Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilūs telefonai

Atsukti varztelius galima tik reikia nusipirkti spec. maza atsuktuva skirta mazesniems varzteliams, ir tada nusipirkti nauja dangteli.viskas imanoma prie geru noru 4u.gif iki mikroschemu nelyskit ir viskas bus ok.
Atsakyti
Gal patartumėte, buvo pirktas Samsung telefonas (be jokių sutarčių), jame buvo įdėta Tele2 SIM kortelė, vėliau Omnitel Extra kortelė, pastarąją išėmiau, bandau įjungti telefoną su kitom kortelėm - reikalauja SIM LOCK kodo, kai tik įdedu Omnitelio kortelę - vėl tvarkoj, kame čia gali būti problema, kaip jau minėjau, telefonas buvo pirktas be jokių sutarčių ir planų, ačiū.
Atsakyti
QUOTE(aisvyde @ 2008 12 04, 11:56)
Gal patartumėte, buvo pirktas Samsung telefonas (be jokių sutarčių), jame buvo įdėta Tele2 SIM kortelė, vėliau Omnitel Extra kortelė, pastarąją išėmiau, bandau įjungti telefoną su kitom kortelėm - reikalauja SIM LOCK kodo, kai tik įdedu Omnitelio kortelę - vėl tvarkoj, kame čia gali būti problema, kaip jau minėjau, telefonas buvo pirktas be jokių sutarčių ir planų, ačiū.

na kad jis nepriristas tai faktas g.gif pats tai neprisiris biggrin.gif reiketu korteles ziuret, gal prispausti su kuo, kontaktai gal blogi g.gif
Atsakyti
QUOTE(aisvyde @ 2008 12 04, 12:56)

kad be sutarčių pirktas, tai nereiškia kad neprisirišo smile.gif
Čia pamenu buvo toks bajeris man su siemens'u - prisirišo prie vieno tinklo tiesiog idėjus pirmąją SIM blink.gif Atrišimas buvo atliktas suvedus tam tikrą skaičių kombinaciją.
Nešk į garantinį kad sutvarkytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naktine` @ 2008 12 06, 18:51)
kad be sutarčių pirktas, tai nereiškia kad neprisirišo  smile.gif
Čia pamenu buvo toks bajeris man su siemens'u - prisirišo prie vieno tinklo tiesiog idėjus pirmąją SIM  blink.gif  Atrišimas buvo atliktas suvedus tam tikrą skaičių kombinaciją.
Nešk į garantinį kad sutvarkytų  smile.gif

blink.gif net ir taip būna? Garantija jau pasibaigus. Tai čia mano telefono kaltė ar SIM kortelės? Nes jei SIM - tai pėdinsiu į Omnitelį, tegul "atrišinėja". Ačiū už pagalbą blondinei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aisvyde @ 2008 12 10, 18:04)
[size=1][/size]

blink.gif net ir taip būna? Garantija jau pasibaigus. Tai čia mano telefono kaltė ar SIM kortelės? Nes jei SIM - tai pėdinsiu į Omnitelį, tegul "atrišinėja". Ačiū už pagalbą blondinei smile.gif

paprasciausia manau butu nunesti kad atristu ir bus rami galva. kainuos 10-20 litu ir nereikes niekur su niekuo nieko aiskintis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(nepatraukli @ 2009 01 10, 16:45)
paprasciausia manau butu nunesti kad atristu ir bus rami galva. kainuos 10-20 litu ir nereikes niekur su niekuo nieko aiskintis  cool.gif

pritariu, arba patiem paieskoti internete atrisimo kodu...
Atsakyti
QUOTE(naktine` @ 2008 12 06, 18:51)
kad be sutarčių pirktas, tai nereiškia kad neprisirišo  smile.gif
Čia pamenu buvo toks bajeris man su siemens'u - prisirišo prie vieno tinklo tiesiog idėjus pirmąją SIM  blink.gif  Atrišimas buvo atliktas suvedus tam tikrą skaičių kombinaciją.
Nešk į garantinį kad sutvarkytų  smile.gif

Pats savaime prisiristi telefonas negali idejus pirmaja pasitaikiusia sim koretele, jis jau buvo priristas. Tave tiesiog apmove.
Atsakyti
QUOTE(belil @ 2009 01 11, 10:26)
Pats savaime prisiristi telefonas negali idejus pirmaja pasitaikiusia sim koretele, jis jau buvo priristas. Tave tiesiog apmove.

apmovė apmovė hihihi.gif
Jis nebuvo pririštas, jis prisirišo cool.gif
Šioje srityje dirbu
Atsakyti
kaip manot, jei pirkau naują telefoną šeštadienį, pakroviau jį sekmadienį, o šiandien pirmadienis ir jis išsikrovęs? Čia man ar telefonui negerai?
Atsakyti
QUOTE(ewusee @ 2009 01 26, 14:34)
kaip manot, jei pirkau naują telefoną šeštadienį, pakroviau jį sekmadienį, o šiandien pirmadienis ir jis išsikrovęs? Čia man ar telefonui negerai?

Nu tai jeigu daug šnekėjai. Šiaip naujas batarkes reikia "ištampyti": visiškai iškrauti, kad net neįsijungtų, o paskui pilnai pakrovus, dar keletą valandų palaikyti pajungtą prie kroviklio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 26 sausio 2009 - 13:40
Kur taisote savo mobiliuosius telefoniukus? Kur pigiau ,kur geriau biggrin.gif
o kur isvis neapsimoka nesti savo telefonu g.gif gal blogai pataise ? ar dar kaskokiu problemu turejot ?

as pvz taisiau telefona Kaune Kalnieciu rajone ,tai ten labai nuvyle schmoll.gif pataise skaitosi o po dienos vel sugedo blink.gif o ir brangininkai labai dideli unsure.gif
Atsakyti