Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilūs telefonai

Sveikos 4u.gif greitai baigsis sutartis su bite ir norėčiau ją pratesti. Esu nusižiūrėjusi HTC Desire mob.telefoną. Prašau,pasidalinkite savo nuomonėm,nes už tokia kainą norisi tūrėti tikrai gerą daiktą g.gif
Atsakyti
aš apžiūrėjau įvairias akcijas ir galvoju nokia 5230 imti smile.gif pasidalinkit įspūdžiais apie šį telefoną smile.gif
Atsakyti
Nezinau kam cia SE nepatinka, bet man jis 100kart geriau uz tas noskes, kuriu baterijos silpsta jau po metu. Turejau SE bent 7 musu seimoje, per kokius 8 metus. Bet nusiskundimu neturiu, teisingai, kazkas del krovimo lizdo pastebejo, bet pas mus seimoje tai atsitiko vyrams , kurie isvis nesaugioja ir nesioja uzpakalineje kiseneje o dar po statybas. Mano telefonai visi perejo jiems, nes norisi naujesnio modelio, tad dabar zvalgausi tik SE bigsmile.gif O nusivylusi esu kaip tik Nokia
Atsakyti
QUOTE(-Aiva- @ 2010 12 13, 14:55)
užeik čia:  mirksiukas.gif http://www.skype.com...on-your-mobile/ po užrašu ''Download Skype'' paspausk žalią mygtuką su užrašu ''send to my phone'' ir atsiras lentelė kur reikės įrašyti savo mob.numerį ir sms gausi su skype nustatymais. Instaliuosi į tel. ir viskas. Labai paprasta, pati juo naudojuosi per Iphone  thumbup.gif
aha ir mane tai domina  rolleyes.gif

O už internetą mokėti nereikės, kai nusistatai jau skypą?
Beje, gal jis gali būt SE Z770i?
Atsakyti
4u.gif Sveiki gal ka turite žiniu apie telefona..samsung SCH U540..butu idomu,bet anglu nesuprantu,ar galima ji prytaikyti kaip nors sim kortelei... g.gif
Atsakyti
labukas gal kas zinote ker galima atristi nokia N8 pirktas uk rasykite i az gal ir kainas zinote?dekui lauksiu
Atsakyti
QUOTE(Chopard @ 2011 02 17, 16:46)
Sveikos  4u.gif greitai baigsis sutartis su bite ir norėčiau ją pratesti. Esu nusižiūrėjusi HTC Desire mob.telefoną. Prašau,pasidalinkite savo nuomonėm,nes už tokia kainą norisi tūrėti tikrai gerą daiktą g.gif

Vieninteles minusas, tai baterija. Jei narsai internetu tai laiko max para/pusantros paros.. O siaip patogus, greitas, nestringa.
Atsakyti
gal patartūmėte,ar pasakytumėte kuris telefonas geresnis,ir kokie būtų pliusai/minusai- blackberry ar Nokia X3-02 Touch and Type? Iš anksto didelis ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirena97 @ 2011 03 01, 15:28)
gal patartūmėte,ar pasakytumėte kuris telefonas geresnis,ir kokie būtų pliusai/minusai- blackberry ar Nokia X3-02 Touch and Type? Iš anksto didelis ačiū  4u.gif

Manau, kad "Nokia X3-02 yra geriau už mane, nes šios mobiliosios gal kokia nors problema visų sprendimas, galite gauti lengvai. Pavyzdžiui mobiliojo yra užrakintas bet tinklo, galite gauti atrakinimo kodą lengvai pavyzdžiui modelis atrakinti kodas yra prieinamas iš čia. [URL = http://www.unlocking4u.com/] unlocking4u.com [/ URL] tada priedai taip pat galima rasti taip lengva ...
Atsakyti
Sirena97, balsuoju uz Nokia.
Atsakyti
Ačiū už nuomones 4u.gif ką dar kas galvoja?
Atsakyti
Sveiki. Praeitais metais, prieš Kalėdas nusipirkau Samsung GT-C3300K. Ir iki dabar nesugalvojau, ką daryti su kai kuriom problemėlėm:
1. Neveikia jokie parsisiųsti žaidimai. Vis rašo: blogi jar, neteisingi jar, sugadinti jar, nepilni jar ir pnš. Žaidimus siunčiuos iš svetainių kur rašo, kad jie pritaikyti tik tam telefonui. Būtu neblogai tūrėti keleta žaidimų, kai reikia prastumti laiką. O telefone tik vienas kortų žaidimas, ir visi kiti free trial. Tai ten su tais trial nieko nepažaisi. g.gif
2. Ar įmanoma uždėti animacijas kaip ekrano foną? Man atrodo, kad ne, bet net stebiuosi kodėl. Netgi ant seniausiu telefonų įmanoma uždėti, su mažyčiais ekranais ir kodėl ant tokio - neįmanoma doh.gif blink.gif
3.Telefonas turėtu atidaryti mp4 failus, bet jų neatidaro. Taip pat ir su kai kuriais 3gp failais. Iš vienos svetainės visi veikia, bet norėtųsi turėti su geresne vaizdo kokybe, kaip tokiam telefonui ten ji per prasta. Iš BTT buvau parsisiuntus 3gp telefono kilpų paketą - nė vienas neina.
4. Neveikia internetas. Gal aš jo nemokų įjungti? Visada rašo„Užklausa nepavyko“. Kokias svetaines aš tik nerašiau, vis tiek tas pats.
Labai prašau padėkit nors su viena iš šių problema verysad.gif ax.gif blush2.gif g.gif
Atsakyti