Sveiki. Praeitais metais, prieš Kalėdas nusipirkau Samsung GT-C3300K. Ir iki dabar nesugalvojau, ką daryti su kai kuriom problemėlėm:
1. Neveikia jokie parsisiųsti žaidimai. Vis rašo: blogi jar, neteisingi jar, sugadinti jar, nepilni jar ir pnš. Žaidimus siunčiuos iš svetainių kur rašo, kad jie pritaikyti tik tam telefonui. Būtu neblogai tūrėti keleta žaidimų, kai reikia prastumti laiką. O telefone tik vienas kortų žaidimas, ir visi kiti free trial. Tai ten su tais trial nieko nepažaisi.
2. Ar įmanoma uždėti animacijas kaip ekrano foną? Man atrodo, kad ne, bet net stebiuosi kodėl. Netgi ant seniausiu telefonų įmanoma uždėti, su mažyčiais ekranais ir kodėl ant tokio - neįmanoma
3.Telefonas turėtu atidaryti mp4 failus, bet jų neatidaro. Taip pat ir su kai kuriais 3gp failais. Iš vienos svetainės visi veikia, bet norėtųsi turėti su geresne vaizdo kokybe, kaip tokiam telefonui ten ji per prasta. Iš BTT buvau parsisiuntus 3gp telefono kilpų paketą - nė vienas neina.
4. Neveikia internetas. Gal aš jo nemokų įjungti? Visada rašoUžklausa nepavyko. Kokias svetaines aš tik nerašiau, vis tiek tas pats.
Labai prašau padėkit nors su viena iš šių problema