QUOTE(agnite @ 2010 12 19, 14:16)
Jeigu SE ir BB jūsų poreikių netenkina, tada įdomu kaip patiktų ta Nokia ar net iPhone ...
Nokia kiek turejau, pretenziju joms neturiu. Gal del to, kad ir nesitikejau is ju nieko ypatingo, kaip is BB, nes sis taigi "ismanusis", o mano paprasta nokia 6760 ne prastesne uz ta ismanuji, kaip paaiskejo. Tik kad neturi wi-fi. Bet turi gps, kurio ismanusis BB neturi. pvz iPhone galima instaliuoti Skype, o BB teko susirasti iScoot , toki skaipo pakaitala (dar kol issiaiskinau kad butent jis atstoja Skype). Ir daugybe funkciju bei programeliu, kuriu iPhonui ir Nokijai galima rasti nemokamai, BB-je - mokamos. Tas mane labiausiai sunervino. As be ju apsieisiu, bet telefonas prarado puse zavesio Nu ir tas, kad BB priristas prie SIM, kuriai uzregistruota Bleckberry paslauga - irgi minusas. Galima nulauzti, kazkokias funkcijas isgauti ir su kita SIM, bet nelegalu yra nelegalu, netenkina manes tokie fintai. Negana to, BB Apps World funkcija Lietuvoje neveikia... kai ta pamaciau, pasijauciau, lyg butu pasityciota is manes - kam parduoti gera brangu telefona kaip kazkoki stebukla, kai jis musu regione pusiau nelegalas kazkoks Bent jau butu ispeje salone, vis ne taip pikta butu. Tiesiog iskart buciau atsisakius sito telefono ir pasiemus kita:) Ai... jau susitaikiau su viskuo, prisidejau is rusisko forumo keleta programeliu, kurios domina (gaila, kad kai kurios nenori veikti). Nu telefonas priciudas toks, tiek tegaliu pasakyti O kai paaugliui sunui pasiskundziau, kad nerandu apps'u, kokiu noriu, jis pasake, kad reikejo pries perkant pasitarti su juo, nes kiekvienas durnius zino, kad Blackberry geriau nepirkti Del SE - jie man patinka, tik nepatinka, kad trumpaamziai Bent jau tie, kuriuos turejau. Gan greit atsiranda problemu - arba funkcija kuri nors streikuoja, arba korpusas nepatvarus, mygtukai blogai veikia... S500i man labai patiko, bet jo valdymo ratukas tokiais astrokais krasciukais, zaidziant zaidimus paskausdavo pirsta. Nu ir problema su pakroveju ir krovimo lizdu, kaip ir kituose SE. Nokijose tokiu bajeriu nepasitaike. Bet as cia kategoriskai nieko ir neteigiu, kalbu tik apie tuos aparatus, su kuriais susiduriau, yra gal visokiu ir tarp SE, ir tarp kitu gamintoju telefonu