Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilūs telefonai

O aš turiu Samsungą (SGH) X700. Labai geras, ir nuotraukų kokybė, ir susikalbėti įmanoma biggrin.gif Tik tiek, kad laiko tik 2 - 3 dienas. Bet jau įpratau krauti thumbup.gif
Tik dabar paskolinau broliui.

Bet vis dėlto liksiu ištikima NOKIA telefonams.
Pat turiu Nokia 6230. Jau senas. biggrin.gif Bent bateriją reiktų pasikeisti. Yra žaidimų, kamera. Bet kadangi jį jau seniai turiu, tai truputį telefone vaizdas liejasi. Yra blooetooth funkcija. Pardavime šio senuko lotuliukas.gif jau nėra.

Ir dar turiu Nokia 3100. Ilgai laiko (6-7 dienas). Funkcijos kaip normalaus telefono, tik nėra kameros. Mažoka funkcijų, bet kolkas pakanka mirksiukas.gif

Gal kas žinot dabar "rinkos" kainas? Kiek šiuo metu kainuoja Nokia5300 XpressMusic telefonas? Internete neberandu informacijos verysad.gif

Ar tikrai tie SonyEricsson'ai tokie geri kaip čia sakot? Nes ir aš jau ėmiau krėstis lotuliukas.gif jais. O kaip jų baterija, ar ilgai laiko? g.gif
Atsakyti
Sony Ericsson K750 imčiau, jei turėčiau daug pinigų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 09 01, 21:45)
Sony Ericsson K750 imčiau, jei turėčiau daug pinigų smile.gif

Jis ne taip brangiai ir kainuoja. Tik 650Lt, jei perkant nepasirašius sutartį su kokia telekomunikacijų firma. Va kai jau 900 telefonas kainuoja, tai čia jau brangu. O štai ką aš pastebėjau - kad šie telefai laikui bėgant pinga yahoo.gif
Papildyta:
Dar viena pastabėlė - prašau negadinti nei jums, nei man akių lotuliukas.gif - t.y. kai kurio teksto nerašykit geltonu šriftu, pasirinkit kokią ryškesnę spalvą, kuri matytųsi fone, o ne kad reikėtų tekstą "užjuodint" norint perskaityti, kas ten parašyta blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 08 31, 10:29)
MB turi SE K750 ir aš tokio noriu :/ Nerealus telefonas.

Ir kas ten tokio nerealaus? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 09 03, 00:11)
Ir kas ten tokio nerealaus? g.gif  biggrin.gif

Iš tų „navarotų“ yra geros kokybės fotikas (su filmavimo galimybe, jei neklystu), integruotas MP3. Galima laisvai prisijungt prie kompo, susikelt theme's, paveiksliukus, muziką, žaidimus (iškart laidas būna duotas, kaip nedaugumoj telefonų), bluetooth yra. Šiaip grafika ir valdymas man patinka.

Oficialus šio telefono puslapis
Atsakyti
Šiuo metu geriausia telefonai yra Sony ericsson smile.gif Garso, vaizdo kokybe, budėjimu ir t.t ax.gif

Na ankščiau tikrai buvo nk verti ir dažnai gesdavo... tie seni modeliai... Bet va db visi nauji yra tikrai lb geri, kas turi nesiskundžia tikrai, telefonai ne vieneriems metams. Db jie net nokia pralenkė rolleyes.gif cool.gif bigsmile.gif ax.gif Aišku aš nesakau, kad samsung yra blogi, gal pora modelių ir nk... bet kad turėjo atlenkiamus, tai ekranai greitai pareidavo lb....
Atsakyti
Dar norėčiau sužinot jūsų nuomonę apie Nokia 5300 XpressMusic telefoną. Kaip jums jis? g.gif Apie jį šiuo metu galvoju smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 07 rugsėjo 2007 - 19:26
QUOTE(Mona187 @ 2007 09 07, 20:24)
Dar norėčiau sužinot jūsų nuomonę apie Nokia 5300 XpressMusic telefoną. Kaip jums jis? g.gif Apie jį šiuo metu galvoju smile.gif
user posted image

Stumdomas dangtelis... Įdomu kiek laiko atlaikys kontaktai, ar po pusmečio neteks nešti remontui.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 09 07, 21:31)
Stumdomas dangtelis... Įdomu kiek laiko atlaikys kontaktai, ar po pusmečio neteks nešti remontui.

Jei su garantiniu, tai ir neščiau. Kiek atsiliepimų girdėjau, tai muzika per jį gerai skamba. Be to, reiks ir pasaugot jį žinoma. Bet reikia imt jį, kol vėl nepakeičiau nuomonės, o tai su manim visko gali būt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 09 07, 23:39)
Jei su garantiniu, tai ir neščiau. Kiek atsiliepimų girdėjau, tai muzika per jį gerai skamba. Be to, reiks ir pasaugot jį žinoma. Bet reikia imt jį, kol vėl nepakeičiau nuomonės, o tai su manim visko gali būt biggrin.gif

Na telefonas skirtas darbui ir bendravimui. O klausytis muzikos g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 09 07, 23:39)

Aš turiu atstumiamą telefoną daugiau nei metus ir aišku jį naudoju lb daug, bet dar nesugedo smile.gif Tik ten ne Nokia ax.gif
o dėl muzikos galiu pasakyt, kad geriausia muzika turi tik Sony Ericsson ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas del muzikos, tai rekomenduoju SE walkmana w610. Dziaugiuos, kad ji pasirinkau, muzikos kokybe superine! thumbup.gif
Atsakyti