Nu siaip ne taip gavosi man su "Alive Video Converter" programele ,jinai tikrai paprasta ir patogi,tik gaila parsisunciau ir netinka serial kodas ,tai kazin ar ilgai as ja turesiu
Papildyta:
Ir siaip keista dariau i 3gp faila,tai vistiek netiko,o tiko tik 3G2 failas
QUOTE(JaunaMamyte @ 2008 09 25, 20:54)
Kaip jums naujasis apple iphone? ar planuojate pirkti?
Turiu ir labai patenkinta Ypač patinka videoringtone'ai Fainiai, kad visi sms tekstai matomi viename lange su tuo pačiu žmogum. Geras garsas. Ryškus vaizdas. man jis idealus
QUOTE(svete @ 2009 05 08, 22:20)
Nera I-phone lietuviu kalbos
Na va, turiu ir as. Ka galiu pasakyt, labai paprastas valdymas, net vaikas sugebetu naudotis. Didelio ispudzio nepadare. Siulau vyrui atiduot-neima.
P.s. sms rasyt tragedija. Kol sukurpiu teksta, praeina amzinybe. Truksta klaviaturos.
Aš turiu jo kopija, broli dvynį, kaip sakoma, vyrui pirkau, bet jis juo nesinaudoja, nes jis nesukraibo nei raidžių, ilgai ieško numeriu iš telefonų knygos, ir t.t. Vienu žodžiu ne kas ir man, daugiau nebepirkčiau jutiminių niekada
QUOTE(violetar30 @ 2009 05 23, 12:06)
man tai idomu ar jis lengvai valdomas su nagais ?
Tas ir yra, kad jis nepritaikytas moterims (mano asm. nuomone). As kadangi, irgi su nagais, tai lb sunku valdyt si aparata, nes nuo nago prisilietimo jis nereaguoja, tada tenka pasukt pirsta taip, kad ekrana liestum pirsto pagalvele. Siuo atveju, man nepatogu, o ypac rasant sms.
P.s. nezinojau, kad pardavinejamos siu telefonu kopijos.
QUOTE(Medinis @ 2008 10 14, 20:40)
Medini, o kas šitie per telefonai?
QUOTE(Noa @ 2009 05 23, 22:41)
Medini, o kas šitie per telefonai?
Tai kinų gamybos garsių firmų modelių kopijos. Dažnai su papildomomis funkcijomis, kurių originaluose nėra. Tarkim Windows operacine sistema ir įmontuotu GPS imtuvu.
QUOTE(LaPerla22 @ 2009 05 23, 21:32)
P.s. nezinojau, kad pardavinejamos siu telefonu kopijos.
Taip taip yra kopijos, mano pvz, vadinasi HIPhone o su nagais tikrai jo valdyti neina tuom man jis ir nepatinka
Aš ir jau turiu. Kažkaip labai greit perpratau kaip juo naudotis, labai jau viskas ten paprasta
As susiduriau su problema
Mano telefonas yra nokia 5300. Bet kazko man neveikia pagrindinis mygtukas.
Gal zinot ar toki dalyka iseitu pataisyti ar teks pirkti nauja telefona?
Labai dekoju
Mano telefonas yra nokia 5300. Bet kazko man neveikia pagrindinis mygtukas.
Gal zinot ar toki dalyka iseitu pataisyti ar teks pirkti nauja telefona?
Labai dekoju
Noriu pirkti Samsung s5230 star, gal galite parašyti savo atsiliepus apie ši telefoną.