Pagal ekrano rezoliuciją darei? Per didelę rezoliuciją nustačius, klaidą telefonas meta.
Nokia PC Suite manau, kad turi konvertavimui skirtų priemonių, tai siūlau jas ir naudot.
QUOTE(JaunaMamyte @ 2008 09 25, 20:54)
Kaip jums naujasis apple iphone? ar planuojate pirkti?
MB turi, jis del jo svaigo, kai dar net nebuvo pasirodes. Naudingas daikciukas, ypac kelionej. Sau nepirkciau, jis man per didelis ir nemegstu touch- screen telefone is principo.
QUOTE(LaPerla22 @ 2009 05 07, 19:40)
As jau 3metai tik touch screen telefonus naudoju, tik dar su klaviatura. Man asmeniskai tai labai patogus, praktiski telefonai (mazi laptopu variantai). Valdymas superinis
Beje, kita sav. gausiu iPhone 3G. Ziuresiu, kas cia per variantas
Beje, kita sav. gausiu iPhone 3G. Ziuresiu, kas cia per variantas
Manau, kad labai patiks, jei patinka touch screenai ir rasyti sms su QWERTY klaviatura. Pradzioj, kol apsiprasi, bus keista, ypac, jei dirbi su Windows. Jei su Mac - jausies, kaip namie
QUOTE(svete @ 2009 05 07, 22:54)
Manau, kad labai patiks, jei patinka touch screenai ir rasyti sms su QWERTY klaviatura. Pradzioj, kol apsiprasi, bus keista, ypac, jei dirbi su Windows. Jei su Mac - jausies, kaip namie
Visa laik naudojaus Windows. Na, bus nauja idomi patirtis su naujuoju zaisliuku
O tu gal pati naudojies siuo iPhone 3G?
Vyras turi ta pirmaji I-phone, ne 3G. Jei is estetines puses, jis man labiau patinka, nes yra visas metalinis. Pradzioj buvo labai idomu, tai tyrinedavau. Mes namie turim Mac, tai nebuvo sunku priprasti. Patogu, kad I-podas ir telefonas vienoj vietoj, jei kelionej prireikia susirasti ka nors - parduotuve, degaline ar panasiai, gali is karto ten paskambinti.
Paziurek Steve Jobs pristatyma, cia pora menesiu pries isleidziant I-phone
Pirma dalis
Antra dalis - daugiau kaip naudotis
Paziurek Steve Jobs pristatyma, cia pora menesiu pries isleidziant I-phone
Pirma dalis
Antra dalis - daugiau kaip naudotis
MB turi liečiamą tel, tai oj oj kiek kartų stebėjau jo kovas su savimi,kad nemesti to tel į sieną
QUOTE(Baltija @ 2009 05 08, 15:47)
MB turi liečiamą tel, tai oj oj kiek kartų stebėjau jo kovas su savimi,kad nemesti to tel į sieną
O kokios gali buti kovos su touch screen? Taigi, nera patogesnio varianto uz lieciama
O as kaip tik pripratus prie sito gerio ir visus kitus tel. barskinu per ekrana Iprotis Man tos knopkes labai nepatogu.
I-phone nera pilno MS office palaikymo, jei tau tai svarbu
Pasiziurinek ivairius video, kaip naudotis ir kokios yra galimybes, kad jas isnaudotum. Nes tureti ji tik skambinti ir atsiliepti nera prasmes. Instrukciju man atrodo prie I-phono nera prideta
Smagu kelionej issitraukt paziuret filma ar nuotraukas. Dar smagu, kad isijungus i Mac, jis automatiskai pasidaro update'a
Zaidimai smagus, kai ner ka veikti ko nors laukiant. Gali narsyti inetnete, nepraleisti aukciono e-bay.
MB sake labiausiai patinka ekranas ir lietimo tikslumas, sake visiems kitiems iki tokio touch screen tikslumo dar 100 metu, kokybiskas garsas. Nei vienas telefonas neturi tiek visko, kiek sitas. Labai atsparus smugiams ir braizymui, MB turi jau metus, o atrodo kaip naujas, nors nesioja ji be deklo ir nukrites n-kartu ant saligatvio jau buvo.
http://www.apple.com/iphone/
Atsparumas braizymui
Nera nesudauzomas, bet turi pasistengti
Ziauru ziuret
Pasiziurinek ivairius video, kaip naudotis ir kokios yra galimybes, kad jas isnaudotum. Nes tureti ji tik skambinti ir atsiliepti nera prasmes. Instrukciju man atrodo prie I-phono nera prideta
Smagu kelionej issitraukt paziuret filma ar nuotraukas. Dar smagu, kad isijungus i Mac, jis automatiskai pasidaro update'a
Zaidimai smagus, kai ner ka veikti ko nors laukiant. Gali narsyti inetnete, nepraleisti aukciono e-bay.
MB sake labiausiai patinka ekranas ir lietimo tikslumas, sake visiems kitiems iki tokio touch screen tikslumo dar 100 metu, kokybiskas garsas. Nei vienas telefonas neturi tiek visko, kiek sitas. Labai atsparus smugiams ir braizymui, MB turi jau metus, o atrodo kaip naujas, nors nesioja ji be deklo ir nukrites n-kartu ant saligatvio jau buvo.
http://www.apple.com/iphone/
Atsparumas braizymui
Nera nesudauzomas, bet turi pasistengti
Ziauru ziuret
gal kartais zinote, kaip iphone isivesti LT kalba? atrisineti nereikia, imtas is omnitelio.
butu didelis aciu uz pagalba
QUOTE(Ksantipe @ 2009 05 08, 19:12)
gal kartais zinote, kaip iphone isivesti LT kalba? atrisineti nereikia, imtas is omnitelio.
Nera I-phone lietuviu kalbos