Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilūs telefonai

QUOTE(Katusik @ 2009 04 14, 20:04)
Sim pasistumia, bet neatšoka  schmoll.gif  doh.gif

jeigu pakankamai giliai stumi ir neatšoka, tada ko gero nešk meistriukui wink.gif

QUOTE(Wild_Romance @ 2009 04 14, 20:05)
Sveikos 4u.gif
ka manot apie Nokia 7210
gal kas turi? g.gif
ruosiuosi pirkti,bet noriu paklausti jusu patarimo g.gif
ar geras jis?kokios problemas kelia ir pan?

labai neblogas santykis tarp kainos ir funkciju wink.gif
dizainas - mano akimis žiūrint geras, tiesa mygtukai nelabai pritaikyti SMS rašymui wink.gif O šiaip didelių kažkokių minusų jame nematau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(naktine` @ 2009 04 14, 21:27)

labai neblogas santykis tarp kainos ir funkciju wink.gif
dizainas - mano akimis žiūrint geras, tiesa mygtukai nelabai pritaikyti SMS rašymui wink.gif O šiaip didelių kažkokių minusų jame nematau wink.gif

o kaip tie mygtukai nepritaikyti?
ta prasme sunku ispausti juos? blush2.gif
Atsakyti
Ka manot apie SE W302 ?
Atsakyti
nu iphona gavau dovanu..ir nepasakyciau kad patinka... touchscreenas gerai, bet tepasi nuo pirstu..nepatogu sauleje...ir nu ka zin..siaip gaila jei kur numeti biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Wild_Romance @ 2009 04 14, 21:32)
o kaip tie mygtukai nepritaikyti?
ta prasme sunku ispausti juos? blush2.gif

klaviatūra ištisinė, mygtukai lyg viena plokštuma, tai man pvž. nepatogu wink.gif ypač kai nagučiai yra biggrin.gif
Atsakyti
Ar tikrai telefonai, parsiduodantys bitėje, pririšti prie bitės ir negalima juose naudoti kitų tinklų sim kortelių (pavyzdžiui telemaximos)? g.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 20 balandžio 2009 - 09:48
Help! help.gif Turiu tokia problemėlę,gal kas pagelbėtų.
Mano dukra turi telefoną NOKIA 5220 XPRESSMUSIC. Na žaide žaidė ir prisižaidė- uždėjo slaptažodį ant atminties korteles ir,kas be ko,ji pamiršo.
Ir formatuoti jos neleidžia,vis prašo slaptažodžio. unsure.gif Nokia centre sakė kad jo atkurti neįmanoma,gali tekti pirkti naują kortelę verysad.gif
Gal yra koks būdas atkasti tą slaptažodį,ar kaip nors kitaip atblokuoti?
4u.gif Gal kam nors teko susidurti su panašiu atveju? ax.gif
Atsakyti
turiu NOKIA 7370 jau du metai
niu gerai laiko ir sukutis liuks veikia thumbup.gif jis man toks stiliovas kad dar neatėjo noras keist i kitą schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Mona187 @ 2009 04 20, 10:44)
Ar tikrai telefonai, parsiduodantys bitėje, pririšti prie bitės ir negalima juose naudoti kitų tinklų sim kortelių (pavyzdžiui telemaximos)? g.gif  unsure.gif

bigsmile.gif tai kad galima
Atsakyti
QUOTE(redmoonde @ 2009 04 24, 18:06)
Help!  help.gif  Turiu tokia problemėlę,gal kas pagelbėtų.
Mano dukra turi telefoną NOKIA 5220 XPRESSMUSIC.  Na žaide žaidė ir prisižaidė- uždėjo slaptažodį ant atminties korteles ir,kas be ko,ji pamiršo.
Ir formatuoti jos neleidžia,vis prašo slaptažodžio. unsure.gif Nokia centre sakė kad jo atkurti neįmanoma,gali tekti pirkti naują kortelę verysad.gif
Gal yra koks būdas atkasti tą slaptažodį,ar kaip nors kitaip atblokuoti?
  4u.gif Gal kam nors teko susidurti su panašiu atveju? ax.gif

Pasiskaitinėk, yra žmonių diskusijų nemažai
http://www.google.lt...e...mp;aq=f&oq=
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2009 04 20, 10:44)
Ar tikrai telefonai, parsiduodantys bitėje, pririšti prie bitės ir negalima juose naudoti kitų tinklų sim kortelių (pavyzdžiui telemaximos)? g.gif  unsure.gif

Iš kur tokia info?
Bitėje pririšti TIK Vodafone telefonai bei Vodafone modemai. Anksčiau buvo dar Nokia 6300 ir 3110c rišta, bet dabar visi išskyrus išvardintus anksčiau yra nepririšti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2009 03 21, 02:54)
Taisiau ir pardavinejau tel.savo Vilniuje seskineje po tiltu.Labai geras taisytojas.smile.gif nepamenu,kaip taisiklingai to zmogaus specialybe sakoma biggrin.gif

thumbup.gif Ir mums teko ten porą kartų taisytis- pataisė gerai ir už prieinamą kainą thumbup.gif O Jasinskio gatvėje, tai lupa pinigus kaip reikalas doh.gif
Atsakyti
Sveiki,Gal galesit kas nors man patart,ruosiames i sanatorija su sunum,ir noriu i telefona isikelt multiku,padriau 3gp failu,bet raso kad netinkamas formatas,kokiu failu reiketu padaryt,ar tam kokios programeles reikia,ar apskritai tai imanoma g.gif ,lb to reiktu,einant per proceduras kur reikia pagulet,buciau dekinga uz pagalba 4u.gif

Nokia 6300

Atsakyti