sveikin, gal bus žinančių blackberry messenger veikimo subtilybes? dominta tai, ar jis veikia per internetą ( skaičiuojamas išsiustų duomenų kiekis) ar kaip paprasti sms?
QUOTE(Vook @ 2011 07 08, 11:27)
sveikin, gal bus žinančių blackberry messenger veikimo subtilybes? dominta tai, ar jis veikia per internetą ( skaičiuojamas išsiustų duomenų kiekis) ar kaip paprasti sms?
Jeigu tu per operatoriu uzsisakius blackberry paslauga, tada neturetu skaiciuoti uz interneta.
QUOTE(Pallade @ 2011 07 08, 13:37)
Jeigu tu per operatoriu uzsisakius blackberry paslauga, tada neturetu skaiciuoti uz interneta.
nu pas mane tas planas blackberry, o kaip tada nuskaičiuoja? kaip už sms? bet tas blackberry messenger tai toks kaip vidinis tinklas tarp bleckberry telefonu, ten per specialius kodus tos žinutės siunčias
Sveiki visi,
gal esat susidūrę su tokia problema kaip aš. Žodžiu, neįsideda man į telefoną kito tinklo kortelė, išskyrus Omnitelį. Ten kažkas užblokuota, mes pirkom prieš kelis metus su sutartimi tą telefoną (nokia) ir taip ir liko. Ežys įsideda, o pvz Bitė ne. Ar pati galėčiau išspręsti šitą problemą ar čia jau kreiptis pas Omnitelį?
gal esat susidūrę su tokia problema kaip aš. Žodžiu, neįsideda man į telefoną kito tinklo kortelė, išskyrus Omnitelį. Ten kažkas užblokuota, mes pirkom prieš kelis metus su sutartimi tą telefoną (nokia) ir taip ir liko. Ežys įsideda, o pvz Bitė ne. Ar pati galėčiau išspręsti šitą problemą ar čia jau kreiptis pas Omnitelį?
QUOTE(Keith @ 2011 07 10, 21:09)
Sveiki visi,
eik prie turgaus kur ir atblokuos papigiai
kur parsisiust skype nokia c5-03
man tokia problema iškilo - nusipirkau naują mobilų, samsung C3300, ir bandau prisijungt prie interneto, bet nepavyksta. Esu omnitel abonentė, ir dariau viską kaip parašyta: nusiunčiau aktyvavimo žinutę, gavau duomenis, instaliavau juos telefone, bet kartu su duomenų žinute atėjo žinutė kad mano telefonas nepalaiko kažkokių transliacijos nustatymų...pabandžiau su kita kortele, prie interneto prisijungia, viskas normaliai kaip turi būt, tai tikrai ne telefono kaltė...gal kažko dar neaktyvavau? gal kas turit šitą telefoną ar esat omnitel abonentai ir žinot kaip ten kas?
Sveikutes.Anglijoje pirkau Sony ericsson j108i, bet kai grizau i LT ,lietuviskos korteles nepriima.Musu mieste niekas neatrisa, gal zinote kaip paciai atsiristi?
gal kam nors teko taisyti telefonus Kaune , Ožeskienės gatvėje( ten berods jau ji prasideda )esančioje taisykloje (prie įvairių siuvimo reikmenų parduotuvės, antrame aukšte dar audiniais prekiauja)
įdomu kokie atsiliepimai:)
įdomu kokie atsiliepimai:)
na gal žinot kur superka neveikiančius ar su defektais telefonus Kaune?
Laba.
turbut turit iPhone?
ar esat patenkintos? + ir - galit parasyti?
koki modeli turit? kur pirkot?
turbut turit iPhone?
ar esat patenkintos? + ir - galit parasyti?
koki modeli turit? kur pirkot?