aprašyti tiksliau? jei gerai supratau, tai nepatinka, kad kai gauni žinutę, ekrane matosi, kas siuntė? turėtų būti prie žinučių nustatymo konfigūracijoje kaip pakeisti.
QUOTE(aistuliaa @ 2011 11 29, 18:25)
Turiu samsung s5230, nebeveikia el. paštas, rašo, kad mano naršyklėje išjuntas cookie palaikymas. Kur man jo ieškoti, kaip įjungti?
nejau niekas nepagelbės kur to cookie ieškoti
QUOTE(nikute @ 2011 12 16, 14:56)
Sugedo 5 pagrindiniai Nokios 5300 mygtukai. Gal kas žinote, kaip ištraukti duomenis (labiausiai domina numeriai - jie ne SIM kortoje buvo) iš jos?
jungi su laidu prie kompo ir išsisaugai.
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2011 12 28, 12:34)
nejau niekas nepagelbės kur to cookie ieškoti
pasileidi google.lt http://www.google.lt...5...400&bih=886
ir ten kažkuriam iš puslapių rašo
Start the internet application, click settings, then cookie options
jei padėjo prašom, jei ne naršom toliau
O as pas jus su blondinisku klausimu.
Kai narsau internete telefone samsung galaxy mini viskas ten super mazom raidem, kaip padidinti raides na pati srifta, kad narsant internete iskaityciau?
Kai narsau internete telefone samsung galaxy mini viskas ten super mazom raidem, kaip padidinti raides na pati srifta, kad narsant internete iskaityciau?
naršyklėje turi būti font nustatymų pasirinkimas
QUOTE(mamkaa @ 2011 12 30, 21:14)
bent jau manajame Galaxy (ne mini), kai narsau internete, puslapio apacioje bakstelejus pirstu atsiranda didinimo/mazinimo funkcijos simboliai.
QUOTE(mamkaa @ 2011 12 30, 20:14)
Prilieciat dviem pirstais ir isskeciat
Turiu ir as si telefona, gal kas zinot idomiu zaidimu tinkanciu jam? ir is kur atsisiusti?
Gal ,kas nors žino ,kaip Iphone 4S pasiringti kita ringtona.As atsisiunčiau per itunes muziką į iphoną,dabar noriu skirtingas melodijas priskirti skirtingiems kontaktams,taip kaip galima padaryti su visais kitais telefonais,bet su šituo niekaip neišeina aš galiu keist ringtonus tik iš tų ,kurie yra telefone arba pirkti iš apple store,bet aš noriu savo,ar tai įmanoma ir kaip tai padaryti?