o aš turiu tokią kvailą bėdą su telefonu
vienžo, nusipirkau naują Soni Ericsson W580i (va tokį
įsidėjau į jį SIM kortelę. ir viskas. nebegaliu ištraukti
teoriškai aišku, kaip ji turėtų išsiimti, bet praktiškai niekaip nepavyksta. aš jau net pincetu tą kortą traukiau
gal ks irgi esat susidurę su tokia problema? kaip ištraukti SIM kortą?
QUOTE(Katusik @ 2009 04 10, 14:51)
teoriškai aišku, kaip ji turėtų išsiimti, bet praktiškai niekaip nepavyksta. aš jau net pincetu tą kortą traukiau
Turi pastumti į priekį(paspausti), o tada traukti.
QUOTE(Mona187 @ 2009 04 10, 10:11)
Jau kuris laikas, kai nebegaliu prie savo nokios 7260 prijungti pakrovėjo. Ar nešti meistram telefonų, kad pasižiūrėtų? Kokia būtų problema, koks taisymo pobūdis, ar verta nešti ir kiek tai galėtų kaštuoti?
http://www.vlkk.lt/lit/2298
Pradžiai išimti įdėti bateriją, pravalyti kontaktus, jei įmanoma.
Pakroviklyje gal yra kokia lemputė, pagal kurią būtų galima spręsti, ar nesugedo.
Gal kur stipriai užlenktas laidas buvo, tai tą vietą palankstyt.
O paskui jau nešt meistreliam, tegu tikrina, kas sugedo.
QUOTE(Katusik @ 2009 04 10, 14:51)
Jei panaši sistema kaip mano k800, tai užkiši nagą iš apačios ir trauki
QUOTE(Palemonas @ 2009 04 10, 13:54)
Turi pastumti į priekį(paspausti), o tada traukti.
SIM pasistumia, bet neišsitraukia
jau bandžiau šitą reikalą
QUOTE(settle @ 2009 04 10, 14:14)
Jei panaši sistema kaip mano k800, tai užkiši nagą iš apačios ir trauki
pamėginsiu, bet vietos kur nagą įkišti ten ne per daugiausiai.
nebent jūsų labai ilgi nagai
QUOTE(Katusik @ 2009 04 10, 18:22)
pamėginsiu, bet vietos kur nagą įkišti ten ne per daugiausiai.
nebent jūsų labai ilgi nagai
Ilgų nagų nereikia, kad užkabintum už krašto ir traukiant į viršų trukteltum.
išbandžiau. neišsiima
gal dar žino kokių būdų?
gal dar žino kokių būdų?
Stumi Sim kortelę gilyn į telefoną ir ji turi atšokti ir išlysti didesnė jos dalis
Papildyta:
kol kas LT salonuose ir parduotuvėse galima rasti Samsung D980 (su lietimui jautriu ekranu), Samsung C5212, Samsung D780 ir D880 (senesni modeliai). T.p. yra UBOND telefonai
Papildyta:
Labai noriu Nokia 7380 (tikriausiai jo tokia neįprasta forma mane žavi )
Tik kiek skaičiau, jis yra gan nepatogus sms rašyti. Gal, kuri turite ir galite pasakyti ar išties taip jau sunku rašyti sms? Ir šiaip kokie atsiliepimai būtų apie šį telefoną?
na, sms rašyti tikrai nepatogu, nes ekranas mažiukas ir tuo ratuku varai per abecelę, kad suspaudyt didesnę sms tenka pavargti jeigu mėgstat sms rašyti, gal ir nelabai tinkamas modelis
Papildyta:
QUOTE(Mona187 @ 2009 04 10, 12:29)
Ir dar, prašau išvardinti visus telefonus su galimybe naudotis 2 SIM viename telefone
kol kas LT salonuose ir parduotuvėse galima rasti Samsung D980 (su lietimui jautriu ekranu), Samsung C5212, Samsung D780 ir D880 (senesni modeliai). T.p. yra UBOND telefonai
Papildyta:
QUOTE(Karamel'e @ 2009 03 16, 00:23)
Labai noriu Nokia 7380 (tikriausiai jo tokia neįprasta forma mane žavi )
Tik kiek skaičiau, jis yra gan nepatogus sms rašyti. Gal, kuri turite ir galite pasakyti ar išties taip jau sunku rašyti sms? Ir šiaip kokie atsiliepimai būtų apie šį telefoną?
na, sms rašyti tikrai nepatogu, nes ekranas mažiukas ir tuo ratuku varai per abecelę, kad suspaudyt didesnę sms tenka pavargti jeigu mėgstat sms rašyti, gal ir nelabai tinkamas modelis
Sveiki, nusipirkau SE W302 ir nesuprantu, kodėl jis leidžia rašyti labai trumpas SMS - suskaičiavau tik 70 simbolių Paskui jau automatiškai dalina į kelias žinutes. Gal ką reikia nustatyti
Ir dar apie žinutes, kaip padaryti, kad veiktų automatinis žodžių rinkimas, ta prasme, kad mygtuką reikia spausti po vieną kartą, o tel. meta žodžių pasiūlymus
Ir dar apie žinutes, kaip padaryti, kad veiktų automatinis žodžių rinkimas, ta prasme, kad mygtuką reikia spausti po vieną kartą, o tel. meta žodžių pasiūlymus
QUOTE(linuke_ @ 2009 04 14, 09:25)
Sveiki, nusipirkau SE W302 ir nesuprantu, kodėl jis leidžia rašyti labai trumpas SMS - suskaičiavau tik 70 simbolių Paskui jau automatiškai dalina į kelias žinutes. Gal ką reikia nustatyti
jeigu naudosite lietuvių kalbą (su nosinėmis ir t.t.), tai sms bus trumpesnė, nes lietuviški simboliai "suvalgo" daugiau. Išjungus lietuvių kalbą sms ilgis turėtų padidėti.
Žodžių parinkimas įmanomas tik anglų, vadinamas T9 žodynas
QUOTE(naktine` @ 2009 04 14, 10:48)
jeigu naudosite lietuvių kalbą (su nosinėmis ir t.t.), tai sms bus trumpesnė, nes lietuviški simboliai "suvalgo" daugiau. Išjungus lietuvių kalbą sms ilgis turėtų padidėti.
nu nieko sau NOKIA su LT raidėm leidžia rašyti normalaus ilgio SMS
ačiū
QUOTE(naktine` @ 2009 04 13, 20:29)
Stumi Sim kortelę gilyn į telefoną ir ji turi atšokti ir išlysti didesnė jos dalis
Sim pasistumia, bet neatšoka
Sveikos
ka manot apie Nokia 7210
gal kas turi?
ruosiuosi pirkti,bet noriu paklausti jusu patarimo
ar geras jis?kokios problemas kelia ir pan?
ka manot apie Nokia 7210
gal kas turi?
ruosiuosi pirkti,bet noriu paklausti jusu patarimo
ar geras jis?kokios problemas kelia ir pan?