Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilūs telefonai

patarkite, kuris geresnis?
SAMSUNG "Galaxy550" ar "S5750"

dekui LABAI 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hollie @ 2011 04 06, 13:17)
patarkite, kuris geresnis?
SAMSUNG "Galaxy550" ar "S5750"

dekui LABAI  4u.gif  mirksiukas.gif

Kuris geresnis nepasakysiu, bet mano 550 labai trumpai laiko baterija, nors apzvalgoje sako visai kitaip. Jau norejau vezti i garantini, bet pasiskaiciau komentarus, kad daugeliui trumpai laiko. Apie para... verysad.gif
Na, jei visai visai nieko perdien su juo nedaryti, tuomet ir kitai dienai uztenka...
Tarkim rodo puse baterijos, kad dar yra...po vieno pokalbio apie 3-4 min jau rodo, kad liko vos vos ir geltona..po valandos meta pranesima, kad ijungti pakroveja, o po pusvalandzio issijungia visai smile.gif
Jau ipratau visada nakciai ijungti, kad krautusi, nes kai issijunges telefonas - neskamba zadintuvas (cia man irgi minusas).
Masinoje veziojuosi pakroveja masinini...
O siaip patogus telefonas. Nors ne visiems patogu kai ekranas reaguoja i prisilietimus, o ne paspaudimus. As ipratau ir man telefonas su paspaudimais jau nepatogu smile.gif
Dar man buvo svarbu WiFi. Matau, kad S5750 to neturi lyg...
Kai yra WiFi, galima jungtis interneta per routeri. Tuomet nesinaudoja paslaugos tiekejo nemokamas duomenu parsisiuntimo limitas.
Tokia mano nuomone...
Atsakyti
QUOTE(DuoDuo @ 2011 04 06, 13:30)
Kuris geresnis nepasakysiu, bet mano 550 labai trumpai laiko baterija, nors apzvalgoje sako visai kitaip. Jau norejau vezti i garantini, bet pasiskaiciau komentarus, kad daugeliui trumpai laiko. Apie para...  verysad.gif
Na, jei visai visai nieko perdien su juo nedaryti, tuomet ir kitai dienai uztenka...
Tarkim rodo puse baterijos, kad dar yra...po vieno pokalbio apie 3-4 min jau rodo, kad liko vos vos ir geltona..po valandos meta pranesima, kad ijungti pakroveja, o po pusvalandzio issijungia visai smile.gif
Jau ipratau visada nakciai ijungti, kad krautusi, nes kai issijunges telefonas - neskamba zadintuvas (cia man irgi minusas).
Masinoje veziojuosi pakroveja masinini...
O siaip patogus telefonas. Nors ne visiems patogu kai ekranas reaguoja i prisilietimus, o ne paspaudimus. As ipratau ir man telefonas su paspaudimais jau nepatogu smile.gif
Dar man buvo svarbu WiFi. Matau, kad S5750 to neturi lyg...
Kai yra WiFi, galima jungtis interneta per routeri. Tuomet nesinaudoja paslaugos tiekejo nemokamas duomenu parsisiuntimo limitas.
Tokia mano nuomone...

dekui uz tokia info, tada sis modelis atpuola, nes man svarbu, kad laikytu gerai baterija..
dabar renkuosi tarp Samsung S5750 ir Nokia C5 03
kokiu cia atsiliepumu galit pasakyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasicka* @ 2011 03 29, 15:53)
Sveiki,

gal kas parekomenduosit kur Kaune apple iphone 4 telefonui
galėčiau kokybiškai užsiklijuot ant ekrano apsauginę plėvelę, tokią ala "veidrodinę" wub.gif ??? g.gif

Vonioj po dušo, kuomet dar drėgna - mažiau būna dulkių. Tačiau kuo greičiau tai reikėtų atlikti. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(hollie @ 2011 04 06, 18:22)
dekui uz tokia info, tada sis modelis atpuola, nes man svarbu, kad laikytu gerai baterija..
dabar renkuosi tarp Samsung S5750 ir Nokia C5 03
kokiu cia atsiliepumu galit pasakyt  4u.gif

Normaliai naudojant abu laikys iki 2 parų. Nori, kad ilgai laikytų - imk telefoną su mažesniu ekranu ir su paprasta operacine sistema. Bent laikys ~3 paras.
Atsakyti
Turiu klausimėlį - ar yra telefonų, kurių pokalbio pradėjimo (žalias mygtukas) ir užbaigimo (raudonas) būtų mygtukas ne su žalia ar raudona juostele, o žalias ar raudonas ragelis pavaizduotas ?
Atsakyti
QUOTE(minep @ 2011 04 07, 02:03)
Vonioj po dušo, kuomet dar drėgna - mažiau būna dulkių. Tačiau kuo greičiau tai reikėtų atlikti.  biggrin.gif

Nesupratau Jūsų patarimo - gal galima išsamiau .. g.gif
Atsakyti
sveiki noriu isiguti samsung s5230 wifi arba samsung s5230 red. Ar ta wifi funkcija pasiteisina ir gaudo ta bevieli interneta??? Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadina @ 2011 04 11, 20:28)
sveiki noriu isiguti samsung s5230 wifi arba samsung s5230 red. Ar ta wifi funkcija pasiteisina ir gaudo ta bevieli interneta??? Aciu uz patarimus  4u.gif

Jeigu daug narsote internete, tai pasiteisina, nes ijungus wifi nesiskaiciuoja Mb, kuriuos gaunate is mob paslaugos tiekejo.
Ir namuose, ir pas draugus galite jungtis. Ir siaip istaigose, kavinese, kur yra prieinamas internetas laisvai, nusistacius ismeta pranesimus, kad aptiktas naujas laisvas tinklas.
Kalbu apie kita telefono modeli, bet nemanau, kad tai turi reiksmes.
Atsakyti
Va va, mane irgi domina wi-fi.
Gal galite placiau nupasakoti, kaip butent prisijungti, nes pas mane namie bevielis internetas, bet per telefona neprijungia, gal kokiu nustatymu ar kodu reikia. Patarkit kas zinot.

Ir dar. Ar naudojantis wi-fi as mokesiu tele2, ar teo uz interneta?
Atsakyti
QUOTE(Lexa @ 2011 04 17, 16:30)
Va va, mane irgi domina wi-fi.
Gal galite placiau nupasakoti, kaip butent prisijungti, nes pas mane namie bevielis internetas, bet per telefona neprijungia, gal kokiu nustatymu ar kodu reikia. Patarkit kas zinot.

Ir dar. Ar naudojantis wi-fi as mokesiu tele2, ar teo uz interneta?

Jau gavau atsakyma biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal ir nelabai vietoje cia tokia tema, bet noriu pasisakyti ir paklausti.

Taip nutiko, kad seimos aplinkoj teko susidurti su "blake". Rade blake isbandeme patys ideje SIM kortle, is kito tel. paskambinom i ja, viskas kuo puikiausiai ir labai aiskiai girdisi. Pasiklausymo prietaisiuko savininkui negrazinom, bet zinom, kad tas zmogus ir vel klausosi pokalbiu. Vaiksto su ausinemis ir net neslepia nuo aplinkiniu.

Sakykit, ar imanoma be jokios blakes tiesiog zinant to zmogaus tel.nr. kazkaip pasiklausyti, kas vyksta to telefono aplinkoje? Tarkim, jei i mano mob. tel. tikrai nera nieko papildomo imontuota, ar gali tas zmogus, zinonadamas mano tel. numeri, girdeti, kas vyksta mano aplinkoje net nepaskambines man? g.gif

Busu dekinga uz atsakymus 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2011 04 08, 21:09)
Turiu klausimėlį - ar yra telefonų, kurių pokalbio pradėjimo (žalias mygtukas) ir užbaigimo (raudonas) būtų mygtukas ne su žalia ar raudona juostele, o žalias ar raudonas ragelis pavaizduotas ?

yra.

Atsakyti