Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilūs telefonai

Jaučiu, sugedo mano telefonas. Modelis: Samsung X700. Įsijungti įsijungia, bet tik tam, kad vėl užgestų. O kai prijungiu pakrovėją, tai kad krautųsi reikia tą pakrovėjo kištuką laikyti prie pat, kad kas nors vyktų, rodo, kad kraunasi, bet tik gal kokias keliolika sekundžių. Kas galėtų būti? Ir dar telefono baterijos kontaktai keistai atrodo, tarsi būtų kas išsiderinę, atlinkę (čia tie kontaktai, kur su baterija liečiasi).
Į ką kreiptis, kokia maždaug būtų priežastis, kiek kainuotų taisymas?

HELP
Atsakyti
Sveiki,kazkas ne taip mano Nokia 5530 xpressmusic...Dešiniame tel kampe nuolat mirksi žinučių vokas,tipo perpilyta sim atmintis doh.gif nors ta atmintis net ne sim,o telefono nustatyta g.gif Bandžiau išvis visas žinutes ištrinti-tas pats doh.gif Gal kas buvot susidūrę su tokia problema-būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2010 12 10, 12:48)
Sveiki,kazkas ne taip mano Nokia 5530 xpressmusic...Dešiniame tel kampe nuolat mirksi žinučių vokas,tipo perpilyta sim atmintis doh.gif nors ta atmintis net ne sim,o telefono nustatyta g.gif Bandžiau išvis visas žinutes ištrinti-tas pats doh.gif Gal kas buvot susidūrę su tokia problema-būčiau labai dėkinga 4u.gif

gal mms bandomas priimti telefone? tada vokas su savaržėle šiaip būna.
arba gal bent vienas sms guli siunčiamuose?
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2010 12 10, 12:48)

atsidarot PRANEŠIMAI, dešinysis klavišas ir SIM pranešimai. tuos ištrinkit ir nebemirksės.
Atsakyti
Sveikos,
Nesugalvoju pirkti ar ne Sony Ericsson x8 ax.gif Telefono kaip ir reikia, o apsispresti sunku. Tai kol kas apsistojau ties siuo.
user posted image
Ar kas turit? Patinka, patogu? Kaip baterija laiko? Nenoreciau krauti kas diena kaip Iphono doh.gif O gal koki kita rekomenduotumet uz panasia kaina? Pribumbasai reikalingi 4u.gif
Atsakyti
Asmeniskai as neimciau Sony Erricsono, bet tik todel, kad kiek ju turejau, o buvo nemazai kartu sudejus mano, vyro ir sunaus telefonus, tai pas visus juos pirmiausia problemos su krovimo lizdais ir pakrovejais - kazkaip per greit iseina is rikiuotes. Ta prasme, kad neatlaiko telefono tarnavimo laiko, o tai jau didelis minusas. bet kaip su situo konkreciu modeliu - nezinau. Gal jame tos problemos nebus. Ir siaip su SE kitokiu problemeliu buna - neypac patvarus, tai programine iranga streikuoja, tai korpusas lengvai pazeidziamas. Kiek turejau Nokia telefonu priekaistu jiems praktiskai neturiu, del Samsung - kaip kuris, o vat SE nepasiteisino tikriausiai visi... Paskutini pirkau sunui pries gerus 3 metus, tai jo korpusas dabar jau baisus. Aisku, paauglys gal ir nepasaugo kaip reiketu, bet kad sitaip aptrupejes butu - tai nezinau iki kokio laipsnio reikia nesaugoti, tikrai ne del to jis toks. O kadangi tlf atlenkiamas, nera kaip pakeisti korpusa. Plius tenka daznai perkraudineti, nes kazkas pastringa. Daugiau SE, kuriuos turejome, neatlaikydavo nei poros metu, sugesdavo galutinai. Netspatus smugiams biggrin.gif Uztenka keliskart pamesti is ranku, ir isina is rikiuotes biggrin.gif Pradzioje jais labai susizavejau - gan pigus, uz ta pacia kaina kur kas daugiau funkciju nei Nokijoje ar kitame brangiame telefone, ir dizainas grazus, man patinka, ir meniu pakankamai lengvas. Bet... Per kokius 4 metus suvartojome ju gal 5, dar ir mano mama buvo pasiemusi is salono, paklause manes, kad geras, tai irgi nusivyle. Ji dar bande nesti i garantini, bet ten vis tiek po 15lt rodos ima vien uz apziura, ir galiausiai nieko nepese - telefona teko ismesti, po keleto bandymu taisyti. O butent del sito modelio - kaip ir sakiau, nezinau nieko. Idomu butu kad pasipasakotu kas toki turi. Tik cia rodos naujas modelis? Tai dar niekas tikriausiai nebus jo naudojes ilgiau kaip metus ar bent pusmeti, kad daugiau papasakoti.
Atsakyti
Aciu labai uz atsakyma 4u.gif Sudvejojau dabar.. Pazystama irgi panasiai apie Se atsiliepe unsure.gif Dar pasizvalgysiu tarp androidiniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marie-Antuanette @ 2010 07 21, 10:50)
Kaip skype parsisiust?  unsure.gif

užeik čia: mirksiukas.gif http://www.skype.com...on-your-mobile/ po užrašu ''Download Skype'' paspausk žalią mygtuką su užrašu ''send to my phone'' ir atsiras lentelė kur reikės įrašyti savo mob.numerį ir sms gausi su skype nustatymais. Instaliuosi į tel. ir viskas. Labai paprasta, pati juo naudojuosi per Iphone thumbup.gif

QUOTE(l'emurė @ 2010 10 16, 12:22)
Gal žinot,kaip iphone skambėjimo toną norimą dainą nusistatyt?

aha ir mane tai domina rolleyes.gif
Atsakyti
As tai kai mazumele nusivyliau savo Blackberiu, dar karta perziurejau telefonus ir dabar seile varvinu i Nokia E73 biggrin.gif Tik kad kol kas uztenka tu aparatu, palauksiu pavasario su naujais pirkiniais, iki to laiko gal dar apsigalvosiu. Bet siai minutei imciau ta. Gal koks IPhone 4 patiktu labiau, bet brangokai gaunasi, todel apsistojau ties E73. Dar man rode Samsung Galaxy kazkuri is modeliu, sake neblogas, drauge turi, bet Samsungams irgi nejauciu labai dideliu simpatiju - uz SE geriau, bet irgi su kaprizais, todel nutariau ziureti nokijas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JaunaMamyte @ 2008 09 25, 20:54)
Kaip jums naujasis apple iphone?
Labiausiai erzina per šalčius, kai pirštines tokiu oru reikia nusiiminėti norint atsiliept/paskambinti doh.gif Nežinau ar pirkčiau tokį telefoną, bet kad jau gavau dovanų, tai naudoju...
Atsakyti
QUOTE(Mitsė @ 2010 12 19, 11:28)
Labiausiai erzina per šalčius, kai pirštines tokiu oru reikia nusiiminėti norint atsiliept/paskambinti doh.gif Nežinau ar pirkčiau tokį telefoną, bet kad jau gavau dovanų, tai naudoju...

Tai kad ir su mygtukiniu as nusimaudineju pirstines, nes vis prispaudau kur nereikia, jei nenusiimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2010 12 13, 14:28)
As tai kai mazumele nusivyliau savo Blackberiu, dar karta perziurejau telefonus ir dabar seile varvinu i Nokia E73 biggrin.gif  Tik kad kol kas uztenka tu aparatu, palauksiu pavasario su naujais pirkiniais, iki to laiko gal dar apsigalvosiu. Bet siai minutei imciau ta. Gal koks IPhone 4 patiktu labiau, bet brangokai gaunasi, todel apsistojau ties E73. Dar man rode Samsung Galaxy kazkuri is modeliu, sake neblogas, drauge turi, bet Samsungams irgi nejauciu labai dideliu simpatiju - uz SE geriau, bet irgi su kaprizais, todel nutariau ziureti nokijas smile.gif

Jeigu SE ir BB jūsų poreikių netenkina, tada įdomu kaip patiktų ta Nokia ar net iPhone g.gif ...
Atsakyti